- Konu Sahibi brunettella
-
arkadaşım bayanlar kendilerini özellikle soğuktan korumalılar hele ki ayaklarını.. idrar yolu ve yumurtalık iltihaplanmasına sebep oluyor ayaktan üşütmeler zira bende mevcuttur.. ve sık kullanılan antibiyotik ve vucutta böyle iltihaplanmalar bi nebze engel olabilir.. ya bacım çek ayagına terlik çorap patik sonra üşendin diye hastane hastane gezmekten iyidir
var cnm ben yaşamıştım adet sancısı gibi kramp gibi sancı olmuştu aynen yalın ayak geziyordum.. yani hiç çocuğun olmaz batıl muhabbet de yani eskilerde boş bişey demezler sen kendini koru canım..Bir caresi var degilmi yumurtaliklarini usutursen? Hic cocugun olmaz diyenler oldu
Anneelerimiz biz ayagimizi kalin tutalim diye boyle bir sey uydutmus.Avrupada kisin bu gununde kadinlar ayagina spor ayakkabi gecirmis corapiz geziyorlar catir catir da doguruyorlar problemsiz.Merak etme bunu kafana takmaBir caresi var degilmi yumurtaliklarini usutursen? Hic cocugun olmaz diyenler oldu
çocugun olur olmasına da usutursen hastalanırsın ılk oncede ıdrar yolların ve bobreklerınden sıfayı kaparsın.. ıdrar yaparken agrı oldu ıse sıstıt olmusundur buyuk ıhtımal..Merhabaa
Gecen ciplak ayaklarimla evin icinde dolastim gercekten soguktu erindim terlikleri giymeye.
Onun ardinda idralim agridi.
Oyle bir sey duydum sonra ayaklarina dikkatli olman lazimmis cocuklarin olmazmis diye.
Bu dogrumu?
Korkmaya basladim :/
korunmasız 1 senelik ilişki ile gebelik oluşmuyorsa kadın doğumcuya gitmenizi tavsiye ederim.. ya da öncesinde genel kontrol için gidebilirsiniz geçmiş olsun:)Aii sagolunn icime ferahlih indii, 5 aydir bekliyorum bebis icin daha ortada bsy yok belki kafama cok takiyorum herseyi,
Herkes dikkat etsin kendine caninizin kiymetini bilin
Merhabaa
Gecen ciplak ayaklarimla evin icinde dolastim gercekten soguktu erindim terlikleri giymeye.
Onun ardinda idralim agridi.
Oyle bir sey duydum sonra ayaklarina dikkatli olman lazimmis cocuklarin olmazmis diye.
Bu dogrumu?
Korkmaya basladim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?