özel sektörde ve kamuya bağlı bir yerde çalışıyorum.tuvaletler her kata kadın erkekti sonra değiştirip müdürler üstte diye erkeklere üst kat kadınlara alt kat yapıldı.servis sessiz ve telefonla görüşmek için tuvalete gidiyorum illa. başka yer olsa orada konuşurum.serviste dinlendiğimi düşünüyorum.alt katın kadın lavabosunda erkek memurların abdest aldığı olur yarın öbür gün çiftçiler bu kuruma geldiğinde kadın tuvaleti yazsa bile yine girme ihtimalleri var(o kadar görgüsüz insanlar gelebilir) .karşı bina idare diye buraya herşeyi mübah görüyorlar.gelelim konuya soğukta dışarı çıkamadığım için bu halimle varıp konuştuklarım duyulmasın diye.tuvalette konuşurken bir iki kere bayan memurla denk geldim.tuvaletler ayrıyken görmüyordum iyi idi.şimdi bizim ofis sorumlumuzdan duydum batmış bi yerlerine. e soğukta dışarı mı çıkıcam dedim.maşallah bi mikrofon uzatıp dinlemedikleri eksik.yani bi helamıza karışmadıkları eksikti ona da bir kulp bulmuşlar. sonunda.devlet dairesi değil fitne dairesi.kendi derdim birilerinin bağırsaklarını bozmuş anlaşılan.bu konuyu da kamu da insanların kulp bulma. laf üretme açısından yaratıcılıkları için açtım.