- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi pembecanta
-
Degil normalde elbetteki ama fotografta neden böylebugun agiz yamukluguna takmis herkes.belki fotojenik degilsiniz ondan resimlerde oyle cikiyosunuz
Keske calismaktan fırsat bulup uzun uzuna konusabilecegim şöyle esaslı bir doktorla konussam ne iyi gelir bi bilsenizPsikoterapi almaya başlayın derim ben, ileride depresyona doğru kayabilirsiniz bu şekilde. Özgüven ve pozitif beden algısı üzerine çalışmalar yapmak gerekir sizinle.
Bence kendinizi öyle görüyorsunuz ama yine de kendiniz ile mutlu değilseniz ve imkanınız varsa estetik yaptırabilirsiniz.Allah dermansız dert vermesin
Atmayayim ya cok tanıdığım var siteyi kullaniyorum diyen kullanici adini bilmediğim simdi ifsa olmayalimFotoğraf atın da biz yorumlayalim madem
Her insan güzeldir....Herkes tek tip...Herkesin saçları ombre...Herkesin kasları kontur...Herkes herkes oldu...Anlayacagin sen kendini sev...Onlar sevmemis sen bu halini sev.Aynalara küseceğim böyle giderse..
Cok cirkinim ya fazlasiyla hemde fotoğraf cekilmek istemiyorum resmen..
Saldım iyice kendimi öncedende ayniydim ama bakımlıydım kendime hos görünüyordum simdi tam tersi sanki benden cirkini yok bu dünyada.
Burnum kemerli..Kaşlarım yuvarlak olmaya basladi yüzüme yakışmıyor ağzım yamuk degil fotografta sanki öyle çıkmaya baslıyor yada ben kusur buluyorum iyice of.. kız arkadaşlarımla fotograf cekiniyorum en cirkini benim !
Elbetteki canısı orası tartismaya kapali durumGuzel degilsende en karizmatik uyeymissin:)
Ee ozguvensizde degilsin:)) bakim yap madem.. paranvarsa cirkinligi dert etme bi estetik bi dolgu bi kas konturu olursun guzelElbetteki canısı orası tartismaya kapali durum
Haklısın galiba herkes herkes olmus durumda .. ama insan üzülmüyor degil ortak bi grup arkadasimiz var surekli fotograf cekiliyoruz bulusmalardan sonra mecburen kadraja giriyorsun sonrasi.. bakmak istemiyorumHer insan güzeldir....Herkes tek tip...Herkesin saçları ombre...Herkesin kasları kontur...Herkes herkes oldu...Anlayacagin sen kendini sev...Onlar sevmemis sen bu halini sev.
Ama böyle olmaz kiAtmayayim ya cok tanıdığım var siteyi kullaniyorum diyen kullanici adini bilmediğim simdi ifsa olmayalim
Param yok . Gitcem yılbaşı bileti alcam bulcam parayi vurucam kırbacıEe ozguvensizde degilsin:)) bakim yap madem.. paranvarsa cirkinligi dert etme bi estetik bi dolgu bi kas konturu olursun guzel
Param yok . Gitcem yılbaşı bileti alcam bulcam parayi vurucam kırbacı
Özgüvende sorun yok bi kafamdan cirkinlik ve fotojenik olamamis olmami atayim insallah umut ediyorum birgün estetik olacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?