Çirkin olduğum için reddedildim...

uzulmeye deymez ya hani cok sık tekrarlanıyosa uzulur ınsan tabı,
bak ben gayet guzel bı kızım hanı şu parmakla gosterılenlerden,
ama benı de bayaaa baya bı reddeden oldu :) ahahaha hatta 27 yasımdayım ewlenmek ısteyen var yok degıl ama uygunu yok, uygun olan da kendını bana uygun gormuyo ohooo bana da ne cırkınsın sen dıyen oldu, bak herkesın bı derdı var , senın erkek arkadasın dahı olmamıs
benım agzı yuzu cok duzgun olup da 32 yaslarında bı yıgın erkek arkadasım var işi gucu her seyı yerınde ama daha elıne kız elı deymemıs kımse begenmıyor onlar da ne yapsın bak yaşın25,
oyle cok kotuymus gıbı dusunme delikli tas bıle yerde kalmazmıs demiş atalarımız her satıcının bır alıcısı cıkar tabiri caizse, gıt kuaforune sacını hep fönlet kestır boyat yuzun hep makyajlı olsun
ooo agzı ne yamuklar var ne de guzel gostermeyı bılıolar kendılerını sen moralını ıyı et ılk basta sonra gelır hepsı gıt pskologa ıstıyosan oraya oakadar para verdın dıye bıle ıı olur moralın hehe ..

mesela bı dizi var ne o yaprak dökumu hani dizinin adı, ordaki kızıl saclı fettan olan kızın agzı da bence cok duzgun degıl ya dişlerı cok gerıde ya dudakları cok kucuk mu ne bı garıp yani, ama o kadar seksı ve tatlı gosterebılıyo kı ınsanlar hayran hem oyunculuguna hem agzına ... sen de bu eksılerı pozıtıfe cevırebılırsın. bunlara calıs, sonra zaten bı talıbın cıkar daha cok da buyuk degılsın.

seni istemeyeni sende isteme canım
önemli olan dış güzellik değil iç güzellik bence

ne yani çirkin dedi yüzüne belki farklı anlamışsın üzme kendini

her insan güzeldir bi kere canım..güzel yönlerini güzel yerlerini görsene..hiç mi güzel bir eşy yok sende yani..ben cok çirkin kadınların yanında cok yakışıklı erkekler de gördüm bence teklif almıyorsan bu görünüşünde değil kendini geliştir sosyal ol ,konuşkan girişken ol..

bir kere şuna kesinlikle katılmıyorum, çirkin kadın yok, bakımsız kadın var...

sen de söylemişsin, diş dizilimim bozuk demişsin. neden bu güne kadar yaptırmadın canım, ssk da bakıyor dişe.

sonra kendine bakabilirsin, saçını boyatabilirsin, uygun hafif bir makyaj yaparsın. önce aynada kendini beğenirsin. bu söylediklerim çok maddiyat gerektiren şeyler de değil

hem kendine güvenin de yerine gelir..

püff kızım guzelıge bakmıyo resmen demın arkadaslara bakınıyodum facede kım ewlenmıs neler olmus dıe,bak ben 27 yım haaaaaaaaaaala ewdeyım, kafa yapısı bıraz içi içi :)))))) bıraz da kısmet falan
benden kucuk ya da cırkın arkadasalr ewlenmıs yani düşün bu işin mantıgı yk ki,
bır kızın saclarının tepesı baya döküktu o evlenmıs bak dusunsımdı parıse gıtmıs hemde acayıp yakısıklı bı cocukla, sora baska bı kız ark dıslerı bayaaa baya öndeydı kızı degıl ılk dıslerını goruon zaten o da guzellıkten nasıbını hıc almamıs ama onun da balayı resımlerını gorsen sankı prenses dianayani... kızım kısmet hep bu ısler sen hem bak kendıne kıyaslama kendını öööle parnakla gosterılen kızlarla üzme bosuna ahahaha uzme kendını yap bakımını sacını boyat yuzune bolca makyajı bastın mıydı senden guzelı yok paşamm üzme canını begenen cıkar senı de

neden çirkin olduğunu düşünüyosun ki bu göreceli bi kavramdır
hadi çirkinsin diyelim (ki eminim değilsindir)imaj değiştirme diye bişey var
bunun estetiği var bakımı var maskeleri var
sen güzelleşmek istedikten sonra kimse sana karşı duramaz güzellikle ilgili bütün kususrlar kapatılabilir bence sen yeter ki iste
ve bunun için en doğru yerdesin kadınlar kulübünde o kadar güzellikle ilgili şeyler var
dene onları bi değişitr imajını o zaman kendine daha çok güven duyarsın
ve bence bi daha çirkinim deme özgüvenin tam olsun elbette olacaktır seni isteyen biri...

Güzellik ve Cirkinlik kisisel birseydir arkadasim....:delphin:

Ona cirkin gelebilirsin...ama yarin bir baskasi sana sen benim icin dünya güzelisin diyebilir

Sana kalp gözü ile bakan biri olduktan sonra....her halinle güzel gözükeceksin...:hulya:

Ne demis asik veysel....Güzelligin bes para etmez su bendeki ask olmasaydi...

Lüften üzülme ve sakin kendini cirkin görme....Hicbir kadin cirkin degildir.:1hug:

kesınlıkle katılıyorum....

canım bı ınsan kendını nası goruyosa oyledır.kendınle barıs once gıt aynaya bak guzel olan yerlerını kesfet bakalım belkıde hıc kesfetmedıgın cok guzel seyler gorceksın.kendını guzel gordukce guzellesırsın ınan bana hersey dusunceden gecer guzel kıs kaydirigubbakcemile5

ben de güzel olarak tabir edilen bir bayanım bütn yazılanları okudm yani kimisi lazım güzellik diyorr kimisi hiç umursamıyor kalp gözün yeter diyor da iş pratikte öyle değil maalesefff.zaman zaman konuşuyoruz erkek arkadaşımlan bi erkek olarak ne düşünüyorsn güzellik mi karekter mi die soruorm bnde çok ilginç cevaplar gelior anlataym sana.kendi gözlemlerinden ve arkadaş çevresinde gördüğünden yola çıkarak bir laf üretmiş kendine."güzellik ve karekter aynı et ve tırnak gibi ayrılmaz bir ikilidir" bu ikilinin birisinin çok ağır yönlü birisinin çok zayıf kalması ilerde büyük problemlere ev sahiplii yapar dio.erkeğin güzellik anlayışına göre çok güzel ama karektersiz bir kadın ilişkide çok büyük problemler çıkartabilir güzelliği ile kendisini rezil edebilir ama bir yandan da çok çirkin bir kız da ne kadar melek huylu olursa olsun ileride ciddi olarak bir evlilik gibi adımlar atıldığı zaman mahrem hayatta çok büyük problemler, ten uyumsuzluğu gibi sorunlara neden olup erkeğin dışarıya bakmasına sebep olabilir diyor.bu sebeple her zaman mantık evliliğine/ilişkisine karşıyım insanlar severek beraber olmalı/evlenmeli diyo.kimi kıza göre ben tipsizimdir, kimi erkeğe göre de sen onun tipi değilsindir..bana her türden insandan hoşlanan birileri mutlaka vardır. öyle olmasa benim çirkin gördüğüm kızların hepsi evde kalırdı demişti.yani haksız da değil.bu tamamen bir bakışaçısıdır seni o adam reddetmişse onun tipi olmayabilirsin, uyuşmuyorsundur senden elektrik alamamıştır vs. sende aynı şekilde bir adam gelse sevse ama sen hoşlanmadığın zaman reddedersin yani.ilk bakış ilk elektriklenme/etkilenme fizikseldir her zaman..hem giyimine hem bedenine özen göstermelisin.gerisi senin kısmetine kalmışş cnm sakın üzülme yani.

Son düzenleme:
seni sadece dıs görünüşünle yargılayan birinden kurtuldugun için şükret bırak güselikk peşinden kossun oo ;)

yani şöyle şu ana kadar kimse benden hoşlanmadı...ama kimse :) 25 yaşındayım ve kendimi hiç beğenmiyorum . kafam büyük ve yamuk :) ağzım eğri çünkü diş dizilimim bozuk. Öle yani. Kendimi çoğu zaman ezilmesi gereken bir böcek gibi hissediyorum....çok mu uçmuşum ne :P

bunları söyleyerek en önemli yerini ruhunu çirkinleştiriyorsun haberin yok :olmaz:

emini m sende cok guzel bi bayansindir
bak unutmaki guzellik bakimdir
oncelikle kendini neden begenmiyosun
diyelim boyun cok kisa.kavak yelleri asliyi dusun.tum turkiye hayran
ve dinya starlarinin bakimsiz hallerine bak.bakimla herkes hasta onlara.
sen kendini begenirsen bunu karsindakilerede yansitirsin.
inan bende oyle oluyo.guzel giyinip kendime once kendimin guzel oldugumu inandiriyorum.
ve inan herkes hayran hayran bakiyo.bakis bile onemli.
yani kendine guben ve baskalarindan asla eksigin olmadigini dusun.
ve unutmaki askin gozu kordur.o guzel dedigin arkadasinda eminim senden cirkindir.
ozeldende istersen yazisabiliriz canim
sevgiler

canim simdi okudum
kafam buyuk demissin ve yamuk
guzelim sence bu sorunmuuuuu
hem sen erkeklere umut vermemissindir.o yuzden acilamamislardir.
saclarini guzelce uzat kabart.cokta guzel olur.guzelim herkesin kusurlari vardir ve bu insanin cirkin oldugu anlamina gelmez.
ya gulben ergen,turkan soray kocaman kafalari var
ama ne kadar guzellerrrrr
resmini gormek isterdim
daha guzel yorum yapardim
tekrar sevgiler

ne güzeller gördük huyu çirkin olan :1closedeyes:
boşver sen kendi acınacak halde mirmirmirmir
elbet bi gün çıkcıak karşına güzel huylu birisi inşallah yerimseniben

sen kendine deger vermezsen baskalari hic vermez. üniversitede bir hocam demisti ki 'diger insanlarin sana verdigi deger en cok senin kendine verdigin deger kadardir.' bu tarz seyleri düsündükce kurarsin, kurdukca da kendin inanirsin icini karartirsin. ilk önce iyi ve güzel düsünmeyi ögren, kendini iyi hissettircek seyler yap. ama bunu sadece kendin icin yap baskalari ne der o cocuk beni begenir mi diye degil. kendini güzel hissettircek ne varsa yapmaya basla. kendini kötü hissetirecek düsüncelerden insanlardan da kendini korumayi bil.

Artık güzel olmanın avantaj olmadığını düşünmeye başladım ben.
Allah çirkin şansı versin diye boşa dememişler. İlk etapta ilgi çekme açısından önemli olabilir ama erkekler senin güzelliğine geliyosa sen koşar adım uzaklaşacaksın. Önemli olan kişiliğinle, karekterinle sevilmek. Güzelliğine gelen erkek başka duygulara yoğunlaşıyor. Ne çirkinler ne hayatlar yaşıyo be güzelim, güzel olduk da noldu, el elde baş başta oturuyoruz :sinifsinif:

aynı sey benimde basıma gelmisti 2 sene önce ..gittim salak gibi acıldım cocuga..ilk basta bisi söylemedi zaten havalı bi cocuktu..sonra arkadasımı yolladım k.bakmasın begenmedim demis..o an tabiki dünya basıma yıkılmıstı..psikolojim bozulmustu,gerci hala bozuk bu yüzden...ama sonra kafaya takmamayı ögrendim hayatı akısına bıraktım hersey olacagına varır.

Back
X