- 27 Kasım 2022
- 31
- 34
- 3
- Konu Sahibi negerekvarya
-
Deneyeceğim inşallah ise yararİyi kötü geçmişini paylaştığı bir insana bunu yapmayı nasıl yakıştırıyorlar erkekler kendilerine. Üstelik çocuğunuzun da ihtiyacı var o eşyalara. Hem de parasını bile ödememiş. Söylerken utanması lazım. Araya kıramayacağı bir aile büyüğünü soksanız ne olur acaba? Makul bir şekilde dinler mi birilerini?
Hayır kendini öyle güzel kamufle etmiş ki bu yüzünü hiç görmedimBu kadar vicdansiz, insanlıktan nasibini almamış oldugunu daha önce hic belli etmemis miydi?
Anahtari değiştirmiştir o pislikBen olsam o evde yokken girer alırdım o açsın dava 1 sene o beklesin siz bekleyeceğinize ki delilli ispatlı size ait olduğu
Değiştirsin çilingirle girerdim. Hep iyi insanlara var o dava polis hak hukuk. Çatır çatır hırsızlık yaparlar 1 hafta yatar çıkarlar.Anahtari değiştirmiştir o pislik
Bizde gelenektir...Bu bölgede yani..Evin bir kısmını kız tarafı yapar diğer küçük bir kısmını da erkek tarafı..evden neden almadığım gelince ex kişisi şiddet uyguladi bir gece yarısı kucağımda çocukla terk ettim evi..karakol hastane derken..sonra kişisel esyalarimin bir kısmını alabildim oda polisle giderek..onda bile olay çıktı düşünün artık. Ve boşanma gerçekleştikten sonra ayrı bir dava aciliyor dedi avukat..ancak bosanam gerceklesirse ki o eşyaların çoğunu biz yaptık zaten..paylaşılacak birsey yok ki ortada hersey belli bunu oda biliyo ama amaç huzur bozmakBoşanırken mal paylaşımı yapılmadı mı? Bir arkadaşım eşyaların faturalarını falan koymuştu dosyaya. Neden siz çıktınız evden, çıkarken neden almadınız eğer taşındıysanız. Tam bir pislikmiş, işte iyilikten maraz doğar olayı bu. Babanıza aldırmanız da hata, ya karı koca birlikte alır ya iki tarafın aileleri alır.
Yeni sevgilisi var demiştiniz, masraf yapmamak için eşyaların üzerine konmuş. Büyük ihtimalle kadınla birlikte bu şekilde masrafsız oturacak.Bizde gelenektir...Bu bölgede yani..Evin bir kısmını kız tarafı yapar diğer küçük bir kısmını da erkek tarafı..evden neden almadığım gelince ex kişisi şiddet uyguladi bir gece yarısı kucağımda çocukla terk ettim evi..karakol hastane derken..sonra kişisel esyalarimin bir kısmını alabildim oda polisle giderek..onda bile olay çıktı düşünün artık. Ve boşanma gerçekleştikten sonra ayrı bir dava aciliyor dedi avukat..ancak bosanam gerceklesirse ki o eşyaların çoğunu biz yaptık zaten..paylaşılacak birsey yok ki ortada hersey belli bunu oda biliyo ama amaç huzur bozmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?