Çirkeflesen ex eş..Esyalarımı alamıyorum

Aklıma birsey geldi belki saçma olacak ama ..Ben savcılığa gitsem avukatımla beraber konuşmayı denesem en azından bir polis memurunla gideyim ki eşyalarımı alayım evladım daha fazla mağdur olmasın zor durumdayız esim bizi mağdur ediyo nafaka bile ödemiyor falan desem olur mu ki ? Belki bir polis memurunu falan gorevlendirir ki eşyalarımı alayım

İnsan gibi konuşsanız, çocuğumuz mağdur oluyor eşyalara ihtiyacımız var, faturaları elimde zaten eninde sonunda alacağım çocuğunu düşün vs diye.

İnsan gibi konuşsanız, çocuğumuz mağdur oluyor eşyalara ihtiyacımız var, faturaları elimde zaten eninde sonunda alacağım çocuğunu düşün vs diye.
İnan anlamaz..ve kesin kavga ederiz..kendimi de küçük düşürmek istemiyorum onun karşısında..muhatap dahi olmak istemiyorum bize yaptığı bunca kötülükten sonra

İnsan gibi konuşsanız
Çocuğuna 10 aydir besyuz lira ödemeyen düşürmeye kalkan..çocuğunu düşünmeyen üstüne üstlük birde eşyalarıma ihtiyacım olduğu bildiği halde çocuğundan bile utanmayıp el koyan, maddi manevi hicbirsey odemeyeyim anlaşıp bosanalim diyen biri insanliktan anlar mı sizce ? İnsan olabilir mi böyle biri ? Hiç sanmıyorum

O zaman faturalarınız varsa, yanınıza alın bir kamyon tutun alın eşyaları. Sonuçta fatura kimin adınaysa onundur. Öncesinde avukatınıza danışın. Ben de bir soracağım. Cevabını yazarım.

O zaman faturalarınız varsa, yanınıza alın bir kamyon tutun alın eşyaları. Sonuçta fatura kimin adınaysa onundur. Öncesinde avukatınıza danışın. Ben de bir soracağım. Cevabını yazarım.
Ben sordum..Avukatta her an hersey yapabilir böyleleri polis olmadan gitmeyin diyo hersey hukuk yönünden ilerlesin diyo..ama yıprandım ben kendime yeni bir sayfa açmak istiyorum kızımla tek başıma..sindi birde o dava açılacak 1 sene belki daha fazla yine bekle..kamyon falan onlar kolay

Savcılığa gitsem durumumu anlatsam magdureyitimi dile getirsem en azından bir polis memuru yönlendirse dinler mi acaba beni ..

Benzer bi olay yaşadık yakınımla.Çilingirle eve girdi nakliyeci ayarladı eşyaları aldı gitti o sırada polis geldi beraber karakolda ifade verdiler eşyaları yükleyen bayan üstüne bide uzaklaştırma istedi aldı hiç de birşey olmadı git al eşyalarını çilingirle üstüne uzaklaştırma talep et

Avukatınız niye yönlendirmiyor sizi?

biraz sakin olun kendinizi üzmeyin, sancılı bir dönem sukunet gerektirir.

Maalesef hapis cezasına kadar gider dedi avukat..eşya davası kesinlesmeden suçmuş normalde

Benim bir tanıdığım da gidip gidip eşyalarını aldı hatta kendisinin almadıklarını da aldı, eşi sesini çıkaramadı, kim çirkeflik yaparsa yanına kar kalıyor.

Çok sinir bozucu lakin sabırlı olmaya gayret edin
Eşyaların faturası evlilik öncesine aitse sizin kişisel malınızdır polisle gidip alabilirsiniz onlar üzerinde hak iddia edemez, dava konusu edemez. Avukatınızın bundan bilgisi vardır, polis koruması için işlemleri yapsın alın eşyanızı. Onun avukatı da bu durumu biliyordur oyalamaya çalışıyorlar zaman geçtikçe eşyaya zarar verir alamayacağını biliyor çünkü. Ancak faturalar evlillik sonrası ise kimin adına olduğu fark etmez ortak maldır, ayrımını yaparak size ait olanı alın.

Ha şu da var illa tespit davası isteriz diyorlarsa eşyaları yediemine aldırın, o da kullanamasın, pislikse pislik işte

Evi kollayın boş zamanda kamyon çekin evi boşaltın. Suç olsun zaten faturalar elinize temize çıkarsınız. Boşanma aşamasında erkek tarafı ve kadın çocuk tarafı var. Erkekler çocuğum var diye düşünmez.

Benim boşandığım eski eşim de eşyaları boşanma gerçekleşene kadar vermek istememişti hatta kilidi değiştirmiş salak, anlaşmalı boşandık biz ama 2 hafta bile olsa o eşyalarla rahat etmek istedi herhalde. Çünkü mutfak , yatak odası , beyaz eşya hiçbir şey kalmadı evinde. Dertleri rahatlıkları yani. Bir de beni arayıp, yatak odasının dolabını almasanız, bana ne kadara satarsınız demişti :) tabi ki çöp bırakmadık.
Faturalarıyla birlikte eşyalarını gidip alabilirsin,senin sayılıyor, evlenmden önce aldıkların. Senin o evdeki kazağın nasıl senin ise , evlenmeden önce senin aldığın koltuk da o şekilde

Son düzenleme:
Bende esyalarimi alamadim.icra baslatin isterseniz. Ugrasmak istemedim cok cirkefler paragozler benim karsi taraf. o yuzden ben Allah belasini versin dedim gectim .bana yar olmayan ona hic olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…