• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çirkin şansı

:KK50: isim verseniz de tanımayız ki.. örnek olarak anlatabilir misiniz anlamında sormuştum...
vereyim en yakın arkadaşlarımdan birisi
kız çok iyi bir bölüm mezunu hem de çok güzel gerçek anlamda bembeyaz tenli açık kumral saçlı karamel rengi büyük gözlü çok tatlı bir kız ve aşırı da sempatik iyi niyetli bir kızdır:)
erkek arkadaşı da türkiyenin en iyi okulundan en iyi bölümlerinden birisinden mezun ve şu an ikisi beraber londraya gittiler
orada kendilerince bir hayat sürmeye başladılar her şey ellerinin altında kız mesela oraya gidebilmek için dayısından banka hesabında görünsün sadece diye 50bin istedi
dayısı verdi sonra geri yolladı tabi dayısına ama ne bileyim benim annem babam vermez düşün onu :D
öyle yani sevgilisi çok romantik kız çok güzel ve çok iyi
işi de çok iyi londradaki hayatı da süper daha nolsun yani
bir maşallahınızı alırım artık nazar değmesin yahu :nazar::nazar:

sanırım . sanırım yukarda biri de demiş çirkin kadınlar daha çok şey yapar güzeller de karşıdan bekler yorar diye bu da güzel bir tespit olabilir. ama tabi kader kısmet. ismini vermicem ama bu sene ünlüler bile çok güzel kadınlarla evlenmediler .. çoğu yerde bu böyle :) güzelliğin de bedeli var yani :)

ha ha kimleri kastettiğini anlıyorum bayağ olay olmuştu evet evlilikleri. bir de şu var insanlar hep kendinde olmayanı ararmış karşı cinste yani ben birinin ağzından da duymuştum ben yeterince güzelim bu ikimize de yeter ben bende olmayanları buldum onda gibi...

Cirkin sansi midir degil midir bilmem. Hic biyle dusunmedim. Ama benim ablam benden cok daha alimli bir kadin. 176 boyu var dal gibi incecik. Saclari ipek gibi. Kumral yesil gozlu beyaz tenli. Ama ben hep cok daha mutlu oldum. Is yasami evlilik saglik akliniza ne gelirse... mesela benden daha cok para kazanir. Ama paramin bereketi yok der. Gercekten benim hayatim maddi acidan onunkinden daha iyi gibi. Yedigimiz giydigimiz vs dusunuldugunde. Halbuki ablam doktor ben aşçıyım.
ablanızın evlilik hayatını merak ettim...

vereyim en yakın arkadaşlarımdan birisi
kız çok iyi bir bölüm mezunu hem de çok güzel gerçek anlamda bembeyaz tenli açık kumral saçlı karamel rengi büyük gözlü çok tatlı bir kız ve aşırı da sempatik iyi niyetli bir kızdır:)
erkek arkadaşı da türkiyenin en iyi okulundan en iyi bölümlerinden birisinden mezun ve şu an ikisi beraber londraya gittiler
orada kendilerince bir hayat sürmeye başladılar her şey ellerinin altında kız mesela oraya gidebilmek için dayısından banka hesabında görünsün sadece diye 50bin istedi
dayısı verdi sonra geri yolladı tabi dayısına ama ne bileyim benim annem babam vermez düşün onu :KK70:
öyle yani sevgilisi çok romantik kız çok güzel ve çok iyi
işi de çok iyi londradaki hayatı da süper daha nolsun yani
bir maşallahınızı alırım artık nazar değmesin yahu :nazar::nazar:
maşallah diyelim tabiki. bu çok nadir bir örnek ama.

Genelleme yapmamak gerekiyor ama bir bayan için güzellik -çirkinlik değil önemli olanın bakımlı olmak gerektiğini düşünüyorum . Kendine bakan özen gösteren herkes çevresi tarafından saygı görür ve sevilir . Olay kendini sevmekten geçiyor öncelikli olarak.

Bence çirkin güzel değil herşey kader bende esimde çok iyi anlaşıyoruz 1 bucuk yıl oldu hiç kavga tartışma olmadi ilimizde guzelmiyiz olduğumuzu söylerler ama kader güzelse herşey oluyor

Genelleme yapmamak gerekiyor ama bir bayan için güzellik -çirkinlik değil önemli olanın bakımlı olmak gerektiğini düşünüyorum . Kendine bakan özen gösteren herkes çevresi tarafından saygı görür ve sevilir . Olay kendini sevmekten geçiyor öncelikli olarak.
bakım tamamen bambaşka bir olay. sonuçta yüz hatları,göz şekli vs bunlar bakımla değişmiyor ki.

şahsen şanslı olmayı güzel olmaya tercih ederim güzelliğin getirdiği hiç bir artı olmuyor bu durumda çünkü. yani güzellik mutluluk getirmiyorsa ne anlamı var?
Guzel olduğu zamsn insan kendini daha kutlu hissediyor ve galiba biraz da psikolojik tatmin oluyor sanırım

Fazlasıyla güzel olan bazı kadınlar ya da kızlar kendilerini geliştirme ihtiyacı duymuyorlar belki,hayata 1-0 önde (!) başladıklarını düşünüyor olabilirler..E güzellik de doyulan birşey sonuçta değil mi?Bir süre sonra bir esprileri kalmıyordur.. Ortalamanın altında yani sınıflandırmak istemem de hani yolda Aleyna'yı gösterir gibi göstermediğimiz güzellikte ise belki başka türlü marifetleri üzerinde kafa yoruyor daha çok.. Ya da zekası fiziğinin önüne geçiyordur ..Bu benim tezim tabi geçerli olacak diye birşey yok :süslü: Diğerleri kategori dışı şuan konumuz değil zaten..(hem güzel hem şanslı, hem o kadar da güzel değil ,üstelik de şanssız olanlar)

Fazlasıyla güzel olan bazı kadınlar ya da kızlar kendilerini geliştirme ihtiyacı duymuyorlar belki,hayata 1-0 önde (!) başladıklarını düşünüyor olabilirler..E güzellik de doyulan birşey sonuçta değil mi?Bir süre sonra bir esprileri kalmıyordur.. Ortalamanın altında yani sınıflandırmak istemem de hani yolda Aleyna'yı gösterir gibi göstermediğimiz güzellikte ise belki başka türlü marifetleri üzerinde kafa yoruyor daha çok.. Ya da zekası fiziğinin önüne geçiyordur ..Bu benim tezim tabi geçerli olacak diye birşey yok :süslü: Diğerleri kategori dışı şuan konumuz değil zaten..(hem güzel hem şanslı, hem o kadar da güzel değil ,üstelik de şanssız olanlar)
buna çok katılmıyorum , ama bazı insanlar kendilerini bazı yönlerden eksik gördükleri için kendilerince başka taktikler geliştirmiş olabilir. örneğin çok güzel olmayan bir bayan çok cıvıl cıvıl olabilir karşısındaki erkek de böyle kadınlara bayılıyordur.

Back
X