whatsapp ' da bildirim geldiğinde mesajın yarısını görebiliyorum . Ama Mesajını açıp okumadım tamamen ondan bildirim falan gitmedi daha . O mesajı görmemişimdir diye düşünüyordurSiz ne dediniz?
"Biraz düşüneyim, 2 gün içinde cevap vereceğim" mi dediniz?
O anda cevap vermemeyi nasul başardınız?
whatsapp ' da bildirim geldiğinde mesajın yarısını görebiliyorum . Ama Mesajını açıp okumadım tamamen ondan bildirim falan gitmedi daha . O mesajı görmemişimdir diye düşünüyordur
Allaha inanmayan insan dünya yakisiklisi olsa ne olacak demeni temenni ederdim.Allah'a inanmıyor
Olayı dramatize etmeyelim bence .Allaha inanmayan insan dünya yakisiklisi olsa ne olacak demeni temenni ederdim.
Dunya yakisiklisini sadece inancinizdan dolayi siz tercih etmeyebilirsiniz belki ama dunyada geri kalan milyarlarca kadinin tercih edip etmeyecegi hakkinda yargida bulunamazsiniz.Allaha inanmayan insan dünya yakisiklisi olsa ne olacak demeni temenni ederdim.
Ben olsam gayet eli yüzü düzgün, güzel bir insansın derim
Özgüveni düşük olan bir insanı daha da hırpalamanın alemi yok :)
Ek olarak da düzeltebileceği şeyleri söylerim giyim, kuşam vb
Vayyy sizdeki tasavvuf edebiyatı karşısında adam tövbekar olurAllaha inanmayan insan dünya yakisiklisi olsa ne olacak demeni temenni ederdim.
İyi de daha önce konu sahibinden hoşlandığını söylemiş biri
Bu söyleneni farklı algılaması ve yorumlaması muhtemel.
Sonra karşılık göremeyince özgüveni daha da zedelenebilir.
Her özgüveni düşük olana destek olamayız. Hakaret etmeyelim yeter bence. Çirkinsin demeyelim mesela.
İçin güzel olsun ne onemi var dış görunüşn derim önemli olan insanlikDaha önceden beni beğendiğini söyleyen bir arkadaşım"sence ben yakışıklı mıyım ? " diye sordu. Çocuğu yakışıklı bulmuyorum . Benden 3 yaş küçük ve öz güveni çok yüksek biri değil.
Sizce onu kırıp , üzmeden böyle bir soruya nasıl cevap verebilirim ?
O zaman hayır değilsin çirkinsin de..Allah'a inanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?