Cirkinlesmissin

nesrin12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2023
26
33
3
29
Ilk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.

Yaaaaaaaa estağfurullah estağfurullah iyimisin arkadasim sen kadina guzellik mi kaldi diyosun oda gercekten eskiden daha guzeldin diyor lafi sen paslamissin...sonra da ben cok guzelim her ortamda kiz gibi duruyorsunnn o ne demekse o kadar zorunuza gitmis ki tarlayla guzelligi öc aliyor zannediyorsunuz yahuu kadin sizi gorduginde guzel nesrinim demis oyle bi amaci olsa o lafi niye desin

Guzel dedikten sonra niye cirkin diyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…