• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin olmak hayatımı mahvediyor

Merhaba kızlar.
Konuyu fazla uzatmicam.
Çirkinim size bunu bana yok güzelsindir falan diyesiniz diye demiyorum sadece bir çirkin olarak neler hissetiğimi anlatmak istiyorum.

-Yüzüm çirkin, burun estetiği oldum sadece ucunu yaptırdım artık burnum dikkat çekecek kadar çirkin değil peki dudaklarımın inceliği, yüzümdeki sivilce izleri? Küçücük suratım?

-23 yaşındayım arkadaşlarım nişanlandı evlendi yada bir erkek arkadaşları var. Beni beğenen biri hiç olmadı.

-Düğün olur süslenirim püslenirim yanımda ki kuzenlerime "oy ne kadar güzelsin" derler bana "elbisen güzelmiş.

-Önemli olan iç güzeliğiymiş güleyim bare. Yüzün çirkinse sana seni tanıma şansı bile vermiyorlar.

-birini delisiye sevmek ama ona uzaktan bakmak

-Canımı fiziğimle ilgili çok acıtan insanlar oldu. Beni birine benzetip iki dakika sonra o kişinin ne kadar çirkin olduğunu söyleyen arkadaşlarım vardı. Aynı o arkadaş grupu benim onlarla aynı fotoğraflarda çıkmamı istemiyorlardı.

Kendimden nefret ediyorum artık aynalara küstüm.
Keşke kaybolsam, kimse görmese beni utanıyorum kendimden.
Neden çirkin olasınız ki?
Sanki herkes dünya güzeli.
Mutluluğun böyle bir formülü yok...
Sizin bilinçaltı kayıtlarınızı silmeniz gerek, özgüven eksikliğiniz ve çirkinlik saplantınızla ilgili.
"Theta Healing" veya "Access Bars" terapisi yaptırmanızı öneririm.
Eğer gerçekten siz de bilinçaltınızın kayıtlarından kurtulmak istiyorsanız, size iyi gelecektir.
Sevgiler.

Öncelikle "aklimca" kimseyi aşağılamiyorum, günümüz şartlarında erkeklerin yaklaşımından bahsediyorum ve evlenilecek insan ayrımı yapmiyorum ne yazık ki günümüz de erkeklerin büyük bir kısmının böyle yaklaştığını (karakterli, düzgün olan istisnalar hariç) göz ardı edemiyoruz
Kadın olarak her durumda ve şartta birbirimize dürüst ve destek olmamız gerektiğinin hepimiz farkındayız
Bahsettiğim şey erkeklerin yaklaşımı kişisel fikrim değil

Biz sizinle anlaşamayız. Günümüz şartlarında erkekler böyledir demenin günümüz şartlarında kadınlar böyledir demekten ne farkı var? Yani cinsiyet farkı olmadan hatta cinsiyet de değil herhangi bi ortak noktası olan insanları bu şekilde etiketlemek ne kadar doğru? Bence hiç. Çevremde hiç sizin anlattığınız gibi birisi yok, ya siz erkekleri lise çağındaki ergenlerden ibaret zannediyorsunuz ya da tamamen benim ilk dediğime geliyor konu, evet aklınızca bir kesimi aşağılamaya çalışıyorsunuz. Her ikisi de yanlış. Bu da son cevabım.

Off valla güzellik önemli değil vb diyorlar da söz bile var ya. "Güzelliğine güvenme bir SİVİLCE yeter" diye. Ee napim :KK61:
Sivilce geçmesini arkadaşlar burada bu kadar kolay anlatmis ama valla geçmiyor yapmadığım şey gitmediğim doktor kalmadı😑 Ben de hemen kendi derdimi ekledim ama napiyim konuyu görünce dayanamadim..
Herşeyi denediğine emin misin? Mesela benim dün 1 sivilcem ciktı. Ama kesinlikle cikmamasi gereken bir yerde çıktı. TarÇin sarımsak ve limon üçlüsünü sürdüm. Ve söndürdüm. Bugun Allahtanki sönmüş gerçekten. Sarımsak tarçın ve de limon diyorum başka da bişey demiyorum

Çirkinlik nedir ya? Bi boyaya bakar. Çirkinim bittım, öldüm, kül oldum bu mu yani? Bundan mi ibaretsin yani? O kadar yaşadığın şeyler, tecrübelerin.. Seni sen yapan özellikler nerde kaldı? Sen kolay gelmedin bugünlere? Bı düşün istersen!

Bu konuya yazmistim galiba ama yine yazacağım.
Ben de pek güzel sayılmam tek avantajım boyum ve orantılı olmam. Ama sevgili olmak istediğim kişi taş taş gamzeleri gözleri boyu posu her şeyi yıkılıyor:confused:Ha bendeki deli cesareti mi hayır. Çünkü neden olmasın. Güzellik sadece yüzde değildir. Davranışlarda, konuşmada, bir bakış bir gülüş. Temiz ve ütülü giyim güzel kokmak. Bakımlı olmak. Budur bitti gitti yani. Çirkinim diye kabullenmek yerine bunu değiştirebiliriz değil mi?

cevrem guzel oldugumu soyler bende guzel oldugumu dusunurum ama simdiye kadar hic bi faydasini gormedim

Biz sizinle anlaşamayız. Günümüz şartlarında erkekler böyledir demenin günümüz şartlarında kadınlar böyledir demekten ne farkı var? Yani cinsiyet farkı olmadan hatta cinsiyet de değil herhangi bi ortak noktası olan insanları bu şekilde etiketlemek ne kadar doğru? Bence hiç. Çevremde hiç sizin anlattığınız gibi birisi yok, ya siz erkekleri lise çağındaki ergenlerden ibaret zannediyorsunuz ya da tamamen benim ilk dediğime geliyor konu, evet aklınızca bir kesimi aşağılamaya çalışıyorsunuz. Her ikisi de yanlış. Bu da son cevabım.
Bence de anlaşamayız, anlaşamadığımız insanları görmezden gelmekte fayda var.
Sevgilerle..

Herşeyi denediğine emin misin? Mesela benim dün 1 sivilcem ciktı. Ama kesinlikle cikmamasi gereken bir yerde çıktı. TarÇin sarımsak ve limon üçlüsünü sürdüm. Ve söndürdüm. Bugun Allahtanki sönmüş gerçekten. Sarımsak tarçın ve de limon diyorum başka da bişey demiyorum
Evet hemen her seyi denemisimdir.Limon denedim sarimsagi hatırlamıyorum ama eminim ergenken onu da denemişimdir. Yüzümde çok iz kalmasının bir nedeni de ergenken her duyduğumu yüzüme sürmem. Yani sizin verdiğiniz öneriler maalesef pek kullanışlı olmuyor artık bana

yüzünde illaki güzel bir yer vardır
işin tüyosu şu hafif makyajla onu ön plana çıkarmak, bence senin gözlerin güzeldir mesela ona hiç kötü dememişsin onları ön plana çıkarmayı denesen ya?
ha hala özgüvensiz hissediyorsan sıkıntılı olanları da düzelttir hafif dolgu yaptır dudağına mesela ne olacak sivilce izlerine önce doktora git duruma göre ilaç veya lazer tedavisi araştır olmaz mı?

Güzellik de bazen yeterli olmuyor
Bir arkadaşım var görsen çok güzel bir kız neredeyse hiç çıkma teklifi almadı
Herşey fizik ve güzellik değil o yüzden çirkinliği kafaya takma
Sen kendini geliştirmeye bak çalışmıyorsan ise gir, çalışıyorsan da mesleğinde ilerlemeye bak...düzgün bir işin oldu mu merak etme güzel olmamak da sorun olmuyor

Merhaba kızlar.
Konuyu fazla uzatmicam.
Çirkinim size bunu bana yok güzelsindir falan diyesiniz diye demiyorum sadece bir çirkin olarak neler hissetiğimi anlatmak istiyorum.

-Yüzüm çirkin, burun estetiği oldum sadece ucunu yaptırdım artık burnum dikkat çekecek kadar çirkin değil peki dudaklarımın inceliği, yüzümdeki sivilce izleri? Küçücük suratım?

-23 yaşındayım arkadaşlarım nişanlandı evlendi yada bir erkek arkadaşları var. Beni beğenen biri hiç olmadı.

-Düğün olur süslenirim püslenirim yanımda ki kuzenlerime "oy ne kadar güzelsin" derler bana "elbisen güzelmiş.

-Önemli olan iç güzeliğiymiş güleyim bare. Yüzün çirkinse sana seni tanıma şansı bile vermiyorlar.

-Canımı fiziğimle ilgili çok acıtan insanlar oldu. Beni birine benzetip iki dakika sonra o kişinin ne kadar çirkin olduğunu söyleyen arkadaşlarım vardı. Aynı o arkadaş grupu benim onlarla aynı fotoğraflarda çıkmamı istemiyorlardı.

Bunu asla unutma sen bu kainattaki en değerli varlıksın.Cennet senin için yaratılmış.Kainat sana hizmetkar olmuş.Önce Rabbinin sevgisini hisset ve kendini sev.Sen kendini sevmezsen kendini beğenmezsen (kibirden bahsetmiyorum) kimse seni sevmez ve beğenmez.Sen bakımlı ve temiz ol gerisine takılma.
Beni de bu güne kadar hiç beğenen olmadı.Kendimi bildim bileli kiloluyum ve hep dalga geçtiler benimle.Hep çirkin hissettim.Hiç sevgilim olmadı beni beğenen olmadı.
Ama benimde kalbime mukabil bir kalp nasib oldu.Biliyorum ben aynı ben ama prenses gibi hissediyorum.
Sen de dua et...

Ne çirkinler var cillop gibi adamlarla birlikteler :işsiz:çirkin olmamal mühim değil önemli olan güvensizlik eziklik ;)

25 yaşına kadar benim de hiç ilişkim olmadi
Beğenilen biri de olmadı ama sonra eşimle çıkmaya başladık. Kizkardesim de öyle.
Ahaha öğrencilerim bile İrem Derici ye benzetir beni çoğu kişiye göre çirkin bir kadınla.
Önce kendinle barış, yapmak istediklerini yap sonra gerisi gelir

çirkinim diyen birini ilk kez duydum. 38 yaşındayım şimdiye kadar hiç bir çirkin bayanla karşılaşmadım. Bence sizde çirkin değilsiniz . Güzellik görecelidir ve kadınlar kendine güvendikçe kendi ayakları üstünde durdukça güzelleşir. Lütfen silkinin ve kendinize gelin . ayrıca şunu da belirteyim çirkin olmak kötü bir şey değil ama kötü karakterli olmak fesat olmak işte en kötü şey . kalbinizi ferah tutun

Merhaba kızlar.
Konuyu fazla uzatmicam.

Bence hiç canını sıkma ben ne yakışıklı erkeklerin yanında ne kızlar gördüm ne güzel kızların yanında deyim yerindeyse ayı gibi erkekler gördüm eğer canın bi sevgili bulamamaktan üzgünse hiç üzülme iki gönül bi araya geldimi samanlık seyran olur bence belki klasik ama derin bi kelime gönül önemli olan güzel olanlar gerçek mutluluğu gerçek aşkı mı buluyolar veya hayatları çok mu güzel hiç sanmıyorım önemli olan sağlık sen sağlıklımısın ona bak İnan ne insanlar var ne sıkıntılar çekiyolar gözleri görmüyo elleri yok yürüyemeyen bir sürü kanser hastaları o yüzden şükredelim çirkini de güzeli de Allah yaratmış mevlam neylerse güzel eyler 🙌🏻

Back
X