Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıvı tüketmiyorum sık çıkmam kafamı karıştırdıLavaboya gitmenize bir sakınca yokki anlayamadım tam ne demek istediğinizi
Merhaba bende mikroçip aşılama olucam aşılama anı ağrılı mı ? Biraz korkum varMerhaba hanımlar 26 yaşındayım 8 yılıdır evliyim mikro çip aşılama yaptık ve 2. Günü sadece ilaç içmek için 1 bardak su içiyorum ve sürekli lavaboya gidiyorum sıvı tüketmiyorum dikkat ediyorum ama gine geliyor neden olabilir nelere dikkat etmeli miyim ilk aşılama bu arada
Merhaba oldunuz mu bu hafta bende olacağım inşallah yarın sabah yumurta kontrolüm varMerhaba bende mikroçip aşılama olucam aşılama anı ağrılı mı ? Biraz korkum var
Sıvı yani su tüketmezseniz enfeksiyon olursunuz buda sık idrara sebep ve gebelik zorlaşır enfeksiyonla hatta enfeksiyon sebepli dış gebelik geçmişim var su içmeni tavsiye ederimSıvı tüketmiyorum sık çıkmam kafamı karıştırdı
Hayır olmadım henüz , doktorum şehir dışındaydı bu hafta kontrole gideceğim siz oldunuz mu ? İğne mi veriyor tedavi de ? Hiç bilgim yokMerhaba oldunuz mu bu hafta bende olacağım inşallah yarın sabah yumurta kontrolüm var
Ben klomen kullandım, en son dün gittim kontrole 16 olmuştu yumurta bugün tekrar çağırdı çatlatma iğnesini vurduracak 18 olduysaHayır olmadım henüz , doktorum şehir dışındaydı bu hafta kontrole gideceğim siz oldunuz mu ? İğne mi veriyor tedavi de ? Hiç bilgim yok
Yarın sabah aşılamam var dün gece Ovitrelle vuruldum.Hayır olmadım henüz , doktorum şehir dışındaydı bu hafta kontrole gideceğim siz oldunuz mu ? İğne mi veriyor tedavi de ? Hiç bilgim yok
Aşılama oldunuz mu süreç ağrılı mı ?Yarın sabah aşılamam var dün gece Ovitrelle vuruldum.![]()
Evet bugün 7. Günüm olalı. Açıkçası işlem de ağrı yok ama sonrasında kasık ağrısı yaşadım 4 gün civarındaAşılama oldunuz mu süreç ağrılı mı ?
İnşallah Allah gönlünüze göre verirEvet bugün 7. Günüm olalı. Açıkçası işlem de ağrı yok ama sonrasında kasık ağrısı yaşadım 4 gün civarında
Yok hiç korkmayın spektumu sokarken sanki vajinal muayene oluyormuş hissiyatı veriyor, birde spermleri verince kasıklarda baskı oluyor ben çok net hissettim sanki rahim filmi gibiydi. Sizin ne zaman aşılamanızİnşallah Allah gönlünüze göre verirben işlem anından korkuyorum da ondan merak ediyorum
Yok hiç korkmayın spektumu sokarken sanki vajinal muayene oluyormuş hissiyatı veriyor, birde spermleri verince kasıklarda baskı oluyor ben çok net hissettim sanki rahim filmi gibiydi. Sizin ne zaman aşılamanızSalı
Rahim filmini ben anestezili çekmiştim , vajinal muayene gibiyse ondan korkmuyorum Salı günü kısmetseYok hiç korkmayın spektumu sokarken sanki vajinal muayene oluyormuş hissiyatı veriyor, birde spermleri verince kasıklarda baskı oluyor ben çok net hissettim sanki rahim filmi gibiydi. Sizin ne zaman aşılamanız
Evet evet ben de anestezili çektirdim, sadece canlı çekilen kişilerden duyduklarıma göre rahim filmine benzettimRahim filmini ben anestezili çekmiştim , vajinal muayene gibiyse ondan korkmuyorum Salı günü kısmetse