- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.414
- 113
- Konu Sahibi pembecanta
-
Senin bilgi donanımın.Kendini iyi yetistirmen seni guzell yapar.Eli yuzu duzgun olmayip karakteri ve basarilari ile insanlarin gönlünü kazanan arkadaslarim var.Ilk goruste vavvvvv denilip biraz sohbetten sonra ayy nekadar iticiymis dedigimiz arkadaslarimizda.Yani insani guzel yapan faktorler farkli.Elinden gelen bakimı yapip temiz giysiler giyindikten sonra kendini cirkin hissetmemelisin.Haklısın galiba herkes herkes olmus durumda .. ama insan üzülmüyor degil ortak bi grup arkadasimiz var surekli fotograf cekiliyoruz bulusmalardan sonra mecburen kadraja giriyorsun sonrasi.. bakmak istemiyorum
Keske calismaktan fırsat bulup uzun uzuna konusabilecegim şöyle esaslı bir doktorla konussam ne iyi gelir bi bilseniz
Guzel degilsende en karizmatik uyeymissin:)
Merak ettim sizi :)Bugun guzellik algisi bi degisik, kaldi ki bunu buyuk firmalarda farketti ve yuz olarak sectikleri kadinlar sahsina munhasir artik.
Oyku Bastas diye aratin, kiz Gucci'nin Fendi'nin vs cok dev markalarin yuzu.
Bugun guzelleriyle alakasi yok ve yurtdisinda basaridan basariya kosuyor, bugune kadar hicbir Turk manken bu kadar el ustunde olmadi yurtdisinda.
Kizla tek dalga gecen malesef bizim Turkler.
Benim burnum kemerli degil fakat belirgin bir burun , gozlerim oldukca buyuk,tramvayda metroda karsilastigim hintliler yanimdan namaste yapmadan gecmiyor :))
Esim Slav, adamcagiz benim gonlumu edene kadar su yolu yapti Turkiyeyi..ki Slav kizlari bilirsiniz, tas mi diyim kaya mi.. iri yari guzel kadinlar.
Ama herkesin guzelligi ayri ayri.
Kendini sev bence, bu cok onemli.
Ben çirkin kadın yoktur lafına inanmam o yüzden sizi bu yönde avutamayacağım ama gerçekten çirkinseniz eğer böyle hayıflanıp özgüveninizi düşüreceğinize çözüm bulmaya geçin kaşlarınızın şeklini değiştirin kaş tasarımı yaptırın belki sorun ağzınızda değil dişlerdedir bir doktora görünün gülüş estetiği yaptırın burun için estetik olun eğer sonunda mutlu olacaksanız yapın tabi çirkin olmanın estetikle veya estetiksiz çok çözümü var estetik istemiyorsanız saç renginizle modelinizle oynayın farklılık getirir sizeAynalara küseceğim böyle giderse..
Cok cirkinim ya fazlasiyla hemde fotoğraf cekilmek istemiyorum resmen..
Saldım iyice kendimi öncedende ayniydim ama bakımlıydım kendime hos görünüyordum simdi tam tersi sanki benden cirkini yok bu dünyada.
Burnum kemerli..Kaşlarım yuvarlak olmaya basladi yüzüme yakışmıyor ağzım yamuk degil fotografta sanki öyle çıkmaya baslıyor yada ben kusur buluyorum iyice of.. kız arkadaşlarımla fotograf cekiniyorum en cirkini benim !
Ne demisler allah cirkin şansı versin. Bence sen abartiyorsun. Bakimli ol gerisini düşünme. Şans senden yanaAynalara küseceğim böyle giderse..
Saldım iyice kendimi öncedende ayniydim ama bakımlıydım kendime hos görünüyordum simdi tam tersi sanki benden cirkini yok bu dünyada.
Burnum kemerli..Kaşlarım yuvarlak olmaya basladi yüzüme yakışmıyor ağzım yamuk degil fotografta sanki öyle çıkmaya baslıyor yada ben kusur buluyorum iyice of.. kız arkadaşlarımla fotograf cekiniyorum en cirkini benim !
depreston belirtilerinden biride, kendini aynada çirkin görmektir.Aynalara küseceğim böyle giderse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?