Çirkin olmak hayatımı mahvediyor

Allah Şeyma bahtı versin.

2262647
şeyma.webp

Foton varsa özelden atar mısın kimsenin bahsettiğin kadar çirkin olacağını düşünmüyorum çünkü. Ayrıca erkeklerin güzellik algısı pek öyle ahım şahım değil kalkık güzel bir popo hafif gideri olan bir yüz yeterli oluyor

Katılıyorum erkekler kaştan gözden anlamıyor. G.t meme =güzellik

Kibbe vücut tiplerine bakın ve teninizin renk analizini yapmaya çalışın. Mesela gamine vücut tipindesinizdir ama dramatik veya natural giyiniyorsunuzdur yakışmıuordur veya derin kıştır ten rengi grubunuz ama bahar rengi turuncu giyinyordunızdur, sizi hastalıklı gösteriyodur.

Yüz güzelliğinizi estetisyenlerle halledebilirsiniz
Ancak huy ve yaydıgınız enerjiyi sizin icinizden halletmeniz lazım
Buradan bile negatif enerjiniz hissediliyor
Dış güzellik herşey değil dışarı verdiğiniz ışıkta çok önemli
Hiç mi ünlülerden veya cevrenizde görmüyorsunuz tipi cirkin kabul edilip bi dünya hayranı olan vs
Kişisel gelişim kitaplarına yönelebilirsiniz

Geçmiş konularınıza bir göz attım da sizin sorununuz ; çevrenizden sürekli onay bekliyor olmanız...işiniz, güzelliğiniz... Türk toplumunun kadını yetiştiriş tarzı bu , onay görmeyince mutlu olamıyoruz..
aileniz de olsa , çevreniz de olsa kimse size sürekli güzelsin, başarılısın demez... sürekli bizi onların onayına maruz bırakıyorlar , büyüyünce de aşırı bağımsız olmamızı bekliyorlar. Bu zinciri kırmalısınız. Başkalarının onayı için giyinmeyin, meslek seçmeyin , kendi onayınız önemli. kendi değerinizi kendiniz belirlersiniz. siz kendinizi güzel gördüğünüz zaman çevrenizde sizi güzel görür. kaş göz burun faso fiso

Geçen seneki halimsin.Bir sürü konu açmıştım bu konuda.Çillerim var gözaltı morluklarım 23 yaşındayım kimse beni beğenmiyor diye.Ama şimdi ne oldu biliyormuşum.Kendime bakmaya başladım düzenli cilt bakımımı yapıyorum.Pilatese gidiyorum.Kendimi sevmeye başladım.Şimdi bir sürü teklif alıyorum.Ha kendime uygun birini bulamadım ama olsun kendimi iyi hissediyorum.Her zaman söylediğim gibi klasik bir laf ama deneyimledim ve anladım çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır,.Kendime bakıyorum işe yaramıyor dersen daha da bakımlı ol kendini sev karşına birileri çıkıcakdır mutlaka

Su devirde cirkin kadin diye biseyin kaldigina inanmiyorum ben. Sac makyaj giyim ve tavirla her kadin cok cekici hale gelebiliyor. Bence senin sorunun ozguvensizlik. Bu arada ben 23 yasindayken universitedeydim ve koskoca fakultede benden hoslanan beni begenen bi allahin kulu yoktu:KK14: insanlar sanki beni gormezdi. Cunku ne giyinmeyi bilirdim ne bi rimel kalem allik bilirdim ne bi duzgun sac. Cok vasattim. Siliktim. Bazen dusunurum, simdiki tecrubemle o yillara donsem pek cok erkek pesimden kosardi. Niye? Tipimde degisen bisey yok. Boy ayni boy, yuz ayni yuz. Ama kendime neyin yakisacagini biliyorum artik. Makyajda da mesela boya kupu olmak degil de minik dokunuslarin insani nasil on plana cikardigini biliyorum. Ve hepsinden onemlisi kendine guvenmenin gucunu biliyorum. Bir kadini en cekici yapan sey kendine olan guveni ve saygisidir🌸

Merhaba kızlar.
Konuyu fazla uzatmicam.
Çirkinim size bunu bana yok güzelsindir falan diyesiniz diye demiyorum sadece bir çirkin olarak neler hissetiğimi anlatmak istiyorum.

-Yüzüm çirkin, burun estetiği oldum sadece ucunu yaptırdım artık burnum dikkat çekecek kadar çirkin değil peki dudaklarımın inceliği, yüzümdeki sivilce izleri? Küçücük suratım?

-23 yaşındayım arkadaşlarım nişanlandı evlendi yada bir erkek arkadaşları var. Beni beğenen biri hiç olmadı.

-Düğün olur süslenirim püslenirim yanımda ki kuzenlerime "oy ne kadar güzelsin" derler bana "elbisen güzelmiş.

-Önemli olan iç güzeliğiymiş güleyim bare. Yüzün çirkinse sana seni tanıma şansı bile vermiyorlar.

-birini delisiye sevmek ama ona uzaktan bakmak

-Canımı fiziğimle ilgili çok acıtan insanlar oldu. Beni birine benzetip iki dakika sonra o kişinin ne kadar çirkin olduğunu söyleyen arkadaşlarım vardı. Aynı o arkadaş grupu benim onlarla aynı fotoğraflarda çıkmamı istemiyorlardı.

Kendimden nefret ediyorum artık aynalara küstüm.
Keşke kaybolsam, kimse görmese beni utanıyorum kendimden.
herkes güzel olmak zorunda değil ama seni. Etrafındakilerin ahlakı bozuk bence bi insana çirkin olduğunu hissettirmek nedir ya sizde özgüveninizi yükseltecek güçlü yanınızı keşfedin..mesala ahmet haşim de çok cirkinmis yüzünde hep izler varmış sadece karanlıkta insanlar arasına karışırmış ama bak adam nasıl şiirler yazıyor ve seviliyor ...bizde çok güzel degılız yani ama herkesten bi farklı yönümüz var sizde onu bulun

Allah çirkin şansı versin diye bir söz var, kendini bukadar hafife alma, son gülen iyi güler.

Eşimin ailesinde bir bayan var, yüzü senin deyiminle güzel değil amaaa varya kadına hayranım, azmine bilgisine, kendine güvenine, üç çocuğunu yetiştirdi, kocası desen Harika bir adam, kendisi spor yapıyor vücudu şekillendi, eli çok marifetli ve daha birsürü şey sayabilirim, eminim seninde hayatın çok güzel olacak, önce bi kendine güven bi havan bi duruşun olsun, bak gör neler oluyor. Evrene pozitif enerji gönder :))

Yaşamayan bilmez anlıyorum ne hissettiğini. Ama bizim elimizden gelen var olanı değerlendirmek. Biraz daha zaman geçsin dudak dolgusu yaptırın sonra sivilce izleri spor kilo vermek... benim kendim için planlarım böyle:(

Ya arkadaşlar, bir yerden başlamak lazım... Mesela benim tüylenme problemim var lazer iğneli sürekli araştırıyorum, sürekli uğraşıyorum yani çatlak hariç çoğu şeyin gerçekten çaresi var...

şevval şahin'in türkiye güzeli seçildiği bir dönemdeyiz..
biraz tarzı olan bir giyim insana kendini iyi hissettirir.
elbette yüzüne göre makyaj yapmayı da öğrenmek lazım.
demet akalın gibi makyajsızken kirpikle dolaşmak güzel olmuyor tabi..
bana göre çok çizilmiş kontürlenmiş bir makyaj da güzellik demek değil.
temiz ve ışıl ışıl bir cilt, belirgin gözler dudakların inceyse hafif bir ruj ve doğru uygulanmış allık ve aydınlatıcı..

sonrasında insanlarla iki laf edebilecek kapasitede olmak..
muhabbet geliştirebilmek.. sıkıcı olmamak..
çok konuşmak da değil ama..
bunun için önce kendine bir bakmak, kendini tanımak.
ona göre okumak, harekete geçmek.. okumayı sevmiyorsan pratiğini geliştirmek..

özgüven böyle oluşuyor.
sonra o özgüvenin etkisiyle etrafında bir ışık oluşuyor.. enerji oluşuyor.
23 yaş bunları fark etmek için çok geç sayılmaz..

Guzellik başka mutluluk başka ki. Sanki güzel olsan mutlu mu olacaksın? Kendini mutlu hissettiğin arkadaşlar edin. Muhteşem de olsan aşk meşk acı son. Gez eglen ya bosver herseyi

Canım bende aynaya makyajsız bakınca kendimi beğenmiyorum makyaj yapınca ama güzel görünüyorum gözüme hatta çalıştığım iş yerine bile çoğu zaman makyajsız gidiyorum dişlerim yamuk kafam küçük vücudum iri ama sempatikim kendimle barışığım.. Burda önemli olan nokta senin çevren seni acımasızca eleştiren arkadaşların eğer sana yapılanlar bana yapılsa hepsine tekmeyi koyardım ya güzel canını sıkma sen elbet seni sen olduğun için seven biri çıkıcaktır karşına ❤️

Saçma sapan konuşanlara haddini bildirerek başlayabilirsiniz işe. Artık her şeyin çözümü var. Estetik değil doğru makyaj bile etkiliyor. Ama bunlar haricinde her insanın etrafına yaydigi bir aura var ve insanları etkileyen şey bu. O havayı da kendine güvenle sağlayabilirsiniz. İşe başkalarını takmayarak başlayabilirsiniz. Spor ve uygun diyetle ayrıca doğru kıyafet kombiniyle insanlar vücutlarini istedikleri forma sokuyor. Zahmetli bir şey ama madem kendinizi böyle kötü hissediyorsunuz yapın. Oturduğumuz yerden sikayetlenerek bu sorunların hiçbirini halledemeyiz.

Onemli olan ruh guzelligi falan demeyeceğim, insanin kendini begenmesi de onemli.
Duzenli cilt bakimi yaptirin mesela, dudaklariniza dolgu, ipek kirpik, burun zaten yapilmis, guzel bir sac rengi ve kesimi de olursa cirkin olmaniz imkansiz.
Bir diger secenek kendinizi oldugunuz gibi kabul edin ve hayatiniza o sekilde devam edin.

Güzel olmanın da dezavantajları vardır ama pek çok zaman avantajlı olduğu tartışmaya bile açık değil benim için. Ama var mı ötesi bu bedenle doğmuşssun ve yaşayacaksın bitti. İlerde ufak düzeltmeler yaparsın spor yaparsın bunlar klasik öneriler ama en önemlisi özgüven. Çok yakışıklı adamların yanındaki kadınlara bak mesela çoğu ortalamadır arkalarından çirkin şansı falan derler hatta ama olay şans değil özgüven tamamen.

Valla güzellikle olmuyor be ablası :)

Bi bakıyosun çok yakışıklı boylu poslu çocukların yanında miniminyon kızlar :)

Tamamen şans. Kısmet işi, başka bişeye yorma.
İnsanlara kendini beğendirmeye çalışma. Kendini kendin olduğun için seven insanlarla arkadaşlık kur, Yapmacık insanlar her zaman zarar verir.

Sen kendini sev, ve ayrıca lütfen Allah'ın yarattığı hiç birşey çirkin değildir.

Back
X