Çirkin olduğunu düşündüğünüz biri "yakışıklı mıyım" diye sorarsa ne dersiniz?

Fena degilsin ama daha iyi olabilirsin
Diyebilirsin.
Nasil yani derse
Boyu kisa degilse (boy onemli :)
Spor, bakim ve dogru giyim ile
4/4 luk olmasa da 4/3 ü zorla diye ver gazi
Topluma kazandiralim

biri bana böyle bi soru sorsa dalgaya vururum, random gülüp saçma sapan sorular sorma falan derim. çirkin bulduğumdan dolayı geçiştirmek için falan da değil. saçma sapan bir soru çünkü bu

Gönül kimi severse güzel odur, zamanı gelince biri sana öyle bir beğeni ile bakacak ki bu soruyu sormaya gerek kalmayacak kanka... Deyiver... Hem aranızda bir şey olamayacağını anlar, hem kalbi kırılmaz.

"Tipim değilsin" derdim sanırım.veya şakayla karışık " fena değilsin" filan.
Sırf çocuğun inancı kendininkinden farklı diye çocuğa laf atan yorumlar da bana " ne insanlar var ya" dedirtti. Ayıp be.

"Şıkları alayım" derdik biz m.ö ergenken :)

Niye sordun ki biri çirkin mi dedi sana noldu arkadaşım.. gibi olayı sacmalastirin. kapanır..

yakışıklısın tabi kardeş diyebilirsin.hem özgüveni sarsılmaz hem de kardeş lafı sınırı çizmenizi sağlar.

Başlığa cevabım; evet yakışıklısın derim. Özgüven sorunu yaşayan insanlara kıyamaya kıyamaya tepeme çıkartırım.

ahaha ben de öyle

Şaka bir yana aslında bu kendini beğenmeyen, öz güveni sorunu olan kişilerde müthiş bir kompleks oluyor. Bu tiplere biz kıyamayız, bir şey diyemeyiz ama yaşadıkları yoğun kompleksten dolayı onlar çatır çatır kalp kırarlar, yıkıcı eleştirilerde bulunurlar. Bilemedim konu sahibi, yine de insanlık kazansın diyeyim "Evet, yakışıklısın" de, senin vicdanın rahat etsin.

Ben arkadaşlarıma yada dostlarıma o gözle hiç bakmam, sanada o gözle hiç bakmadım o yüzden bu soruna cevap veremem derdim

Iyi de üç gün düşünülüp de cevap verilecek soru değilki bu adama o an vermen lazımdı cevabı

Bence yakışıklı değilsin der geçersin ya da yakışıklılık bakan göze göre değişir der susarsın

"Yakışıklılık ve güzellik kavramları gösteri toplumu tarafından şekillendiriliyor Berkecan, ben de bu şekillendirmenin bir parçasıyım. Fiziksel görünüşün ile ilgili yorumum bu gösteri mantığının zavallığının dışına çıkamayacak , ben seni buna mahkum edemem."

diye derim.

Ben insanları tek tip görüyorum heralde yada sapyoseksüelim
Gerçekten insanların dış görünüşü o kadar önemli gelmiyor bana söylediği bir kelime kurduğu derin anlamlı bir cümle beni daha fazla etkileyebilir.
Ve insan sevdiğine karşı objektif olamaz, sevdiğimiz bize güzel gelir.
Sevdiğiniz biriyse objektif olamayacağınızı söyleyin.

Derdini seveyim butonu lazım bizim kk ya.
Yakışıklı bulmak her şey demek değil ki, önemli olan buraya konu açacak kadar değer Verip kırmak istememeniz. Belki cevap verirken o değeri görmesini sağlamalısınız. Bence esas özgüven içi boş iltifatla değil düşünceli yaklaşımla, verilen değeri görmekle kazanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…