Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım asla çekinme ben kendımı arkadasının yerıne koydum ve bunu yapman lazım ne karaktersızlıktır bu boyle ya! Insanların duygularıyla oynayan ya da menfaatlerı ugruna duygularla oynayan ınsanlardan nefret edıyorum... Insallah her sey yolunda gider..
kk sayesinde azıcık paranoyak oldum sanırım ama bana bu işin içinde başka birşey varmış gibi geldi..önce badiden girip 1 dk içinde bulşalım,seden hoşlanıyorum demesi enteresan!ayrıca neden 1 kez buluşmak istiyor,bu ısrar niye? nasıl bi deli cesareti bu anlamadım..
arkadaşına olayı anlat ve msjları mutlaka göster..onu uyarman lazım..bi ş....le birlikte olduğunu bilsin kızcağız.evet şimdi üzülecek ama ilerde daha büyük aldatmalar yaşamasından iyidir bu..sevgilisinin yakın arkadaşına göz diken bir insandan kimseye hayır gelmez.
ayrıca sözlüne bahsettin mi bu durumdan? biliyor mu?
Merhabalar. Derdimi kısaca paylaşmak istiyorum. Yakın arkadaşım 4 aydır biriyle birlikte. Bu kişiyi toplasanız 3 kere gördüm. Ben, sözlüm, arkadaşım ve sevgilisi birlikte 3 kez dışarı çıktık. Herhangi bir samimiyetim yok bu kişiyle. Numaramı Gamze'den alıp bana mesaj atmış. Önce bir bahane sunarak. Sonrasında da çirkin sözlerini dökmüş mesaja. Aslında beni önceden takip ettiğini, Gamze'yle bana yakın olmak için çıktığını, ama olamadığını dile getirmiş ve benimle yüz yüze 1 kere de olsa konuşmak istediğini yazmış! Haddini layığıyla bildirdim. Ama mesajı görünce elim ayağım titredi sinirden. Çevrede görüp tiksindiğim olay başıma geldi. Bu nasıl bir karaktersizlik anlamadım ben. İnsanlar bu kadar planlı bir şekilde insanların duygularıyla oynayabiliyorlar demek ki. Yarın arkadaşımla yüz yüze konuşup mesajları göstericem. Yol yakınken bu iprenç insandan ayrılsın. Bu konuda kararım net. Ama arkadaşıma çok üzülüyorum ve kendimi böyle çirkin bir olayın içinde bulmak canımı çok sıktı... En kötüsü de insanların kendi çıkarları için bir başkaslarının hayatıyla oynaması...
Bugün arkadaşımla oturup konuştuk güzelce. Dün o şerefsiz benim söyleyeceğimi tahmin ettiği için durup dururken arkadaşımdan ayrılmış. Mesajları gösterdim. Görünce bazı parçalar yerine oturmaya başladı. Arkadaşım aslında belli ettiğini söyledi ama ihtimal vermediği için üstünde durmadığını söyledi. Sürekli beni soruyormuş. Sözlümle olan diyaloğumu. Sözlümle olan bir kavgamızı anlattığı zaman ayrılsın o çocuktan bile demiş karaktersiz! Birbirimizi teselli ettik durduk saatlerce. Arkadaşım mesajları ona gösterdiğim için sevindi. Ama böyle bir olaya alet edildiği için üzüldü doğal olarak. Ona aşık olmadığını ,zaten yeni bir ilişki olduğunu ve birbirlerine çok yakın olmadıklarını söyledi. Bu biraz içimi rahatlattı diyebilirim. Umarım bundan sonra arkadaşım iyi insanlarla karşılaşır ve hakkettiği mutluluğu yaşar. Böyle insanlar bir daha karşımıza çıkmasın inşallah...