işleri olmayan şeylere karşı mütiş zekiler.Devlet dairesi hep böyle ya ..
Memurları ilgisiz çalışmıyor kimse doğru dürüst bşy bilmiyor .
evet batıyormuş.artık klozette kitap mı okuyordur nedir kadın.hiçbi şey anlamayan bi ben mi varım.tuvalette telefonla konuşuyosunuz ve bu sorun mu oluyor?
bende aslında sevmiyorum da mecburi kalıyorum servis sessiz sessiz konuşunca karşımdaki sesimi duymuyor.yani tuvalette telefonla konuşmak da hoş değil ya, sifon sesi vs.
yine de şikayet edilecek bişey değil tabiki.
mecbur kalıyorum cidden.yoksa özel bir tercihim değil.bence telefon görüşmeleri için tuvalet hiç uygun deil...1- hamilesin mikrop yuvasında konuşma derim 2- orda insanlar başka iş peşinde siz belki mahrem konular konuşuyorsunuz ya da sıradan gundem konuşuyorsunuz ister istemez dinlenir 3- insanlar cidden bunu duymak zorunda değil 4- diğer insanlar nerede konuşuyor bunu öğrenin 5- üşütmemek için çözümler bulun ve son olarak 6- güzel doğumlar diliyorum bu zamanlarda fazla duygusal olursunuz ama sinirlenmeyin bebeği düşünün doğumdan sonraki 3-4 ayınız için daha az sınırlı olmak iyidir...
evet maalesef düzgün bir yer yok dışarısı soğuk beni binde bi kere tuvalette gören kadın memura batmış konuşmam.sonuçta dakika başı konuşmuyorum telefonla ve elinde telefonla başka bir memur yaslı daldı kadınlar tuvaletine beni görünce geri kaçtı. buna da olay çıkarsalar ya.Ben de hic bir sey anlamadim. Tuvalet disinda konusulacak yer yok. Konusuldugu zaman olay oluyor. Bilemedim.
kamu yerlerini bilirsiniz birinin parmağı çizildi dese birisi diğer uçtan yoğum bakımda diye duyulur.zaten tuvaletlik işleri olupda başkasının konuşmasına konsantre olabilenler mucizevi insanlar.o rahatsız olan kişi menepoza gireli asır filan geçmiştir. :).burda en altta biz varız sıkıysa kendi gibi memur olan birine desin bakalım.Bizim de burada tuvalette telefonla konuşuyorlar.
Yanlış anlaşılmak istemem de bana çok tuhaf geliyor.
İnsanlar işlerini görecek afedersiniz hiç hoş olmuyor.
Malum kadınız insan birazcık olsun rahat etmek istiyor,zaten ev konforu yok tamam da özel günlerde/özel anlarda etrafımda biri olunca çok rahatsız oluyorum.
İnsanın regli erken geliyor,üstüm mü kirlendi,bu ay fazla mı geldi nedir,ped yetecek mi düşüncesiyle vır vır vır sesten de ben rahatsız oluyorum.
İnsanların içeride ne yaptıkları belliyken siz telefonla konuşanlar nasıl rahatsız olmuyorsunuz,mideniz bulanmaz mı mesela?
göze batmam için o kişinin tuvalette bulunması yeterli 10 saatlik mesaide tabi kesinlikle 10 saati de konuşmakla geçmiyor.bunların ürettiği dert bu. eğer tuvaletlik sıkıntı yoksa en fazla 10 dk da herkes işini görüp elini yıkayıp çıkıyor.ayrıca bu aylarda çok tuvalete gidiyorumda her gittiğimde elimde telefon olmuyor.neden göze batmış ki, çok mu konuşuyorsunuz?
benim çalıştığım kurumda da var bir iki kişi, ellerinde telefon bıkbıkbık telefonda mesai dolduruyorlar, açıkçası tuvalette telefonla konuştuklarında ben sifonu çekerken bile rahatsız oluyorum onlar nasıl konuşuyorlar anlayamıyorum
O kadını bilemem ben kendimden bahsettim zaten.kamu yerlerini bilirsiniz birinin parmağı çizildi dese birisi diğer uçtan yoğum bakımda diye duyulur.zaten tuvaletlik işleri olupda başkasının konuşmasına konsantre olabilenler mucizevi insanlar.o rahatsız olan kişi menepoza gireli asır filan geçmiştir. :).burda en altta biz varız sıkıysa kendi gibi memur olan birine desin bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?