Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bişey anlamadım.hiçbi şey anlamayan bi ben mi varım.
tuvalette telefonla konuşuyosunuz ve bu sorun mu oluyor?
Normalde asla bir cümleyi çekip almam ve ona da yorum yapmam fakat şu söyleminiz bana çok itici geldi:
“Çiftçiler kadın tuvaleti yazsa bile girme ihtimali var. (O kadar görgüsüz insanlar gelebilir)”
Görgüyle çiftçiliğin ne alakası olabilir? Bu ne saçma bir mantık? Bakın, bir kurumda görev yapıyorsunuz çiftçi değilsiniz ama görgüden bariz uzaksınız. Zira lavabo gibi genel amacı belli bir yeri çoğunlukla telefon görüşmesi için kullanmanız bana göre normal değil. Hoş değil.
bizim binaya has tabi aynı yerde calismadigimiz icin uzaktan kişiye mal etmek kolay oluyor.görseniz insanlarin sacma sapan cabalarini .tabi görmediğiniz icin.buradan insanlarin kutuplasma derdi taseronlarin aşağılık kompleksi olarak yorumluyorsunuz.tabi bazi kurumlarda aga paşa gibi olanlari vardir taseron olara nerede bilemem ama bu kurumda degilKonu sahibesi hanimcigim anladık taşeron kadrodasiniz memur kadrosundakilere gıcık oluyorsunuz.Her cevabınız da biz taseronuz ya , biz en alttayiz vs vs. yazmışsınız. Öncelikle siz kendinizi aşağıda göremeyeceksiniz ki insanlar da sizi kendilerinden aşağıda gormesinler. içinizdeki kompleks dışarı yanlış tezahür ediyor olabilir. bu yüzden de insanlar sizden negatif elektrik alıp her yaptiginiza kulp takıyor olabilir.
evet canim benzer seyler yaşadığımız icin en iyi siz anliyorsunuz beni.erkekler isterse saatlerce disarda takilir kadinlardan sigara icen yada olaki bi sebepten bi yere giden olursa fabrika içinde neden gitti nereye gitti neden gitmedi e erkekte gidiyor onu niye aramiyorlar herkes esit pozisyonda.Burada birisi arz yerine rica etmişti de işinden oluyordu az daha.Eskileri geçtim yeniler de bir garip daltonlar gibi diziliyorlar wc ye bile 5'i birden gidiyor.Hem egglenceli hem komiktir.Bizim burada da sigara batar herkesin gözüne "şu kişi şu kadar dakikadır gitti gelmedi hmmmmm"anlatılamaz yaşanır![]()
Yok siz birkaç kez dediniz ya biz aşağıdayiz taseronuz diye .ondan cikarim yaptım.siz dik durun ezdirmeyin kendinizi.bizdede kadrolusu ücretlisi taseronu her çeşidi var.inanin davranışları birazda biz belirliyoruz karsimizdaki insanların.bizim binaya has tabi aynı yerde calismadigimiz icin uzaktan kişiye mal etmek kolay oluyor.görseniz insanlarin sacma sapan cabalarini .tabi görmediğiniz icin.buradan insanlarin kutuplasma derdi taseronlarin aşağılık kompleksi olarak yorumluyorsunuz.tabi bazi kurumlarda aga paşa gibi olanlari vardir taseron olara nerede bilemem ama bu kurumda degil
valla bu kurumda birine batmasa on kişiye batıyor.taseronlar memurlar müzelik ben bu kurumda gördüm olmadık şeyden azarlamak icin nasil bahane üretilir.karsi binada dik durmak belki ise yariyordur.bizde dik duranlar direk ceza odemek ile tehdit ediliyor.2 saat nutuk cekiliyor.dinlenme tesisinden baska is yok. Diye ellerinin güçlü olduğunu düşünüyorlar.kurs vermeden iş herkesin ayni isten anlamasi bekleniyor.dedikodu olayina girmiyorum bile.bilerek is ogrenmemize asagilama ile engel olunuyor. Internet takipte bimere şikayet yazamazsinYok siz birkaç kez dediniz ya biz aşağıdayiz taseronuz diye .ondan cikarim yaptım.siz dik durun ezdirmeyin kendinizi.bizdede kadrolusu ücretlisi taseronu her çeşidi var.inanin davranışları birazda biz belirliyoruz karsimizdaki insanların.