Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslında güzel yüz hatlarım var fizigim falanda gayet iyi. Fakat yuzumde biraz sivilce sorunum var ve bunu bitürlü duzeltemiyorum,cok sinir bozucu bisey. Doktoro da kac defa gittim. Ne yapmami önerirsiniz, hep böyle mi devam eder sizce?
Valla benimde cildim yagli . karacigerime 6 ay boyunca hacamat yaptim. Karaciger yaglaninca sivilceler artiyo. Hindistancevizi yag surmeye basladim aksamlari . yuzume suluk tuttum leke iz kalmiyor. Ruslarda yuzlerine suluk tutuyor guzellesmek icin. Sivilcem hic cikmiyo gibiydi. Adet zamani yaklasinca 1 tane filan cikar genelde. Gittim microdermabrasie aleti aldim. Cilt temizleyici. Simdilik onu kullaniyorum. Birde tca yuzde 25 almistim. Doa kimyadam. 6 ay boyunca her ay yaptim. Cildim yenilendi. Sivilcem kalmadi ve parladi.
Ben ergenlikden beri sivilcelerle basi dertte biriyim kremler vs bos seyler. Bunlar cok iyi geldi. Tafvsiye ederim