• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin olmak hayatımı mahvediyor

Maya1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2018
43
-9
38
29
Merhaba kızlar.
Konuyu fazla uzatmicam.
Çirkinim size bunu bana yok güzelsindir falan diyesiniz diye demiyorum sadece bir çirkin olarak neler hissetiğimi anlatmak istiyorum.

-Yüzüm çirkin, burun estetiği oldum sadece ucunu yaptırdım artık burnum dikkat çekecek kadar çirkin değil peki dudaklarımın inceliği, yüzümdeki sivilce izleri? Küçücük suratım?

-23 yaşındayım arkadaşlarım nişanlandı evlendi yada bir erkek arkadaşları var. Beni beğenen biri hiç olmadı.

-Düğün olur süslenirim püslenirim yanımda ki kuzenlerime "oy ne kadar güzelsin" derler bana "elbisen güzelmiş.

-Önemli olan iç güzeliğiymiş güleyim bare. Yüzün çirkinse sana seni tanıma şansı bile vermiyorlar.

-birini delisiye sevmek ama ona uzaktan bakmak

-Canımı fiziğimle ilgili çok acıtan insanlar oldu. Beni birine benzetip iki dakika sonra o kişinin ne kadar çirkin olduğunu söyleyen arkadaşlarım vardı. Aynı o arkadaş grupu benim onlarla aynı fotoğraflarda çıkmamı istemiyorlardı.

Kendimden nefret ediyorum artık aynalara küstüm.
Keşke kaybolsam, kimse görmese beni utanıyorum kendimden.

Güzelsin demeyin, demişsin.

Tamam, demiyorum.

Bana güzelsin diyorlar diyorum.

Ancak bir m*ka yaradı mı diye sor, yaramadı.

Hala ipsiz sapsız adamların canımı sıkmasıyla uğraşıyorum.

Ben de bulamadım düzgün bir aşk.

Ayrıca fizik mevzusu hallolur, azmedersen.

Ona baya emek verdim ben, kilo verip vücudumu şekle sokmak için.

O bir işe yaradı mı, o da hayır.

Neyse içim karardı, gidiyorum :D

Artık o incecik dudaklarında sivilce izlerininde çözümü var biliyorsun değil mi? Makyaj hileleriyle bile halledilebilecek problemler bunlar. Kendine bak. Spor yap, çeşit çeşit maske yap,makyaj teknikleri öğren, sağlıklı beslen.. Güzel olmak tek başına bi işe yaramaz. Kendini geliştir,bol bol oku,film izle vs.. Emin ol bütün bunlardan sonra kendini çok daha iyi hissedeceksin. Tek vasfı güzel olmak olan o kadar boş insan var ki.. Sen hem güzel hem farklı ol.

Merhaba kızlar.
Konuyu fazla uzatmicam.
Çirkinim size bunu bana yok güzelsindir falan diyesiniz diye demiyorum sadece bir çirkin olarak neler hissetiğimi anlatmak istiyorum.

-Yüzüm çirkin, burun estetiği oldum sadece ucunu yaptırdım artık burnum dikkat çekecek kadar çirkin değil peki dudaklarımın inceliği, yüzümdeki sivilce izleri? Küçücük suratım?

-23 yaşındayım arkadaşlarım nişanlandı evlendi yada bir erkek arkadaşları var. Beni beğenen biri hiç olmadı.

-Düğün olur süslenirim püslenirim yanımda ki kuzenlerime "oy ne kadar güzelsin" derler bana "elbisen güzelmiş.

-Önemli olan iç güzeliğiymiş güleyim bare. Yüzün çirkinse sana seni tanıma şansı bile vermiyorlar.

-Canımı fiziğimle ilgili çok acıtan insanlar oldu. Beni birine benzetip iki dakika sonra o kişinin ne kadar çirkin olduğunu söyleyen arkadaşlarım vardı. Aynı o arkadaş grupu benim onlarla aynı fotoğraflarda çıkmamı istemiyorlardı.

Dunyanin en çirkin insani biile olsaniz ailenizin ve yakin zamanda karsiniza cikacak olan ruh esiniz tarafindan her zaman çok guzel olacaksiniz. Lutfen kendinizi uzmeyin ve kendinizle ne kadar barisik olursaniz cevre o kadar susar.

Mesela ben burnum normalden büyük biri benim canimi acitmak istediginde direk burnun kocaman diyor guluyor. Bende diyorum ki evet dimi şey gibi otoyol tüneli iki delikten rahat tır gecer hahaha 🤣😂
Karsimdaki insanin tipini gormelisin 🤭 bazen insanlar zaaflarini iyi bilirler yapma etme

Merhaba kızlar.
Konuyu fazla uzatmicam.

Allah çirkin bahtı veersin derler, üzülme:)

Guzelligin de kotu taraflari var.

Guzel kizsan kadinlar tarafindan kiskaca alinirsin.
Erkekler surekli sansini dener.
Sadece guzelligine bakar ama kisiligine bakmazlar.
Tek basina olmaktan aksam disari cikmaktan korkarsin.
Surekli ya tacize ugrar veya taciz tecavuz korkusu yasarsin.
Biri guzellik mi demisti??

Kendini asla aşalama bende okadır güzel sefilim ama ruhum pozitif kimsenin beğenmesine ihtiyacim yok böle yaşarsam zaten hayata küsersen hayatta sana küser renkli ve pozıtıf ol güzellik gelip geçici...

Merhaba kızlar.
Konuyu fazla uzatmicam.

Yaşamayan bilmez anlıyorum ne hissettiğini. Ama bizim elimizden gelen var olanı değerlendirmek. Biraz daha zaman geçsin dudak dolgusu yaptırın sonra sivilce izleri spor kilo vermek... benim kendim için planlarım böyle:(

Eger maddi imkanın varsa birkaç estetık operasyon geçirmeni tavsıye ederim. Ne çirkinler var estetıkle güzelleşen. Özgüvenının yerıne gelmesi için iyi olur bence.

Guzelligin de kotu taraflari var.

Guzel kizsan kadinlar tarafindan kiskaca alinirsin.
Erkekler surekli sansini dener.
Sadece guzelligine bakar ama kisiligine bakmazlar.
Tek basina olmaktan aksam disari cikmaktan korkarsin.
Surekli ya tacize ugrar veya taciz tecavuz korkusu yasarsin.
Biri guzellik mi demisti??

Canım ülkemizde tecavüze uğramak için nefes alıyor olmak yetiyor. Güzellikle ilgisi yok bile..

Sivilce izleri için Medikal cilt bakımı yaptirabilirsin. Dudaklarına gerekiyorsa dolgu filan biseyler yaptirabilirsin.
Fiziğin için spora gidebilirsin. Ee herşey paraya bakıyor tabi ama yavaş yavaş bile olsa kendini iyi hissedeceksen yaptır.

Back
X