- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
Ben de öyle. BilemedimBen sizi merak ettim özelden atar mısınız? Sizi kafamda hayal ettim anlattiklarinizdan ve güzel buldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle. BilemedimBen sizi merak ettim özelden atar mısınız? Sizi kafamda hayal ettim anlattiklarinizdan ve güzel buldum![]()
Sen hiç gerçekten yakışıklı sayılacak bir erkeğin yanında sırıtacak kadar
senin tabirinle ''çirkin'' diyelim :) çirkin kadın görmedin mi?
Ben çok gördüm valla.
Değer görmenin falan bununla bir ilgisi yok..
Çirkin sayılmam açıkçası..
Sorsan sevildim, ama değer gördüm mü?
Pek sanmıyorum..
Başarı sayacaksak eğer yaptım öyle bir kanatsız kuş evliliği..
Bence gerçekten abartıyorsun.
İlk olarak çevrendeki boş insanlardan kurtul bence.
Fiziğini rahat bırak.
Sen çok iyi geldin gece gece ya
Dünyanın en güzeli natalia oreiro benceVallahi çirkin deyip geçme bazısındaki şans Angelina Jolie’de yoktur.
Günümüzde çirkinlik mi kalmış canımmmmm.Dert ettiğin şeye bak.İki botoks iki dolgu birkaç ameliyata bakar iş.Psikolojini çok etkiliyorsa tabii bunlara başvur son çare olarak.
Ya bu Angelina örneğini vermeyin yeteeer zira sonra çok kilo kaybetti güzelliğini kaybetti iskelet gibiydi.... Güzelken aldatılmadı yani
Ya bu Angelina örneğini vermeyin yeteeer zira sonra çok kilo kaybetti güzelliğini kaybetti iskelet gibiydi.... Güzelken aldatılmadı yani
Peki,şöyle düşünün ; Angelina Jolie o kadar güzel bir kadınken sizin dediğiniz gibi ''iskelet'' e döndü.Garantisi var mı her güzel kadının sonsuza kadar güzel kalacağının ?