Merhaba kızlar ben tüp bebekle gebeliğimin 4.haftasındayım ve doktorum cirinone jel verdi ilk haftalar kullandığımda hiç bir şey yoktu ama son 2 haftadır beyaz sert tortular geliyor parça parça ve hiç bitmiyor çok rahatsız oldum bu durumdan sizdede bu jeli kullanıp bu sorunu yaşayıp kullanmaya devam eden yada bırakan varmı?:uhm:
teşekkür ederim canım rengi kırmızıya kaçarsa nasıl bir sorun olurki
dejavu. bir daha hemen tuvalete çıkma. ama jel çıkınca da yeniden yapma. gerek yok gereken besini almıştır :)
jel progesteron hormonu barındırıyor ve bu da gaza ve kabızlığa neden oluyor. düzgün beslenin posalı besinler ve sebze meyve yemeyi ihmal etmeyin. en azından kabızlık olmaz. gaz için yapılacak çok fazla şey yok. ama yine de yatmadan 3-4 saat önce birşeyler yemeyi kesin 5-6 öğün şeklinde yeyin. sütü ve ürünlerini ise akşam değil gündüz tüketin...
bende 10 haftalik hamileyim kizlar ve jeli dün biraktim dr.10.haftaya girdin daha kullanmana gerek yok dedi.bende kurtulduguma seviniyorum acikcasi:) önemli olan hayirlisiyla bebeklrimizi kucagimiza almak...
ohh be cevap veren çıkmış sonunda:))
bazen bildiğin birşeyi başkalarından duymak seni daha da rahatlatır ya.benimkide işte öyle birşey:))
ay ne gıcık şey bu jel.resmen macun gibi geliyor .beyaz renk olsa neyse resmen simsiyah.ama bir yandanda onun sayesinde tutundu belki meleğim.
o yüzden dediğiniz gibi arkadaşlar herşey bebişlerimize kavuşmak için.
emsalll cim seninde tüp bebek dimi?
ticker da 9 haftalık yazıyor sanırım.
senin kanama yada lekelenme gibi bir problemin oldumu hiç canım ?
ohhh ne güzel sen kurtulmuşsun darısı bize :) benim kontrol zamanım martın 5 inde sanırım banada o zaman bırak diyecek ama dediğin gibi herşey bebişlerimiz için. inşallahhh hepimiz sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız yavrularımızı canımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?