Aşılama Çipli aşılama 2.günü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ftmaa4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
12
1
1
26
Merhaba hanımlar 26 yaşındayım 8 yılıdır evliyim mikro çip aşılama yaptık ve 2. Günü sadece ilaç içmek için 1 bardak su içiyorum ve sürekli lavaboya gidiyorum sıvı tüketmiyorum dikkat ediyorum ama gine geliyor neden olabilir nelere dikkat etmeli miyim ilk aşılama bu arada

Lavaboya gitmenize bir sakınca yokki anlayamadım tam ne demek istediğinizi

Genital müdahaleler enfeksiyon türü şeylere sebep olabilir sık sık çamaşır değiştirin çok anormal bir durum degil

Merhaba bende mikroçip aşılama olucam aşılama anı ağrılı mı ? Biraz korkum var

Sıvı tüketmiyorum sık çıkmam kafamı karıştırdı
Sıvı yani su tüketmezseniz enfeksiyon olursunuz buda sık idrara sebep ve gebelik zorlaşır enfeksiyonla hatta enfeksiyon sebepli dış gebelik geçmişim var su içmeni tavsiye ederim

Hayır olmadım henüz , doktorum şehir dışındaydı bu hafta kontrole gideceğim siz oldunuz mu ? İğne mi veriyor tedavi de ? Hiç bilgim yok
Ben klomen kullandım, en son dün gittim kontrole 16 olmuştu yumurta bugün tekrar çağırdı çatlatma iğnesini vurduracak 18 olduysa

İnşallah Allah gönlünüze göre verir ben işlem anından korkuyorum da ondan merak ediyorum
Yok hiç korkmayın spektumu sokarken sanki vajinal muayene oluyormuş hissiyatı veriyor, birde spermleri verince kasıklarda baskı oluyor ben çok net hissettim sanki rahim filmi gibiydi. Sizin ne zaman aşılamanız

Yok hiç korkmayın spektumu sokarken sanki vajinal muayene oluyormuş hissiyatı veriyor, birde spermleri verince kasıklarda baskı oluyor ben çok net hissettim sanki rahim filmi gibiydi. Sizin ne zaman aşılamanızSalı

Yok hiç korkmayın spektumu sokarken sanki vajinal muayene oluyormuş hissiyatı veriyor, birde spermleri verince kasıklarda baskı oluyor ben çok net hissettim sanki rahim filmi gibiydi. Sizin ne zaman aşılamanız
Rahim filmini ben anestezili çekmiştim , vajinal muayene gibiyse ondan korkmuyorum Salı günü kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…