Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foton varsa özelden atar mısın kimsenin bahsettiğin kadar çirkin olacağını düşünmüyorum çünkü. Ayrıca erkeklerin güzellik algısı pek öyle ahım şahım değil kalkık güzel bir popo hafif gideri olan bir yüz yeterli oluyor
herkes güzel olmak zorunda değil ama seni. Etrafındakilerin ahlakı bozuk bence bi insana çirkin olduğunu hissettirmek nedir ya sizde özgüveninizi yükseltecek güçlü yanınızı keşfedin..mesala ahmet haşim de çok cirkinmis yüzünde hep izler varmış sadece karanlıkta insanlar arasına karışırmış ama bak adam nasıl şiirler yazıyor ve seviliyor ...bizde çok güzel degılız yani ama herkesten bi farklı yönümüz var sizde onu bulunMerhaba kızlar.
Konuyu fazla uzatmicam.
Çirkinim size bunu bana yok güzelsindir falan diyesiniz diye demiyorum sadece bir çirkin olarak neler hissetiğimi anlatmak istiyorum.
-Yüzüm çirkin, burun estetiği oldum sadece ucunu yaptırdım artık burnum dikkat çekecek kadar çirkin değil peki dudaklarımın inceliği, yüzümdeki sivilce izleri? Küçücük suratım?
-23 yaşındayım arkadaşlarım nişanlandı evlendi yada bir erkek arkadaşları var. Beni beğenen biri hiç olmadı.
-Düğün olur süslenirim püslenirim yanımda ki kuzenlerime "oy ne kadar güzelsin" derler bana "elbisen güzelmiş.
-Önemli olan iç güzeliğiymiş güleyim bare. Yüzün çirkinse sana seni tanıma şansı bile vermiyorlar.
-birini delisiye sevmek ama ona uzaktan bakmak
-Canımı fiziğimle ilgili çok acıtan insanlar oldu. Beni birine benzetip iki dakika sonra o kişinin ne kadar çirkin olduğunu söyleyen arkadaşlarım vardı. Aynı o arkadaş grupu benim onlarla aynı fotoğraflarda çıkmamı istemiyorlardı.
Kendimden nefret ediyorum artık aynalara küstüm.
Keşke kaybolsam, kimse görmese beni utanıyorum kendimden.
Yaşamayan bilmez anlıyorum ne hissettiğini. Ama bizim elimizden gelen var olanı değerlendirmek. Biraz daha zaman geçsin dudak dolgusu yaptırın sonra sivilce izleri spor kilo vermek... benim kendim için planlarım böyle![]()
Benimde dişler yamuk valla düzeltmeyede pek niyetim yok beğenen böyle beğensin bizleriEstetik neden sizi cirkinlestirsin. Benimde burnum uzun dislerim yamuk azcik ve sivilce izlerim var ama hafif makyaj yapip guzel giyinince pesimde kosmayan adam yok.. ozguvensiz olmasaniz? Hic mi teklif eden yok
Benim de alt kısım komple eğri. Önceden çok takıyordum artık önemsemiyorum. Görsellikten çok temizliğinin önemli olduğunu kavradım.Benimde dişler yamuk valla düzeltmeyede pek niyetim yok beğenen böyle beğensin bizleri