çirkeflik

hiçbi şey anlamayan bi ben mi varım.

tuvalette telefonla konuşuyosunuz ve bu sorun mu oluyor?
ben de bişey anlamadım.

erkek çiftçi kadın tuvaletine girebilirmiş.
birinin bi yerlerine batmış
bağırsakları bozulanlar varmış
hamile soğuk diye tuvalette konuşmuş
bu havada dışarı mı çıksınmış

eğer tuvalette ne konuştuğunu ve ne dendiğini yazsaydı anlardık ne olduğunu ama şuan bunları anlıyoruz.

Biz is yerinde odada iki kisiyiz. Oda arkadasim telefonla konusmayi cok seviyor. Saatlerce surebiliyor konusmasi. Ve bu beni rahatsiz ediyor calisirken. Ben onun dun aksam ne pisirdigine kadar ogrenmek istemem mesela. O ise bu durumdan hic rahatsiz degil. Oysa bana telefon geldiginde ben disari cikip konusuyorum. Uzun ya da cok ozel gorusmelerimi is cikisi yapiyorum. Tuvalet bile olsa insanlar bazi ozelleri duymak istemezler. Tuvalette konusmak yanlis bir tercih bence. O kadar ozel ya da uzun konusmalarinizi aksam is cikisi yapabilirsiniz. Hem siz de daha rahat konusursunuz, hem de bu durumda kalmazsiniz.

Normalde asla bir cümleyi çekip almam ve ona da yorum yapmam fakat şu söyleminiz bana çok itici geldi:

“Çiftçiler kadın tuvaleti yazsa bile girme ihtimali var. (O kadar görgüsüz insanlar gelebilir)”

Görgüyle çiftçiliğin ne alakası olabilir? Bu ne saçma bir mantık? Bakın, bir kurumda görev yapıyorsunuz çiftçi değilsiniz ama görgüden bariz uzaksınız. Zira lavabo gibi genel amacı belli bir yeri çoğunlukla telefon görüşmesi için kullanmanız bana göre normal değil. Hoş değil.

Acikcasi bu kisim beni de cok rahatsiz etmisti okurken, yazip yazmama konusunda kararsiz kalmistim bu ne bicim mantik diye..agziniza saglik..

Konu sahibesi hanimcigim anladık taşeron kadrodasiniz memur kadrosundakilere gıcık oluyorsunuz.Her cevabınız da biz taseronuz ya , biz en alttayiz vs vs. yazmışsınız. Öncelikle siz kendinizi aşağıda göremeyeceksiniz ki insanlar da sizi kendilerinden aşağıda gormesinler. içinizdeki kompleks dışarı yanlış tezahür ediyor olabilir. bu yüzden de insanlar sizden negatif elektrik alıp her yaptiginiza kulp takıyor olabilir.

Konu sahibesi hanimcigim anladık taşeron kadrodasiniz memur kadrosundakilere gıcık oluyorsunuz.Her cevabınız da biz taseronuz ya , biz en alttayiz vs vs. yazmışsınız. Öncelikle siz kendinizi aşağıda göremeyeceksiniz ki insanlar da sizi kendilerinden aşağıda gormesinler. içinizdeki kompleks dışarı yanlış tezahür ediyor olabilir. bu yüzden de insanlar sizden negatif elektrik alıp her yaptiginiza kulp takıyor olabilir.
bizim binaya has tabi aynı yerde calismadigimiz icin uzaktan kişiye mal etmek kolay oluyor.görseniz insanlarin sacma sapan cabalarini .tabi görmediğiniz icin.buradan insanlarin kutuplasma derdi taseronlarin aşağılık kompleksi olarak yorumluyorsunuz.tabi bazi kurumlarda aga paşa gibi olanlari vardir taseron olara nerede bilemem ama bu kurumda degil

Burada birisi arz yerine rica etmişti de işinden oluyordu az daha.Eskileri geçtim yeniler de bir garip daltonlar gibi diziliyorlar wc ye bile 5'i birden gidiyor.Hem egglenceli hem komiktir.Bizim burada da sigara batar herkesin gözüne "şu kişi şu kadar dakikadır gitti gelmedi hmmmmm"anlatılamaz yaşanır:dondurma:
evet canim benzer seyler yaşadığımız icin en iyi siz anliyorsunuz beni.erkekler isterse saatlerce disarda takilir kadinlardan sigara icen yada olaki bi sebepten bi yere giden olursa fabrika içinde neden gitti nereye gitti neden gitmedi e erkekte gidiyor onu niye aramiyorlar herkes esit pozisyonda.
Sonra yaziyorlar yorum olarak hep tuvalette konusuyorsun.hep tuvaleti tercih ediyorsun diye. O kadar yazdim tercih etmiyorum.mecbur kaliyorum on saat durmuyorum diye yorumlarima o kafalardan da çok burada.herkes anlamak istedigini anlıyor.

bizim binaya has tabi aynı yerde calismadigimiz icin uzaktan kişiye mal etmek kolay oluyor.görseniz insanlarin sacma sapan cabalarini .tabi görmediğiniz icin.buradan insanlarin kutuplasma derdi taseronlarin aşağılık kompleksi olarak yorumluyorsunuz.tabi bazi kurumlarda aga paşa gibi olanlari vardir taseron olara nerede bilemem ama bu kurumda degil
Yok siz birkaç kez dediniz ya biz aşağıdayiz taseronuz diye .ondan cikarim yaptım.siz dik durun ezdirmeyin kendinizi.bizdede kadrolusu ücretlisi taseronu her çeşidi var.inanin davranışları birazda biz belirliyoruz karsimizdaki insanların.

Yok siz birkaç kez dediniz ya biz aşağıdayiz taseronuz diye .ondan cikarim yaptım.siz dik durun ezdirmeyin kendinizi.bizdede kadrolusu ücretlisi taseronu her çeşidi var.inanin davranışları birazda biz belirliyoruz karsimizdaki insanların.
valla bu kurumda birine batmasa on kişiye batıyor.taseronlar memurlar müzelik ben bu kurumda gördüm olmadık şeyden azarlamak icin nasil bahane üretilir.karsi binada dik durmak belki ise yariyordur.bizde dik duranlar direk ceza odemek ile tehdit ediliyor.2 saat nutuk cekiliyor.dinlenme tesisinden baska is yok. Diye ellerinin güçlü olduğunu düşünüyorlar.kurs vermeden iş herkesin ayni isten anlamasi bekleniyor.dedikodu olayina girmiyorum bile.bilerek is ogrenmemize asagilama ile engel olunuyor. Internet takipte bimere şikayet yazamazsin

Telefon konuşmanızı gizli gizli yapıyor gibi konuşursunuz kenarda köşede tuvalette tabi dikkat çeker.özel konuları telefonda mesai saatinde konuşmayın oldu bitti

Back
X