• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin olmak hayatımı mahvediyor

Yuz tumoru yuzunden yuzu deforme olmus kadın bile ne kadar harika diye dusundum saklanmiyor makyajini yapiyor cikiyor geziyor oyle guzel makyaj yapiyo ki sasa kaliyorum. Asla boylesini yapamam diye. Hayranim ona. Allah saglik versin hepimize gerisi hal olur mutlu bir ruhumuz olsun guzel yuzden once. ozguven problemi ruhtadır. Bi arkadasim koca burnum ve ben geldik diye yorum yapar kendine. Kendini cok sever simartir eglenir.
bu mesajınızı okuduktan sonra yüz tümörünü araştırdım. ne kadar az şükrediyoruz. Allah sağlık sıhhat versin. konu sahibine yaşadığı şeylerden dolayı hak veriyorum. ama ne halde olan insanalr var. unutmamak lazım. iyi düşünelim iyi olsun

Merhaba kızlar.
Konuyu fazla uzatmicam.
Çirkinim size bunu bana yok güzelsindir falan diyesiniz diye demiyorum sadece bir çirkin olarak neler hissetiğimi anlatmak istiyorum.

-Yüzüm çirkin, burun estetiği oldum sadece ucunu yaptırdım artık burnum dikkat çekecek kadar çirkin değil peki dudaklarımın inceliği, yüzümdeki sivilce izleri? Küçücük suratım?

-23 yaşındayım arkadaşlarım nişanlandı evlendi yada bir erkek arkadaşları var. Beni beğenen biri hiç olmadı.

-Düğün olur süslenirim püslenirim yanımda ki kuzenlerime "oy ne kadar güzelsin" derler bana "elbisen güzelmiş.

-Önemli olan iç güzeliğiymiş güleyim bare. Yüzün çirkinse sana seni tanıma şansı bile vermiyorlar.

-birini delisiye sevmek ama ona uzaktan bakmak

-Canımı fiziğimle ilgili çok acıtan insanlar oldu. Beni birine benzetip iki dakika sonra o kişinin ne kadar çirkin olduğunu söyleyen arkadaşlarım vardı. Aynı o arkadaş grupu benim onlarla aynı fotoğraflarda çıkmamı istemiyorlardı.

Kendimden nefret ediyorum artık aynalara küstüm.
Keşke kaybolsam, kimse görmese beni utanıyorum kendimden.
merhaba canım sen kendini sevmiyorsun, sevmeye layık görmüyorsun ki başkaları da seni sevsin önce sen kendine değer vereceksin ayrıca elin ayağın mı eksik ben anlamadım yani bu ne isyankarlık allah o utandığın bedeninden bir parçanı alırsa bir gün o zaman hiç böyle dertlerin kalmaz emin ol , daha 23 yaşındasın yolun o kadar başındasın ki bırak arkadaşların nişanlansın evlensin senin kaderindeki elbet karşına çıkacak mutlu olacaksın ama keşke kaybolsam ,utanıyorum kendimden lafları hiç hoş değil dünyada o kadar çirkinlikler varken sen kalbini temiz tut yeter o canım neden illa birilerinin tasdiği mi lazım sen kendine neden bugün ne kadar güzelim, bugün çok güzel giyindim ve bana çok yakıştı demiyorsun o söyleyenler senden daha mı kıymetli insanlar? senden daha değerli birşey var mı bu dünya da unutma bir sen daha yok kendinin bedeninin kıymetini bil benden sana abla tavsiyesi

+1. Geçen üniversitedeki sınıf arkadaşımla konuşuyorum , benim en samimi arkadaşımla evlendi hepimiz aynı sınıftaydık. Bana diyor ki senin yaydığın enerji kişiliğin değişmiş, şimdi seni kim görse aşık olur o zaman negatiftin hep...

Oysa ben aynı benim.
bunu nasıl değiştirdiniz? ben de şimdi olumlama yapıyorum. çok çok olumsuz düşünüyordum dışardan bakıldığında anlaşılmıyor ama biriyle konuşunca hep olumsuz konuşurdum azaltmaya çalışıyorum.

valla kimse halinden memmun degil bu nedir ki biride ben
bi hamile kalsam oooo daha ne isterim ki derdim diyorum da tabi cok sukur
hamile kaldim bulanti halsizlik birsuru sikinti bunlarda gecer mi diyorum ne alakasi var konuyla dersiniz ama hep bi sukursuzluk var canim benim Allaha sukredecegine elin kolun yuzun var rabbim el ayak vermis ne onemi var madem oyle o arkadas ortamindan uzak dur ne o seni dis gorunusunle yargilamaya ne haklari var bu arada dislerim de tavsan disi esim der askim cok tatlisin diye emin ol degerini bilecek biriyle gun gelecek hayatini birlestireceksin hayirlisiyla uzme tatli canini

Söylediğin şeylerin hepsinin çaresi var ama senin sıkıntın tamamen kendinle. Sadece bunu dış görünüşüne atfediyorsun o kadar. Her insan kendi enerjisini yayar, yani enerji dediysem şu çakma spiritüellerin dediği tarz bir enerjiden bahsetmiyorum. Çevrene verdiğin izlenimin enerjisi. Sen bana buradan bile o kadar negatiflik yaydın ki bu negatifliği çevrene bulaştırmadığını sanıyorsan yanılıyorsun. Erkekler sana yanaşmıyor çünkü çok negatif düşünce ve algılara sahipsin. Burada bunu hep yazarım sana da yazayım. Daha kendini sevmeyen birini başkaları neden sevsin? Sana 1 milyon dolar versek, kendine yeni baştan yüz yarat desek inan ki o halinde bile kusur arayacaksın.

İyi bir estetik cerrahtan ziyade şema terapi uygulayan iyi bir psikoterapist bul ve bu düşünce yapını değiştirmeye bak derim naçizane tavsiye olarak.

emin misiniz? insanlar hep güzelin peşinde. gayet kariyerliyim, işim arabam evim var. güzel değilim. bu zamana kadar da kimse çıkmadı. görücü usulü tanıştıklarım oldu onlar da mal çıktı.
Benim cevremdekiler oyle nasip birazda.

bu mesajınızı okuduktan sonra yüz tümörünü araştırdım. ne kadar az şükrediyoruz. Allah sağlık sıhhat versin. konu sahibine yaşadığı şeylerden dolayı hak veriyorum. ama ne halde olan insanalr var. unutmamak lazım. iyi düşünelim iyi olsun

Aynen cnm aynen 3- 5 sivilcenin derdine dusuyoruz ya Allahm cok sukur halimize Allah herkese saglik versin.

Erkekler güzel kızlara hep farklı, biraz cinsel anlamda yaklaşır,
Ama kendine güvenen tatlı dilli, neşeli, orta halli güzellikteki kızlara ciddi anlamda yaklaşır (yakışıklı çocuğun yanındaki çirkin kızların sırrı bu :KK54::KK15:) burası Türkiye ne yazık ki erkekler dikkat çekici güzellikteki kızları genelde evlenecek kız görmüyor

özgüven cicim. dünyanın en bakılmayacak yüzüne de sahip olsan sen kendini sevince fark edilmez bile. farklı bi ışıltısı oluyor özgüveni olan insanın. insan ilişkilerinin ne kadar sahte oldduğunu biliyorsun sen güzelsin diye yanında etrafında olan sahte arkadaşlar sevgililer mi isterdin gerçekten. boşver kendi kendine yetebil. çirkinsen de zevkli giyinen güzel fizikli özgüvenli bir çirkin ol mesela. o kadar rahatsızsan daha fazla estetik yaptır ne bileyim farklı makyaj hileleri kullan. kafana takma bunu taktıkça daha çirkin görünmeye başlarsın kendine. yapma bu kötülüğü.

emin misiniz? insanlar hep güzelin peşinde. gayet kariyerliyim, işim arabam evim var. güzel değilim. bu zamana kadar da kimse çıkmadı. görücü usulü tanıştıklarım oldu onlar da mal çıktı.

Sizinki güzel olmadığınızdan değil üstün göründüğünüzden

Yanınıza yaklaşmaya cesaret edemiyorlar

Bir de Cidden evli olanlar sevgilisi olanlar güzel mi

Benim tanıdıklarımdan güzel olan az

Evlilik sevgililik güzelliğe bakmaz ama alımlı kızlar ya da kariyerli zengin vs günü olumlu özelliği fazla olanlar daha az sevgili bulur zira karşıdaki erkek ezilir

Güzelsin demeyin, demişsin.

Tamam, demiyorum.

Bana güzelsin diyorlar diyorum.

Ancak bir m*ka yaradı mı diye sor, yaramadı.

Hala ipsiz sapsız adamların canımı sıkmasıyla uğraşıyorum.

Ben de bulamadım düzgün bir aşk.

Ayrıca fizik mevzusu hallolur, azmedersen.

Ona baya emek verdim ben, kilo verip vücudumu şekle sokmak için.

O bir işe yaradı mı, o da hayır.

Neyse içim karardı, gidiyorum :KK70:
Görünüş hiçbişey zaten. Hepimiz insanız. O instagramdaki fitness kızları gibi olunmaz. Olsa bile zor. Photoshopla ya da uzun çalışmalarla yapılıyo. İnsanız sonuçta illa ki hepimiz sarkıcaz,kırışcaz. Seven düşünceleri,duyguları görerek sevsin yoksa istediği yere gitsin

Görünüş hiçbişey zaten. Hepimiz insanız. O instagramdaki fitness kızları gibi olunmaz. Olsa bile zor. Photoshopla ya da uzun çalışmalarla yapılıyo. İnsanız sonuçta illa ki hepimiz sarkıcaz,kırışcaz. Seven düşünceleri,duyguları görerek sevsin yoksa istediği yere gitsin

Aynen birkaç ay ara verdim salacak durumdayım
Hemen spora başlayacağım yine :KK45:

bunu nasıl değiştirdiniz? ben de şimdi olumlama yapıyorum. çok çok olumsuz düşünüyordum dışardan bakıldığında anlaşılmıyor ama biriyle konuşunca hep olumsuz konuşurdum azaltmaya çalışıyorum.

Değiştirmek zorunda kaldım çünkü çok acı çektim. Araştırdım okudum düzeltmek istedim, bir ara intiharı bile düşünmüştüm. Ama hep maneviyatı kuvvetli bir insandım.

Ama kendine güvenen tatlı dilli, neşeli, orta halli güzellikteki kızlara ciddi anlamda yaklaşır (yakışıklı çocuğun yanındaki çirkin kızların sırrı bu :KK54::KK15:) burası Türkiye ne yazık ki erkekler dikkat çekici güzellikteki kızları genelde evlenecek kız görmüyor

Züğürt tesellisi olmuş sizinki kusura bakmayın ama...Evet dediğiniz gibi yaklaşan da var ama ciddi yaklaşan da var. Tamamen karakter meselesi.

Bir tarafı yüceltirken diğer tarafı aklınızca aşağılıyorsunuz ama her şekilde yaptığınız şey kadınlara yönelik. Evlenecek kız ayrımını bari kadınlar yapmasın.

sizi görmedim dış görünüşünüzle ilgili yorum yapamıyorum. ama bu gerçekten önemli değil. dışınızdan çok içinizi doldurun. güzelim diyen herkesten kat kat önde olursunuz :)

Bir tarafı yüceltirken diğer tarafı aklınızca aşağılıyorsunuz ama her şekilde yaptığınız şey kadınlara yönelik. Evlenecek kız ayrımını bari kadınlar yapmasın.
Öncelikle "aklimca" kimseyi aşağılamiyorum, günümüz şartlarında erkeklerin yaklaşımından bahsediyorum ve evlenilecek insan ayrımı yapmiyorum ne yazık ki günümüz de erkeklerin büyük bir kısmının böyle yaklaştığını (karakterli, düzgün olan istisnalar hariç) göz ardı edemiyoruz
Kadın olarak her durumda ve şartta birbirimize dürüst ve destek olmamız gerektiğinin hepimiz farkındayız
Bahsettiğim şey erkeklerin yaklaşımı kişisel fikrim değil

Back
X