cnm seni çok iyi anlıyabiliyorum aynı olay benimde başıma geldi üstelik kuzenimin eşi tarafından.o zamanlar ne ben ne kuzenim evliydi benim erkek arkadaşım vardı kuzeniminde şimdiki kocası.bu kişi beni hayatında ya bir kere gördü yada 2 kere görmüştür.kuzenimle ayrılma kararı aldıklarını öğrenmiştim teselli veriyordum kuzenime üzülme falan diyebir gün telefonuma msj geldi senden hoşlanıyorum bilmem ne falan diye bende de o kişinin teli yoktu hiç aklıma gelir mi bende erkek arksdaşıma anlattım böyle bir msj geldi ve çok kere aradı açmamadım diye ardı ardına msjlar falan filan birden kesildi aramalar ohh be kurtuldum derken aynı numara arıyor aradan 1 2 gün geçmiş alo dedim kuzenimin sesi şok oldum aa dedim bu numaradan nasıl aradın beni zaten dedi bu sevgilimin numarasıydı kavga edince hattına birine vermişti geri almış dedi.ben asla inanmadım.anlattım inanmadı olamaz dedi oldu dedim evlendi o adamla.bana bakışları hareketleri bile değişikti o adamın kuzenim göremedi.bazı insanlara anlatıncada inanmıyor keşke o msjları saklasaydım ama nerden bilecektimki böyle ş....lerde var işte..bide bunu görmeyen insanlar.yazarken bile utanç duyuyorum
Üzüldüm gerçekten senin adına da. Hem de kuzeninin eşi. Kuzeninin sana inanmaması gerçekten büyük bir saçmalık. Daha yeni olduğu için mesajları silmedim ben. Ya artık insanlar baldızına bile göz koyuyor duyuyoruz çevrede. Gerçekten ne hallere geldik.
Canım, "Ben, sözlüm, arkadaşım ve sevgilisi birlikte 3 kez dışarı çıktık." diyorsun..
Benim asıl hayret ettiğim bu insanın cesareti oldu..
Sana bu mesajları atmaya nasıl cesaret etmiş?
Senin bu mesajları arkadaşına ve sözlüne göstereceğini tahmin ediyor olmalı..
Hadi arkadaşın bir yana diyelim, sözlünden de mi korkmuyor, anlamak mümkün değil..
sorma cnmya aynn öyle bende bilseydim o kişinin telini msjları saklardım ne bileyim ben.inanki savcılığa kadar gittim bu msjlar nerden çekilmiş diye orda geçmiş çıkıyor savcılıkta yani şuankioturdukları evin adresi çıktıya o zamanlar yapılıyordu o ev.allahımya nasılda inanmadı pes ettim açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?