Çirkin-im!

Haklısın galiba herkes herkes olmus durumda .. ama insan üzülmüyor degil ortak bi grup arkadasimiz var surekli fotograf cekiliyoruz bulusmalardan sonra mecburen kadraja giriyorsun sonrasi.. bakmak istemiyorum
Senin bilgi donanımın.Kendini iyi yetistirmen seni guzell yapar.Eli yuzu duzgun olmayip karakteri ve basarilari ile insanlarin gönlünü kazanan arkadaslarim var.Ilk goruste vavvvvv denilip biraz sohbetten sonra ayy nekadar iticiymis dedigimiz arkadaslarimizda.Yani insani guzel yapan faktorler farkli.Elinden gelen bakimı yapip temiz giysiler giyindikten sonra kendini cirkin hissetmemelisin.

Ya demeyin öyle çirkin. Ben bunu asla kabul etmem kendi adıma. İnsanın ruhudur güzel olan, hayata kattıklarıdır, verdiği emektir. Öyle kasla gözle olsaydı bu işler bütün güzel bulduğunuz kadınlara saygı duymanız gerekirdi. Kaldı ki fiziksel güzelliğin de bircok ölçütü var. Ben sizin yerinizde olsam ben çirkinim gbi bir cümleyi sesli bile söylemem kendime. Bu size depresyona iter,hayat enerjinizi alır Ne gerek var. Bir insanın çirkin olabilmesi için yalancı, hırsız falan olması lazım. İnsan olmanın gerekliliklerini yerine getiren bi insan neden fiziksel Bi yargılama içine girer ki içten içe kızdım size hayat akıp giderken varsınfotojenik olmayıverin(bende değilim sanırım, hiç sıkıntı diil)

Bugun guzellik algisi bi degisik, kaldi ki bunu buyuk firmalarda farketti ve yuz olarak sectikleri kadinlar sahsina munhasir artik.
Oyku Bastas diye aratin, kiz Gucci'nin Fendi'nin vs cok dev markalarin yuzu.
Bugun guzelleriyle alakasi yok ve yurtdisinda basaridan basariya kosuyor, bugune kadar hicbir Turk manken bu kadar el ustunde olmadi yurtdisinda.
Kizla tek dalga gecen malesef bizim Turkler.
Benim burnum kemerli degil fakat belirgin bir burun , gozlerim oldukca buyuk,tramvayda metroda karsilastigim hintliler yanimdan namaste yapmadan gecmiyor :))
Esim Slav, adamcagiz benim gonlumu edene kadar su yolu yapti Turkiyeyi..ki Slav kizlari bilirsiniz, tas mi diyim kaya mi.. iri yari guzel kadinlar.
Ama herkesin guzelligi ayri ayri.
Kendini sev bence, bu cok onemli.

Para yokmus hangimizde var ki valla

Para oldu mu, biraz bakıma zaten insan kendini superstar sanıyor.

Neyse uzatmayayim forumda ogrenmeyen kalmamistir her yere yazdim ama bende para biriktiriyorum.
O sebeple bakim biraz kisitlamaya girse de tam olarak bitiremedigim tek sey.

Evde Kaş sac falan yapabilirseniz deneyin.
Yakışan bir renge falan boyayin.
Manikür yapin düzenli.
Artik evde ne yapabilirseniz arada da kıyafet alışverişi .
Bende olmayan parayla marka düskunlugu var birde, sizde yoksa ucuz yollu birseyler alinabilir.

Suraya cirkinim yazan kimse cirkin cikmadi konu sahibesi eminim degilsindir. Cirkinim, agzim yamuk, yuzum bayik seklindeki konular toplumun kadinlara koydugu asiri baski sebebiyle, kadinlarimiza aciyorum gercekten. 100 kglik tukuren, icki icen siyah disli Ingili ablanin veya yaba ayakli Alman Helganin ozguveni asla bizim kadinlarimizda yok.

Kendine bi insan neden bu kötülüğü yapar anlamıyorum. Neden cirkinsiniz? Herşey kendini sevmekle ve saygı duymakla başlar. Klişe belki ama sagliklisiniz diye şükretmelisiniz ve sonra beğenmediğiniz yerlerinizi örn. Burun yaptırın içinize sinsin estetiğe karşı değilim insan kendini beğendiği haliyle yaşamalı. Madem görüntünüzden memnun değilsiniz değiştirmek için çabalayın o halde bakım spor estetik vs

Kime çirkinsin ki?
Bana değilsin :)

Evet fizik önemli de, hepimiz güzelden çirkine ağlamamıyorlar muyuz?

Hayatın kolay olsun yeter ki

:)

Merak ettim sizi :)

Size birşey anlatmak istiyorum, orta okulda birfen bilgisi hocam vardı. Esmer bir kadın, dikkatli inceleyince hiç güzel değil. Yuvarlak sıradan bir yüzü var. Kıvırcık saçları var. Kadın sıradan normal esmer tipik türk kadını. Ama gelin görün ki ben dahil okuldaki herkes kadına hastaydı. Öyle zarif hareketleri vardı ki, kıvırcık saçlarıyla narin narin oynardı. Çok hafif makyaj yapardı ama sürekli gülümserdi. Fiziği zaten kendiliğinden harikaydı ama yürümesi ayrı zarif oturuşu ayrı. Görmenizi isterdim o kadını gerçekten. Çünkü güzellik çok başka birşey. Tanımca güzel olmayabilirsiniz ama bakımınızla hareketlerinizle çok güzel bir algı oluşturabilirsiniz. Belki de sizi sizden daha güzel buluyordur insanlar. Siz kendinize güvenin, sürekli gülümseyin ve bol su için. Bakım da şart tabi

Ben çirkin kadın yoktur lafına inanmam o yüzden sizi bu yönde avutamayacağım ama gerçekten çirkinseniz eğer böyle hayıflanıp özgüveninizi düşüreceğinize çözüm bulmaya geçin kaşlarınızın şeklini değiştirin kaş tasarımı yaptırın belki sorun ağzınızda değil dişlerdedir bir doktora görünün gülüş estetiği yaptırın burun için estetik olun eğer sonunda mutlu olacaksanız yapın tabi çirkin olmanın estetikle veya estetiksiz çok çözümü var estetik istemiyorsanız saç renginizle modelinizle oynayın farklılık getirir size

Bence cirkinlikten ziyade cekicilik sevimlilik diye birsey vardir...bu da tavirla olur...bence siz kendinizi cirkin görüyorsunuz..kaslariniz neden yuvarlak olmaya başladı..alım sekliniz bozuk olabilir mi

Şu instagramda filan gördüğüm kızların hepsi birbirinin aynısı.Hokka burun bi acayip arı sokmuş gibi dudaklar.Ölü balık gibi renkli gözler.Bana hepsi çok komik geliyor.Onlar güzel filan değil.Gerçekten artık doğal insan kalmadı.Eskiden sadece ünlüler estetik yaptırırdı.Şimdi herkes estetikli.Ben doğal güzel kadınları beğeniyorum.Burnu ağzı çok güzel olmak zorunda değil ama genele baktığında bi Çekiciliği doğal bi güzelliği olmalı.Örneğin bergüzar korel.Burnu gayette kemerli ama kadın çok çok güzel.

Ne demisler allah cirkin şansı versin. Bence sen abartiyorsun. Bakimli ol gerisini düşünme. Şans senden yana )

Model degilseniz cirkin olmanizin kime ne zararı var ki?
İlle en guzel olacaksaniz o da paraya bakar, artik taksitle bile burun estetiği yaptiriliyor, yaptirin rahatlayin

depreston belirtilerinden biride, kendini aynada çirkin görmektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…