Çirkin hissetme ve değersizlik duygusı

Barış Muslunun Beynine format at diye bir kitabı vardı onu okuyabilirsiniz ve Youtubede Barış Muslu travmalara nasıl çalışılır diye aratırsanız kendisini dinleyebilirsiniz. İnsallah yardımcı olur.

Sana kötü tabirlerde bulunanlara cevap verme tiksinerek bak böyle dışkı görmüşsün de bakıyormuşsun gibi 8/10 sanıye gozunu ayırmadan.
Ben denedim gayet güzel oluyor ne oldu neden öyle bakıyorsun derlerse de kalk bir aynaya bak istersen bana bunu söyleyecek cesareti buluyorsun ama kendinden de bir habersin de. Bak bakalım daha laf edebiliyorlar mı sana.

Mesajı mı okudum gayet normal yazmışım şu mesaj bile ağır geliyorsa işiniz zor gercekten kolay gelsin
Dr gitmem gerektiğini biliyorum bibi aksine mesajın bana ağır gelmedi çıt kırıldım değilim ben. Her insanın hassaa oldugu bir konu vardır benimki de bu demek ki. Ne yazık ki bu konuda güçsüz kalmışım. Bende gerekeni fazlası ile yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…