- 2 Şubat 2017
- 3.350
- 3.501
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Güçlü yönlerden kastınız kitap okuma, resim ve sanat kursları sanırımEgo değil de özgüven kazanmanız lazım.
Özgüven sadece iyi bir dış görünüşle kazanılmaz , güçlü yönlerinizi ön plana çıkarın bir kaç alanda iyi bir seviyeye gelmeye çalışırsanız insanların dedikleri umrunuzda olmaz, kendinizi değersiz hissetmezsiniz.
Bu dediklerimi de başkaları için değil kendiniz için yapın.
cidden şaka gibi maalesef öyle geçti çünkü anksiyete, tramva ve depresyonla geçtiYa ama kac yıl geçti...bu yaşları böyle mi geçirdin cidden?
günlük hayatıma devam etthim. Görevlerini yerine getirdim, kurslara gittim, kitaplar okudum iyi bir anne oldum ama ruhumu besleyemedim maalesefYa ama kac yıl geçti...bu yaşları böyle mi geçirdin cidden?
Sen bi ara botoks yaptırmıştıncidden şaka gibi maalesef öyle geçti çünkü anksiyete, tramva ve depresyonla geçti
en yakınlarım eşimin abileri maalesef. Nasıl takılıp kaldım bilmiyorum.Zaman azalttı allaha şükür ama özgüven sıfır oldu. Çok teşekkür ederim canımSen bi ara botoks yaptırmıştın
Hatta burda fotolarin vardi,o sensin dimi
Herkes ne kadar guzel olduğundan bahsediyordu...ki bence de öylesin
Niye bir densizin lafina takıldın bunca yıl
Kim ki o?
Maalesef bazı şeyler şaka diye düşünmedim ciddi algıladım cidden nahoş bir şekilde eleştirildim. Çocukluğumdan kalma bişeyler oldugunu söyledi uzmanlar her konuda böyle hassas değilim aslındaNe hassas psikolojiniz varmış şaşırdım valla
Uzman desteği alın bence de
Hatta sadece bu konuyu çözmekle kalmayın
Ilerde duyabileceğiniz kötü yorumlarla nasıl başa çıkacağınızı da öğrenirsiniz hem
Ee o uzmanlar herhangi bi çözüm önerisinde bulunmadı mı?Maalesef bazı şeyler şaka diye düşünmedim ciddi algıladım cidden nahoş bir şekilde eleştirildim. Çocukluğumdan kalma bişeyler oldugunu söyledi uzmanlar her konuda böyle hassas değilim aslında
nefes teknikleri bilişsel davranışçı uygulama şemaları vsEe o uzmanlar herhangi bi çözüm önerisinde bulunmadı mı?
Bunları uyguladığınız halde mi aşamadınız yani?nefes teknikleri bilişsel davranışçı uygulama şemaları vs
yoo kısmen geçti ama maalesef tam değilBunları uyguladığınız halde mi aşamadınız yani?
en yakınlarım eşimin abileri maalesef. Nasıl takılıp kaldım bilmiyorum.Zaman azalttı allaha şükür ama özgüven sıfır oldu. Çok teşekkür ederim canım
Güçlü yönlerden kastınız kitap okuma, resim
Ego değil de özgüven kazanmanız lazım.
Özgüven sadece iyi bir dış görünüşle kazanılmaz , güçlü yönlerinizi ön plana çıkarın bir kaç alanda iyi bir seviyeye gelmeye çalışırsanız insanların dedikleri umrunuzda olmaz, kendinizi değersiz hissetmezsiniz.
Bu dediklerimi de başkaları için değil kendiniz için yapın.
canım ya seni çok severim teşşekür ederimKıskanmışlardır
Kendileri kıllı maymun cinsindendir buraya yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?