- Konu Sahibi ben_ben_ben
bence bırak bu güzelliği falan kibar(yemek yeyişinle oturup kalkışınla ) herşeyinle temiz titiz (saçların kıyafetlerin tırnakların) kültürlü ortamlaar girdiğinde kolay iletişim kurabilen herşeyden ufacıkta olsa olabildiğin sürece ben çirkinim deme
öle kızlar görüyoruzki baktığımzıda su gibi güzellikleri var ama bi konuşmaları oluyor bazılarının he la geliyom gidiyom şeklinde ne kadar itici düşünsene veya türkiyenin cumhurbaşkanının adını bilmeyen bir kız... (aslında bakarsanız bu erkekler içinde geçerlidir)
sana tek tavsiye edebileceğim şu sana ençok benzeyen (huy hus, kültür ,yaşam tarzı , yaşama bakışı açısından ) insanla birşeyler düşün
sen reddedildiğini düşünüyosun belki bigünde sen başkasını reddediceksin
olumlu düşünürsen olumlu olur
herşey gönlünce olsun
öle kızlar görüyoruzki baktığımzıda su gibi güzellikleri var ama bi konuşmaları oluyor bazılarının he la geliyom gidiyom şeklinde ne kadar itici düşünsene veya türkiyenin cumhurbaşkanının adını bilmeyen bir kız... (aslında bakarsanız bu erkekler içinde geçerlidir)
sana tek tavsiye edebileceğim şu sana ençok benzeyen (huy hus, kültür ,yaşam tarzı , yaşama bakışı açısından ) insanla birşeyler düşün
sen reddedildiğini düşünüyosun belki bigünde sen başkasını reddediceksin
olumlu düşünürsen olumlu olur
herşey gönlünce olsun