Ciplak ayaklar

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Merhabaa

Gecen ciplak ayaklarimla evin icinde dolastim gercekten soguktu erindim terlikleri giymeye.
Onun ardinda idralim agridi.

Oyle bir sey duydum sonra ayaklarina dikkatli olman lazimmis cocuklarin olmazmis diye.

Bu dogrumu?
Korkmaya basladim :/

arkadaşım bayanlar kendilerini özellikle soğuktan korumalılar hele ki ayaklarını.. idrar yolu ve yumurtalık iltihaplanmasına sebep oluyor ayaktan üşütmeler zira bende mevcuttur.. ve sık kullanılan antibiyotik ve vucutta böyle iltihaplanmalar bi nebze engel olabilir.. ya bacım çek ayagına terlik çorap patik sonra üşendin diye hastane hastane gezmekten iyidir

Bir caresi var degilmi yumurtaliklarini usutursen? Hic cocugun olmaz diyenler oldu

Bir caresi var degilmi yumurtaliklarini usutursen? Hic cocugun olmaz diyenler oldu
var cnm ben yaşamıştım adet sancısı gibi kramp gibi sancı olmuştu aynen yalın ayak geziyordum.. yani hiç çocuğun olmaz batıl muhabbet de yani eskilerde boş bişey demezler sen kendini koru canım..

Anneelerimiz biz ayagimizi kalin tutalim diye boyle bir sey uydutmus.Avrupada kisin bu gununde kadinlar ayagina spor ayakkabi gecirmis corapiz geziyorlar catir catir da doguruyorlar problemsiz.Merak etme bunu kafana takma

çocugun olur olmasına da usutursen hastalanırsın ılk oncede ıdrar yolların ve bobreklerınden sıfayı kaparsın.. ıdrar yaparken agrı oldu ıse sıstıt olmusundur buyuk ıhtımal..

Aii sagolunn icime ferahlih indii, 5 aydir bekliyorum bebis icin daha ortada bsy yok belki kafama cok takiyorum herseyi,
Herkes dikkat etsin kendine caninizin kiymetini bilin
korunmasız 1 senelik ilişki ile gebelik oluşmuyorsa kadın doğumcuya gitmenizi tavsiye ederim.. ya da öncesinde genel kontrol için gidebilirsiniz geçmiş olsun:)

Çocuk olmamasıyla alakası yok
Şehir efsanesi o

Ayaklarını üşütürsen idrar yolların etkilenebilir. Zaten sistit ağrısı fenadır, anlarsın, doktora gidersin.. Çocukla alakalı bir durum yok yani, hadi yumurtalık iltihabında azcık payı varsa diyelim ki, farkedersin yine..

Ayak üşütme vücudu etkiliyor ama, kısır kalırsın gibi bir durum söz konusu değil

Ben bu bizim milletin vebadan kacar gibi soguktan kacmasini sarip sarmalanmasini anlayamiyorum. "Hık" desek soguktan diyiler..
Aga en cok da biz hastalanip antibiyotiklere boguluyoruz ne hikmetse. Ellerimizde ter bezleriyle cocuklarin pesinden kostururuz. Cocuklari kalin kalin kat kat büryan kebabi gibi pisiririz. Sonra da butun Sonbahar,Kış,İlkbahar acilde gecer.
Yeminle su cocuklari hep analarinin psikopatligi hasta ediyi.
Neyse iste alistirin kendinizi de cocuklarinizi da soguga. Butun yaz kizimla buz kaliplari yedik gari bi cacik olmadi. Yeni dogan bebem de eyi.

Kendimi bildim bileli ciplak ayakla dolasirim, su ana kadar bir zarari olmadi valla onlarin hepsi hurafe.
Bagisikligim da gayet iyi yani.

1 kere üşütmekten bişey olmaz
ama siz yine de dıkkatlı olun

Ne gerek var üşütup hasta olmaya? Onun ağrısını da sen çekeceksin sonuçta. Dikkatli olmakta fayda var.

Benim doktorum ileri dercedeki idrsr yolu enfeksiyonu ilk aylarda dusuge sebep oluyo dedi son aylarda da erken doguma sebep oluyor diye antibiyotik tedavisi uygulandi normal dogumumdada cok sancili zor bir dogum oldu ebeler idrarcyolu enfeksiyonun varmiydi diye sordular hemen demekki dolayli olarak cocuk sahibi olamassin durumu degil ama saglikli bi hamilelik ve dogum icin cok cok cok onemli.

Canim dogru bundan 4 yil once dr gitmistim agrim vardi dr yara oldugunu soyledi ve kesinlikle yere ciplak ayakla basma yaz bile olsa terlik giy islak yere basma dedi cocugun olmaz dedi tedavi gordum yara icin ama cok zor geciyo oyuzden dikkat et hali yikamistim iki hafta sonra basladi akinti agri yara bide iltihap olmustum kaplicalara gittim ondan sonra gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…