- 1 Haziran 2023
- 1.375
- 359
- 43
benimde muhtemel senin gibi olurNe güzel benim kanamam çok arttı doktora gittim rast verdim değerlerim yüksek çıktı alttan muayene yaptı yeri olmuş değerlerim yüksekmiş ama tutunamamış kaybettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde muhtemel senin gibi olurNe güzel benim kanamam çok arttı doktora gittim rast verdim değerlerim yüksek çıktı alttan muayene yaptı yeri olmuş değerlerim yüksekmiş ama tutunamamış kaybettim
İnşallah tutar diyelim öyle düşünmebenimde muhtemel senin gibi olur
Sizin adınıza çok üzüldüm rabbim biran önce size sağlıklı evlatlar nasip etsin cuma gecesinin yüzü suyu hürmetineNe güzel benim kanamam çok arttı doktora gittim rast verdim değerlerim yüksek çıktı alttan muayene yaptı yeri olmuş değerlerim yüksekmiş ama tutunamamış kaybettim
Benim bugün 10. Günüm test yaptım negatif çıktıİnşallah tutar diyelim öyle düşünme
10. Günde kanamam gelmişti ve o sabah test yaptığımda negatifti akşam doktor kan testtinde bile belli olmaz dedi erken daha :)Benim bugün 10. Günüm test yaptım negatif çıktı
Ne zaman belli oluyor acaba10. Günde kanamam gelmişti ve o sabah test yaptığımda negatifti akşam doktor kan testtinde bile belli olmaz dedi erken daha :)
Benm 12. Gün bugün iç çamaşırımda açık pembe kan gibi bişey vardı rengi çok acık bi pembeydiBenimde mikroçip aşılama 10.günüm hiç belirtim yok((
Ben adet oldumBenim normalde 26 sında belli olacaktı
Benim de bugün beyaz akıntı varBenm 12. Gün bugün iç çamaşırımda açık pembe kan gibi bişey vardı rengi çok acık bi pembeydi
Hayırlısı olsun üzülmeBen adet oldum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsunHayırlısı olsun üzülme