Çirkin-im!

Psikoterapi almaya başlayın derim ben, ileride depresyona doğru kayabilirsiniz bu şekilde. Özgüven ve pozitif beden algısı üzerine çalışmalar yapmak gerekir sizinle.

Psikoterapi almaya başlayın derim ben, ileride depresyona doğru kayabilirsiniz bu şekilde. Özgüven ve pozitif beden algısı üzerine çalışmalar yapmak gerekir sizinle.
Keske calismaktan fırsat bulup uzun uzuna konusabilecegim şöyle esaslı bir doktorla konussam ne iyi gelir bi bilseniz

Aynalara küseceğim böyle giderse..
Cok cirkinim ya fazlasiyla hemde fotoğraf cekilmek istemiyorum resmen..
Saldım iyice kendimi öncedende ayniydim ama bakımlıydım kendime hos görünüyordum simdi tam tersi sanki benden cirkini yok bu dünyada.
Burnum kemerli..Kaşlarım yuvarlak olmaya basladi yüzüme yakışmıyor ağzım yamuk degil fotografta sanki öyle çıkmaya baslıyor yada ben kusur buluyorum iyice of.. kız arkadaşlarımla fotograf cekiniyorum en cirkini benim !
Her insan güzeldir....Herkes tek tip...Herkesin saçları ombre...Herkesin kasları kontur...Herkes herkes oldu...Anlayacagin sen kendini sev...Onlar sevmemis sen bu halini sev.

Her insan güzeldir....Herkes tek tip...Herkesin saçları ombre...Herkesin kasları kontur...Herkes herkes oldu...Anlayacagin sen kendini sev...Onlar sevmemis sen bu halini sev.
Haklısın galiba herkes herkes olmus durumda .. ama insan üzülmüyor degil ortak bi grup arkadasimiz var surekli fotograf cekiliyoruz bulusmalardan sonra mecburen kadraja giriyorsun sonrasi.. bakmak istemiyorum

Atmayayim ya cok tanıdığım var siteyi kullaniyorum diyen kullanici adini bilmediğim simdi ifsa olmayalim
Ama böyle olmaz ki:bicak: neyse şaka bir tarafa insanı güzel yapan çok fazla etken vardır. Kemerli burun da kusur değil bence. İlla ki herkesin hokka gibi burnu olmalı diye bir durum yok bence o burunların kendince bir karakteri var. Nefes almanızı engelliyorsa o başka. Kaslari da gidin iyi bir kuaföre aldırın madem. Ama hepsinden öte insanı çekici yapan şey aurasidir o da özgüvenden gelir. Aynaya bakıp Perihan Savaş gibi " Ben dönyanin en gözel garisiyam" demek lazım belki de.

Ee ozguvensizde degilsin:)) bakim yap madem.. paranvarsa cirkinligi dert etme bi estetik bi dolgu bi kas konturu olursun guzel
Param yok . Gitcem yılbaşı bileti alcam bulcam parayi vurucam kırbacı
Özgüvende sorun yok bi kafamdan cirkinlik ve fotojenik olamamis olmami atayim insallah umut ediyorum birgün estetik olacagim

Param yok . Gitcem yılbaşı bileti alcam bulcam parayi vurucam kırbacı
Özgüvende sorun yok bi kafamdan cirkinlik ve fotojenik olamamis olmami atayim insallah umut ediyorum birgün estetik olacagim

Valla bende fotojenik degilim.. hemde hic.. heleki selfie cekiyosam berbat:) ama normalde sorarsan kendi guzelligimi dunyaya degismem oyle bi kendimi seviyorum:) canim kendim:)) fotoya baksam nefret etcem o derece yani bazen:) hatta lisede arkadaslarim bile diyolardi.. biriyle tanisirsan canli canli tanis fotodan begenmez seni diye:)) haha

Belki sendede oyledir..

Burnun kemerli diye cirkin demek degildir. Baziilari estetik yaptiriyo berbat oluyolar barbie gibi:) dogallik daha guzel duruyo bazilarinda o kesin

Back
X