• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin olmak hayatımı mahvediyor

En yakın arkadaşımda sizin gibi düşünüyor.Terbiyesizlik edenler çokmuş çevrenizde,size çirkin demeden önce kendi içlerinin çirkinliğine baksınlar önce.Bi insanın kalbini onurunu gururunu kırmak en büyük çirkinlik.Benim o arkadaşımda hiç sevgilim yok çirkinim çünkü diyodu ben doğru kişi doğru zaman gelmedi diyince bana kızıyodu sen ne anlarsın diye..yazın doğru kişi çıktı karşısına,nişanlı şu an.Siz kendinizi nasılsa çirkinim diye şartlamayın hele hele hiç salmayın.Arkadaşım “aman nasılsa kimse beğenmiyor beni” diye salmıştı iyice bakımsızlaşmıştı.Kylie Jenner’ın evrimini gösteriyodum ona hep,gerçi retinasını bile değiştirmiş olabileceğini düşünüyorum ama 🙄

Bence de erkekler için kadının dış güzelliği çok önemli. Sen istediğin kadar kendini geliştir, flört anlamında erkekler için bunun hiç önemi yok eğer çirkinsen.
Ama çirkin olunca ölünmüyor, yaşamaya devam ediyoruz. Bence çözüm savaşmak değil. Ağlamak da değil. Kabullenip yaşamaya devam etmek. Yazan: bir başka çirkin.

Dış görünüş her şeydir. İnsan dışını beğenmediği bir şeyin içini merak etmez. Evrimsel olarak yönelim hep güzel olanadır. Toplumsal kabul göremediğiniz için öz güveniniz zedelenmiş daha da kötüsü bu konu hayatınızın gidişatını bozmuş. Çirkin olabilirsiniz ama bu güzelleşmek için çaba sarf etmemeyi gerektirmez. Temiz ve bakımlı olmaya dikkat edin. Güzel öneriler var dikkate almanızı tavsiye ederim.

Sen hiç gerçekten yakışıklı sayılacak bir erkeğin yanında sırıtacak kadar
senin tabirinle ''çirkin'' diyelim :) çirkin kadın görmedin mi?

Ben çok gördüm valla.

Değer görmenin falan bununla bir ilgisi yok..
Çirkin sayılmam açıkçası..
Sorsan sevildim, ama değer gördüm mü?
Pek sanmıyorum..

Başarı sayacaksak eğer yaptım öyle bir kanatsız kuş evliliği..

Bence gerçekten abartıyorsun.
İlk olarak çevrendeki boş insanlardan kurtul bence.
Fiziğini rahat bırak.

bknz. Huge Jackman ve karısı

Off valla güzellik önemli değil vb diyorlar da söz bile var ya. "Güzelliğine güvenme bir SİVİLCE yeter" diye. Ee napim :KK61:
Sivilce geçmesini arkadaşlar burada bu kadar kolay anlatmis ama valla geçmiyor yapmadığım şey gitmediğim doktor kalmadı😑 Ben de hemen kendi derdimi ekledim ama napiyim konuyu görünce dayanamadim..

Psikolojide kendini gerçekleştiren kehanet diye bir kavram var. Olumlu ya da olumsuz düşünceleri sürekli içinizde barındırıp sürekli kötü olacak gözüyle olaya bakınca gerçekten de başınıza gelebiliyor. Tamam birşeyleri degiştirmek için tavsiyeler alın, ugraşın gerekirse psikologa falan gidin ama bir yandan da pozitif düşünmeye gayret edin ki inandıgınızı yaşamaya başlayın. İnsanın bence birşeyleri degiştirmeye başlamadan önce hayatında güzellik, şu bu gibi birşeyleri degiştirmek için kendinize inanın ve kötü ruh halimden çıkın. Umut etmeden olmuyor maalesef ve umudunuzu kaybetmeyin. Çünkü sürekli olumsuz düşündükçe insan beyni kendini haklı çıkartmaya çalışıyor..

Bak mesela bana çok ilginç gelen bir olay var anlatayım. Adamın biri trende yolculuk yaparken yanlışlıkla soguk hava deposuna giriyor ve orda kalıyor ancak soguk hava deposu çalışmıyor. Adam ordan çıkmaya çalışıyor ama çıkamıyor ve adamın otopsi raporunda adamın kan damarlarının donarak öldügü ortaya çıkıyor. Adam orda donarak öleceğine o kadar inanmış ki beynine nasıl sinyal yolladıysa adam kendi olumsuz kehanetini gerçekleştiriyor. Siz de iyi füşüncelerle etrafınıza en başta yaydıgınız enerjiyi yok etmekle işe başlayın ki düşünceleriniz sizi bulmasın. Dua edin, umut edin, spor yapın, bakım yapın yani ne bileyim elinizden gelen herşeyi deneyin en azından denemedim demezsiniz. Hem bunları yapmak size kendinizi daha iyi hissettirir. Hiç olmadı hayatınıza çok yogun olacak şekilde hani derler ya işten başımı kaldıramıyorum gibisinden ugraş bulup şu düşüncelerden uzaklaşın belki farklı şeyler oluşmaya başlar hayatınızda..

Vallahi çirkin deyip geçme bazısındaki şans Angelina Jolie’de yoktur.

Günümüzde çirkinlik mi kalmış canımmmmm.Dert ettiğin şeye bak.İki botoks iki dolgu birkaç ameliyata bakar iş.Psikolojini çok etkiliyorsa tabii bunlara başvur son çare olarak.
Dünyanın en güzeli natalia oreiro bence

herkes dışınıza salık vermiş

ben içinize yatırım yapın diyorum. çirkinlik hiçbir şeye engel değil ama bazı çirkinliğine takıntılı içi de çirkin insanlar tanıdım o kadar içlerine işlemiş ki o kompleks insan demeye bin şahit çirkeflikler yaptılar. onlardan olmayın. siz iyi kalpli tatlı biri olursanız sizi tanıdıkça insanlar sizi daha da güzel bulur. bu bilimsel bir gerçek.

Kendime gelince ben de yüzümü beğenmem belki ben de çirkinimdir, öyle hissettiğim zamanlar da oldu. Ama ben güzel yönlerime eğildim. Mesela zayıfım uzunum bunu değerlendirdim. Gözlerim çekik bunu daha da çarpıcı yapan makyaj yaptım. Burnum kemerli ama öyle bi göz makyaji yapınca burun görünmüyor bile😄 Ha yine çirkinim galiba bi adamı kendimle sevgili yapamadım ama olsun ben kendimi beğeniyorum ve bu enerjiyi yayiyorum. Enerji çok önemli

Allah'in ozenerek yaratigi kendini begenmemen ne kotu. Kime gore cirkinsin? O zaman guzellik icin bir referans olmali. Ona benzeyenler guzel, onun gibi olmayanlar cirkin olmali. Benim dudaklarim da ince. Eski esim findik agizli derdi. Herkes icin guzellik farkli. Ozguvenin olmadigi icin bunlar. Sen kendini guzel bulsan bak kimleri topluyorsun etrafina.

Ya bu Angelina örneğini vermeyin yeteeer zira sonra çok kilo kaybetti güzelliğini kaybetti iskelet gibiydi.... Güzelken aldatılmadı yani

Ya bu Angelina örneğini vermeyin yeteeer zira sonra çok kilo kaybetti güzelliğini kaybetti iskelet gibiydi.... Güzelken aldatılmadı yani

Peki,şöyle düşünün ; Angelina Jolie o kadar güzel bir kadınken sizin dediğiniz gibi ''iskelet'' e döndü.Garantisi var mı her güzel kadının sonsuza kadar güzel kalacağının ?

Sevgili konu sahibesi, bence cok da dert edinecek bir durum yok. Oyle dolguya, ameliyata falan da ihtiyacin yok. Guzel giyin, yen parcalar al ama kaliteli magazalardan, birkac tane topuklu ayakkabi al, makyaj yap, parfum sur, sacini basini da yaptir yeter iste bu kadar.

Peki,şöyle düşünün ; Angelina Jolie o kadar güzel bir kadınken sizin dediğiniz gibi ''iskelet'' e döndü.Garantisi var mı her güzel kadının sonsuza kadar güzel kalacağının ?

Ben zaten güzelliği savunmuyorum asla sadece hep o örnek verilmesi tuhafıma gitti..

Konu sahibesi sanırım Sizinki psikilojik. Bence burdan kendinizi düzeltmeye calisin. Binlerce kadıni analiz etmiş bir insanım. Birbir çeşidini gördüm . Kendine guvenenler çirkin de olsa ki çirkinlik kişiye göre gorecelidir kendini sevmekten geçiyor diğer yandan bakim çok önemli . Ruhunuz çirkin olmasın varsın bedeninizi asagilayan yaratıklar kin ve pisliklerini kussunlar. Onlardan uzak durmaniz kendinize yapacağınız en önemli is olacaktir

İnsan kendini yakisani bularak guzellesebilir.konusma tarzi yuruyusu bakisii jestleri akli kavrayisi bulungu konum yaptigi meslek.Bu alanlarda guven edindiginizde kimsenin lafina bakmayacaksiniz.Dergiler alin filmler izleyin etraftakilerden farkli tarziniz olsun.spor saglikli beslnip hep temiz bakimli olun.Kucuk zaaflarinizi yenin.Allahin yarattigi kkusurlu olamaz.yaradandan oturu kendinizi sevin

Back
X