• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin olmak hayatımı mahvediyor

Foton varsa özelden atar mısın kimsenin bahsettiğin kadar çirkin olacağını düşünmüyorum çünkü. Ayrıca erkeklerin güzellik algısı pek öyle ahım şahım değil kalkık güzel bir popo hafif gideri olan bir yüz yeterli oluyor

Cok iyi tespit etmissiniz.
Erkekler icin dolgun vucut yeterli yuze bile bakmiyorlar.
Onlar duygusal degil zevk odakli dusunuyor.
Bizim kizimiz gibi saf ask sevgiyle degil
O da vardir da cok az erkek icin gecerlidir.

Güzelsin demeyin, demişsin.

Tamam, demiyorum.

Bana güzelsin diyorlar diyorum.

Ancak bir m*ka yaradı mı diye sor, yaramadı.

Hala ipsiz sapsız adamların canımı sıkmasıyla uğraşıyorum.

Ben de bulamadım düzgün bir aşk.

Ayrıca fizik mevzusu hallolur, azmedersen.

Ona baya emek verdim ben, kilo verip vücudumu şekle sokmak için.

O bir işe yaradı mı, o da hayır.

Neyse içim karardı, gidiyorum :KK70:

Canım en azından birileri olmuş hayatında.
Kilo konusunda normal kilodayım

Güzellik, gençlik ve sağlığa bakar; gerisi her şekilde halledilir.
İzin varsa lazer, peeling, makyaj vb. var.
Dudakların mı ince, dolgusu var.
Burnun mu yamuk-büyük, operasyonu var.
Kilolu musun, diyeti, sporu var.
Yaşın 23, gençliğin de ışıltısı var.

Genç olan biri lütfen çirkinim demesin.

Canım en azından birileri olmuş hayatında.
Kilo konusunda normal kilodayım

Olmasalardı da olurdu bence çünkü bir halta yaramazlar
Çok ciddiyim bu böyle bana üç mesaj atmadı, 5 kere aramadı değil ciddi saçma sapan insanlar
Fiziki olarak neden dert ettin peki?
Vücut çalıştırma falan mı istiyorsun?

Bu dönemde çirkin olmak çok zor okadar imkan varki ayrıca bir erkek tarafından sadece güzellik için tercih edilmek istemezdim bu çirkinlik konusundan uzaklaşın bir an evvel asıl bu düşünce sizi aşağı çekiyor

Yapılacak şey var, sadece kabullenmek gereken şey var. Mesela cilt bakımı yaptırın, temizlik düzeni oturtun, bol su, sağlıklı beslenme, sporla cildinizi ve fiziğinizi hizaya getirebilirsiniz bir derece. Onun dışında yapacak bir şey yok. Güzellik görecelidir zaten. Bir de, herkes güzel olacak diye bir kanun yok.

Bunu çok da takıntı haline getirmeyin bakımınızı yapın üstünüze başınıza dikkat edin yeterli. Sonuçta hepimizin kusuru var önemli olan özgüven. Onu da siz başarabilirsiniz.

O zaman ben sana farklı bir örnek vereyim. Öncelikle etrafımdaki kişiler tarafından güzel bulunurum beğenilirim. Bundan 3-4 sene önce üniversiteye yeni başlamıştım. Birisinden aşırı derecede hoşlanıyordum, ama hiç adım atamıyordum çünkü o zamanlar hiç özgüvenim yoktu. Çok da yakışıklı çocuktu . Daha sonra instagramdan ekledim, çocuk da kabul etti buluşmak istedi, arkadaşlarım hazırladı, çok da güzel oldum. hem heyecandan hem o zamanlardaki özgüven eksikliğinden çocuğun karşısında iki kelam edemedim, aşırı kastım kendimi, zorla konuştum yani ve çocuk bidaha hiç yazmadı. Aradan bir süre geçti bir baktım (kimseye çirkin demeyi sevmem aslında ama ) hiç kimsenin güzel bulmayacağı biriyle sevgili oldu . Herkes dedi seni beğenmeyip onu mu beğendi gerçekten diye. Evet onu beğendi çünkü güzellik değil özgüven kazandı. Umarım anlatabilmişimdir
Birde bu devirde güzel olmak çok zor değil, sivilceler geçer, dudaklar çok önemli değil. Burnunuzu yaptırmışsınız zaten, makyajla her şey halloluyor

Yuz tumoru yuzunden yuzu deforme olmus kadın bile ne kadar harika diye dusundum saklanmiyor makyajini yapiyor cikiyor geziyor oyle guzel makyaj yapiyo ki sasa kaliyorum. Asla boylesini yapamam diye. Hayranim ona. Allah saglik versin hepimize gerisi hal olur mutlu bir ruhumuz olsun guzel yuzden once. ozguven problemi ruhtadır. Bi arkadasim koca burnum ve ben geldik diye yorum yapar kendine. Kendini cok sever simartir eglenir.

Sükret ve kendisi sev. Gönül güzelligine yatirim yap. Yüzüne haraketlerine ve hayatina yansir

Özelden fotoğraf istiyoruuum.
Biraz abartıyor gibisin çünkü cnm.
Alımlı olmayan bayanlar var ama ıyy çirkin diye de bişey yok ya..

Kaşa kıl tekniği ve göze ipek kirpikle çok değişebilirsin.
Zira bidona taksan güzel durur yani :)
Spor yap bol bol.

O güzel kalbini yorma.
İç güzellik önemli diyen insanlara zaten ben inanmıyorum bana da hep öyle diyorlar, altın gibi kalbin var, dünyanın en iyi insanısın diye diye sonunda nefis kabartmadığım için bak 30 yaşındayım 1 ay bile süren ilişkim olmuyor.
İnsanları takmamayı öğren. Rabbim sana nefes vermiş, nefes aldıkça her şey mümkün ve de bunun kıymetini bil.

Günümüzde insanların üzerindeki güzellik baskısı had safhaya çıktı. Herkes güzel olmak zorunda değil. Kendini olduğu gibi kabullenen ve kendi vücudunda rahat hisseden insan mutlu olur. Güzel olan değil.

Siz kendinizi hiç sevmiyor musunuz?

Seni görmeyi İnan çok isterdim. Eminim aşırı abartıyorsun.

Bir kız arkadaşım vardı. Allah affetsin. Hayatımda bu kadar yüzüne bakılmayacak birini daha görmedim. Artı olarak sırt kısmında bariz duruş bozukluğu da vardı. Ben senelerce yalnız kaldım. Onun hayatına hep güzel insanlar girdi. Gerçekten özgüveni çok yüksekti. Siz farkında olmadan etrafınıza ruhunuzun karanlığını yayıyorsunuz bence.

Saçlar önemli mesela, cilt vs. Evde uygulayabileceğiniz tonla bakım mevcut. Artı özgüveni yükseltmek için Videolar izleyin, kitap okuyun. Kendinize yatırım yapın. Beyninizi geliştirin. Eminim güveniniz artacak ve pırıl pırıl bir enerji yayacaksınız çevrenize.

Sen paradan haber ver günümüzde herseyin çaresi var birde iyi doktorlara denk geldin mi şamda kayısı...

Öncelikle güzel olup birini bulamamakla çirkin olup birini bulamamak arasında fark var. Arkadaşlar yazmış diye diyorum. İster kabul edelim ister etmeyelim seçenek fazlalılığı, beğenmeseniz bile size aşık kişiler, çevreden iltifat bunlar mod yükselten şeyler. Ben sizin derdinizin sevgili bulmak olmadığını düşünerek söyliyorum sevgiliyle güzellik tam alakalı değil zaten..Şansınız artar yine ama bu halinizle süper iyi biriyle de olabilirsiniz ve dayak yiyen güzel modeller vardı.

Sorunun çözümü de şu:
Fiziğini harika yap bir kere tamamen senin elinde.
Sonrası da dudaklarına dolgu yaptırabilirsin biraz seni rahatsız eden kusurun neyse bir çözümü vardır.
Makyaj yap ve giyimine özen göster.
Özgüvenli ol. Kendini beğen.
İnsanın psikolojisi için kendini beğenmesi önemli şimdi güzel denen modellerin de pek çoğu estetik yaptırmış. Deneyebilirsin aklına bu kadar takılıyorsa.

Ben seni anlıyorum. Biraz güzel giyinip kendime baktığımda dışarı çıkarken gör beni. Sanırsın gigi hadid İzmit’e gelmiş :KK48: paspal ve yorgun olup dışarı çıktığım günlerde de görme beni, ezik bir insan evladı gibiyim. Paran varsa çirkin olamazsın o ayrı. Ama yoksa iş bulana dek sabretmelisin. Ekstra bir yeteneğin olsa özgüven geliştirirsin. Neye yatkınsan onun üzerine git. Bu kendini sevmen ve çabalaman için sana güç verecek.

Back
X