çirkeflik

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
özel sektörde ve kamuya bağlı bir yerde çalışıyorum.tuvaletler her kata kadın erkekti sonra değiştirip müdürler üstte diye erkeklere üst kat kadınlara alt kat yapıldı.servis sessiz ve telefonla görüşmek için tuvalete gidiyorum illa. başka yer olsa orada konuşurum.serviste dinlendiğimi düşünüyorum.alt katın kadın lavabosunda erkek memurların abdest aldığı olur yarın öbür gün çiftçiler bu kuruma geldiğinde kadın tuvaleti yazsa bile yine girme ihtimalleri var(o kadar görgüsüz insanlar gelebilir) .karşı bina idare diye buraya herşeyi mübah görüyorlar.gelelim konuya soğukta dışarı çıkamadığım için bu halimle varıp konuştuklarım duyulmasın diye.tuvalette konuşurken bir iki kere bayan memurla denk geldim.tuvaletler ayrıyken görmüyordum iyi idi.şimdi bizim ofis sorumlumuzdan duydum batmış bi yerlerine. e soğukta dışarı mı çıkıcam dedim.maşallah bi mikrofon uzatıp dinlemedikleri eksik.yani bi helamıza karışmadıkları eksikti ona da bir kulp bulmuşlar. sonunda.devlet dairesi değil fitne dairesi.kendi derdim birilerinin bağırsaklarını bozmuş anlaşılan.bu konuyu da kamu da insanların kulp bulma. laf üretme açısından yaratıcılıkları için açtım.

bence telefon görüşmeleri için tuvalet hiç uygun deil...1- hamilesin mikrop yuvasında konuşma derim 2- orda insanlar başka iş peşinde siz belki mahrem konular konuşuyorsunuz ya da sıradan gundem konuşuyorsunuz ister istemez dinlenir 3- insanlar cidden bunu duymak zorunda değil 4- diğer insanlar nerede konuşuyor bunu öğrenin 5- üşütmemek için çözümler bulun ve son olarak 6- güzel doğumlar diliyorum bu zamanlarda fazla duygusal olursunuz ama sinirlenmeyin bebeği düşünün doğumdan sonraki 3-4 ayınız için daha az sınırlı olmak iyidir...

Ben de hic bir sey anlamadim. Tuvalet disinda konusulacak yer yok. Konusuldugu zaman olay oluyor. Bilemedim.:110:

hem serviste de dikkat çekiyor telefonla konuşmak.asıl göz önünde olunan yer servis.

bence telefon görüşmeleri için tuvalet hiç uygun deil...1- hamilesin mikrop yuvasında konuşma derim 2- orda insanlar başka iş peşinde siz belki mahrem konular konuşuyorsunuz ya da sıradan gundem konuşuyorsunuz ister istemez dinlenir 3- insanlar cidden bunu duymak zorunda değil 4- diğer insanlar nerede konuşuyor bunu öğrenin 5- üşütmemek için çözümler bulun ve son olarak 6- güzel doğumlar diliyorum bu zamanlarda fazla duygusal olursunuz ama sinirlenmeyin bebeği düşünün doğumdan sonraki 3-4 ayınız için daha az sınırlı olmak iyidir...
mecbur kalıyorum cidden.yoksa özel bir tercihim değil.

Ben de hic bir sey anlamadim. Tuvalet disinda konusulacak yer yok. Konusuldugu zaman olay oluyor. Bilemedim.:110:
evet maalesef düzgün bir yer yok dışarısı soğuk beni binde bi kere tuvalette gören kadın memura batmış konuşmam.sonuçta dakika başı konuşmuyorum telefonla ve elinde telefonla başka bir memur yaslı daldı kadınlar tuvaletine beni görünce geri kaçtı. buna da olay çıkarsalar ya.

Bizim de burada tuvalette telefonla konuşuyorlar.
Yanlış anlaşılmak istemem de bana çok tuhaf geliyor.
İnsanlar işlerini görecek afedersiniz hiç hoş olmuyor.
Malum kadınız insan birazcık olsun rahat etmek istiyor,zaten ev konforu yok tamam da özel günlerde/özel anlarda etrafımda biri olunca çok rahatsız oluyorum.
İnsanın regli erken geliyor,üstüm mü kirlendi,bu ay fazla mı geldi nedir,ped yetecek mi düşüncesiyle vır vır vır sesten de ben rahatsız oluyorum.
İnsanların içeride ne yaptıkları belliyken siz telefonla konuşanlar nasıl rahatsız olmuyorsunuz,mideniz bulanmaz mı mesela?

neden göze batmış ki, çok mu konuşuyorsunuz?

benim çalıştığım kurumda da var bir iki kişi, ellerinde telefon bıkbıkbık telefonda mesai dolduruyorlar, açıkçası tuvalette telefonla konuştuklarında ben sifonu çekerken bile rahatsız oluyorum onlar nasıl konuşuyorlar anlayamıyorum :kahve:

Bizim de burada tuvalette telefonla konuşuyorlar.
Yanlış anlaşılmak istemem de bana çok tuhaf geliyor.
İnsanlar işlerini görecek afedersiniz hiç hoş olmuyor.
Malum kadınız insan birazcık olsun rahat etmek istiyor,zaten ev konforu yok tamam da özel günlerde/özel anlarda etrafımda biri olunca çok rahatsız oluyorum.
İnsanın regli erken geliyor,üstüm mü kirlendi,bu ay fazla mı geldi nedir,ped yetecek mi düşüncesiyle vır vır vır sesten de ben rahatsız oluyorum.
İnsanların içeride ne yaptıkları belliyken siz telefonla konuşanlar nasıl rahatsız olmuyorsunuz,mideniz bulanmaz mı mesela?
kamu yerlerini bilirsiniz birinin parmağı çizildi dese birisi diğer uçtan yoğum bakımda diye duyulur.zaten tuvaletlik işleri olupda başkasının konuşmasına konsantre olabilenler mucizevi insanlar.o rahatsız olan kişi menepoza gireli asır filan geçmiştir. :).burda en altta biz varız sıkıysa kendi gibi memur olan birine desin bakalım.

neden göze batmış ki, çok mu konuşuyorsunuz?
benim çalıştığım kurumda da var bir iki kişi, ellerinde telefon bıkbıkbık telefonda mesai dolduruyorlar, açıkçası tuvalette telefonla konuştuklarında ben sifonu çekerken bile rahatsız oluyorum onlar nasıl konuşuyorlar anlayamıyorum :kahve:
göze batmam için o kişinin tuvalette bulunması yeterli 10 saatlik mesaide tabi kesinlikle 10 saati de konuşmakla geçmiyor.bunların ürettiği dert bu. eğer tuvaletlik sıkıntı yoksa en fazla 10 dk da herkes işini görüp elini yıkayıp çıkıyor.ayrıca bu aylarda çok tuvalete gidiyorumda her gittiğimde elimde telefon olmuyor.

dinlenmesinden rahatsız olacağınız ne konuşmanız gerekiyor ki gün içinde?
eşimle ve bakıcıyla kızımla konuşuyorum normal bir şekilde. yerimde.
annemle, kardeşimle arkadaşlarımla kuzenlerimle de geyik yapacaksam dedikodu yapacaksam zaten bunun yeri ve zamanı değil.
öğlen aramda konuşuyorum.
eve dönüşte markete uğradığımda konuşuyorum.
illa konuşmam gereken ve duyulmasını istemediğim bir şeyse dışarı çıkıyorum.
tuvalet uygun bir yer değil zaten bunun için.
sürekli yapmıyorsanız sorun değil ama her gün telefonla konuşmak için tuvalete gitmeyi normal bir şeymiş gibi yansıtmanız da bana normal gelmedi.

Herkes telefonla nerde konuşuyor orda

Bağıra bağıra uzun uzun konuşup rahatsız etmediğiniz sürece heryerde konuşabilirsiniz

kamu yerlerini bilirsiniz birinin parmağı çizildi dese birisi diğer uçtan yoğum bakımda diye duyulur.zaten tuvaletlik işleri olupda başkasının konuşmasına konsantre olabilenler mucizevi insanlar.o rahatsız olan kişi menepoza gireli asır filan geçmiştir. :).burda en altta biz varız sıkıysa kendi gibi memur olan birine desin bakalım.
O kadını bilemem ben kendimden bahsettim zaten.
Ben menapoza girmedim,düzenli regl görüyorum.
Regl dışında tuvalet ihtiyacım,el yıkama,aynaya bakma,çorabımı düzeltme gibi ihtiyaçlarım oluyor.
O anlarda evet birinin telefon muhabbetinden rahatsız oluyorum. Beni ilgilendirmeyen konuları duymak istemiyorum.
En güzeli yerine birini oturtup aşağı inmek,ben hep öyle yapıyorum.
Üşümekse ben de çok üşürüm ama dediğim gibi ben telefonla konuşurken de yakınlarımda biri afedersiniz o işini görse ben çok rahatsız olurum zaten.
Neyse tercih sizin.
Rahatsız olanlar haklı diyorum,uzun lafın kısası.

ben anlamadım tam olarak siz saatlerce ya da defalarca telde mi konuşuyorsunuz.
benim oğlan bakıcı da günde 2 defa birkaç dakika onunla konuşuyoruz. birkaç dakika annemle bir de eşimle. genelde de öğle arasına denk geliyor. onu da büroda konuşuyorum zaten. ha gizli olsa bile pek sorun olacak bir şey olmaz

Tuvalet sayısı yetersizse ve siz de uzun konuşmalar yapıyorsanız,şikayet etmeleri normal.

Back
X