Çirkin bir olayın ortasındayım. Hem de hiç bir suçum yokken!

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
Merhabalar. Derdimi kısaca paylaşmak istiyorum. Yakın arkadaşım 4 aydır biriyle birlikte. Bu kişiyi toplasanız 3 kere gördüm. Ben, sözlüm, arkadaşım ve sevgilisi birlikte 3 kez dışarı çıktık. Herhangi bir samimiyetim yok bu kişiyle. Numaramı Gamze'den alıp bana mesaj atmış. Önce bir bahane sunarak. Sonrasında da çirkin sözlerini dökmüş mesaja. Aslında beni önceden takip ettiğini, Gamze'yle bana yakın olmak için çıktığını, ama olamadığını dile getirmiş ve benimle yüz yüze 1 kere de olsa konuşmak istediğini yazmış! Haddini layığıyla bildirdim. Ama mesajı görünce elim ayağım titredi sinirden. Çevrede görüp tiksindiğim olay başıma geldi. Bu nasıl bir karaktersizlik anlamadım ben. İnsanlar bu kadar planlı bir şekilde insanların duygularıyla oynayabiliyorlar demek ki. Yarın arkadaşımla yüz yüze konuşup mesajları göstericem. Yol yakınken bu iprenç insandan ayrılsın. Bu konuda kararım net. Ama arkadaşıma çok üzülüyorum ve kendimi böyle çirkin bir olayın içinde bulmak canımı çok sıktı... En kötüsü de insanların kendi çıkarları için bir başkaslarının hayatıyla oynaması...

Hayat bu canım.. İnsanların davranışlarını sen yönetemezsin ki.. Böyle tiplerde var işte.
Çok doğru bir karar almışsın. Bırakma sakın bu işin peşini. Arkadaşınıda kurtar yazık.
Sende takma kafana. Allah uzak etsin böylelerinden.. Yapacak bişey yok.

haddini bildirmişsin arkadaşına da kesinlikle mesajları göster hatta sözlüne de anlat bu durumu sonra bir yerlerden duyarsa köt olabilir allah yardımcın olsun rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın bir daha...

Sinirden hatalı yazdığım kelimeler olmuş kusura bakmayın. Bu kişi bizim sürekli gittiğimiz yere kafe açmış. Arkadaşımda burda tanışmış ve sevgili olmuşlar. Beni de Gamze'yle birlikte görmüş ve takip etmiş. Amacı benmişim ama yüzüğümü görünce yaklaşamamış. Size yazışmalarımızı da yazayım.
Kerem: '' beetlee nasılsın, ben Kerem numaranı Gamze'den aldım, Gamze'ye badi yapar mısın? Tarzını bilirsin sen ona göre birşeyler yap alayım.''
Ben: '' İyiyim sen? Peki yaparım.''
Kerem: '' Yaptıktan sonra haber ver alayım senden, hem bişeyler içeriz?''
Ben: '' Yok sağol. Ben dükkana bıraktırırım.''
Kerem: '' Aslında badi bahane buluşup yüz yüze konuşsak?
Ben: '' Gamze'yle birşey mi oldu?''
Kerem: '' hayır. Benim seninle konuşmam lazım. Seni 6 ay önce gördüğümde aradığım insan olduğunu düşündüm. Ama elinde yüzüğün vardı. Gamze'yle geziyordunuz hep. Sana yaklaşmak için tek çarem Gamze'ydi. Şimdi karaktersiz olduğumu düşüneceksin ama benim hiç birşey umrumda değil. Sözlü olman da. Tek istediğim bir kere yüz yüze gelebilmek. Sadece bu...''

off allah yardım etsin çok zor bir durum umarım arkadaşın bu adama aşık değildirrrrrrrr

Bu mesajdan sonra onu yerin dibine soktum. Ne karaktersizliği kaldı ne şerefsizliği. Allah'ından bulsun. Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın. Arkadaşımla konuşucam. Arkadaşım beni tanır, benden soğumaz tabii ama yine de insan çekiniyor. Arkadaşının üzüleceği, kullanılan kişi konumuna düşmesi,insanı mahvediyor. Nasıl bir olayın içindeyim hiç birşeyden haberim yokken. Allah kimseye yaşatmasın.

kk sayesinde azıcık paranoyak oldum sanırım ama bana bu işin içinde başka birşey varmış gibi geldi..önce badiden girip 1 dk içinde bulşalım,seden hoşlanıyorum demesi enteresan!ayrıca neden 1 kez buluşmak istiyor,bu ısrar niye? nasıl bi deli cesareti bu anlamadım..

arkadaşına olayı anlat ve msjları mutlaka göster..onu uyarman lazım..bi ş....le birlikte olduğunu bilsin kızcağız.evet şimdi üzülecek ama ilerde daha büyük aldatmalar yaşamasından iyidir bu..sevgilisinin yakın arkadaşına göz diken bir insandan kimseye hayır gelmez.

ayrıca sözlüne bahsettin mi bu durumdan? biliyor mu?

Son düzenleme:
bu ne yaa ne biçim insanlar varr şu hayatta öteki kızada yazık olmuş gerçekten bir an önce ikinizde kurtulursunuz umarım bu karaktersiz insandan

Çok çirkin bir olay yasamissiniz.bunun için kendinizi üzmeyin ve suçlu hissetmeyin.sadece arkadasiniza bunu biran önce anlatin ve gerçek bir dost oldugunuzu gösterin.arkadasiniz çok üzülecek belki sizi bile suclayacak AMA dogru olan birsey varsada bunu bilmesi gerekiyor.Bol sanslar dilerim.

Böylelerini okudukça sinirden deli oluyorum ya. Kendini de biliyormuş yani şimdi bana karaktersiz diyeceksin diye girmiş konuya. Karaktersiz bile az kalır böyle ş..zlere de neyse İnşallah arkadaşınla aranda sorun olmaz. Bazen senin suçun olmasa da sen suçlu duruma düşüyorsun çünkü..

cnm seni çok iyi anlıyabiliyorum aynı olay benimde başıma geldi üstelik kuzenimin eşi tarafından.o zamanlar ne ben ne kuzenim evliydi benim erkek arkadaşım vardı kuzeniminde şimdiki kocası.bu kişi beni hayatında ya bir kere gördü yada 2 kere görmüştür.kuzenimle ayrılma kararı aldıklarını öğrenmiştim teselli veriyordum kuzenime üzülme falan diyebir gün telefonuma msj geldi senden hoşlanıyorum bilmem ne falan diye bende de o kişinin teli yoktu hiç aklıma gelir mi bende erkek arksdaşıma anlattım böyle bir msj geldi ve çok kere aradı açmamadım diye ardı ardına msjlar falan filan birden kesildi aramalar ohh be kurtuldum derken aynı numara arıyor aradan 1 2 gün geçmiş alo dedim kuzenimin sesi şok oldum aa dedim bu numaradan nasıl aradın beni zaten dedi bu sevgilimin numarasıydı kavga edince hattına birine vermişti geri almış dedi.ben asla inanmadım.anlattım inanmadı olamaz dedi oldu dedim evlendi o adamla.bana bakışları hareketleri bile değişikti o adamın kuzenim göremedi.bazı insanlara anlatıncada inanmıyor keşke o msjları saklasaydım ama nerden bilecektimki böyle ş....lerde var işte..bide bunu görmeyen insanlar.yazarken bile utanç duyuyorum

Üzüldüm gerçekten senin adına da. Hem de kuzeninin eşi. Kuzeninin sana inanmaması gerçekten büyük bir saçmalık. Daha yeni olduğu için mesajları silmedim ben. Ya artık insanlar baldızına bile göz koyuyor duyuyoruz çevrede. Gerçekten ne hallere geldik.

Canım, "Ben, sözlüm, arkadaşım ve sevgilisi birlikte 3 kez dışarı çıktık." diyorsun..
Benim asıl hayret ettiğim bu insanın cesareti oldu..
Sana bu mesajları atmaya nasıl cesaret etmiş?

Senin bu mesajları arkadaşına ve sözlüne göstereceğini tahmin ediyor olmalı..
Hadi arkadaşın bir yana diyelim, sözlünden de mi korkmuyor, anlamak mümkün değil..

Sözlüme haber verdim. Ne sözlüm ne de ben birbirimizden habersiz birşeyler yapmayız. Tabii ki öncelikle kavga etmemesi için söz aldım ondan inşallah tutar. Erkek kavgasından korkarım ben çünkü sonu kötüye gider Allah korusun. Bayaa sövdü haliyle. Numarasını ver diye tuttturdu. Sakinleştirmeye çalıştım biraz. Sözlüm de zaten o şerefsizi gözüm tutmamıştı dedi.

sorma cnmya aynn öyle bende bilseydim o kişinin telini msjları saklardım ne bileyim ben.inanki savcılığa kadar gittim bu msjlar nerden çekilmiş diye orda geçmiş çıkıyor savcılıkta yani şuankioturdukları evin adresi çıktıya o zamanlar yapılıyordu o ev.allahımya nasılda inanmadı pes ettim açıkcası

Canım bende anlamadım. Zaten şok geçirdim deyim yerindeyse. Bu ne cesaret, bu nasıl bir durum. Benim korkum, hani hastalıklı, saplantılı tipler vardır ya, acaba böyle birisi mi diye düşündüm. Çünkü arkadaşımla çıkmaya başlamadan önce beni takip ettiğini söyledi. Ki ben adamı hiç görmedim bile. Haberlere çıkıyor ya böyle hastalıklı tipler kızın haberi olmadan aşık oluyor takip ediyor, sonra ''sözde'' aşkına karşılık vermedi diye öldürüyor. Bir an tedirgin oldum. Dediğim gibi insanlar baldızına aşık oluyor, ya da bayanlar eniştesine. Duyuyoruz böyle iğrenç şeyleri.

Kuzenin gerçekten hatalı sana inanmalıydı. Demek ki aşktan gözü kör olmuş. Sıkma canını. Allah biliyor ne de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…