- 25 Temmuz 2023
- 26
- 33
- 3
- 29
- Konu Sahibi nesrin12345
-
Valla zorla cirkin dedirdim. Ama pat diyede boyle denirmi cok kirildimSiz zorlamışsınız Nesrin hanım, kadın başta güzel demiş işte suç sizde
Ben yoo hic degismiyorsun lafini bekliyordum kiz :)Hem güzellik mi kaldı diyip hem de çirkinleşmişsin lafına alınman garip.
Guzel dedikten sonra niye cirkin diyor yaYaaaaaaaa estağfurullah estağfurullah iyimisin arkadasim sen kadina guzellik mi kaldi diyosun oda gercekten eskiden daha guzeldin diyor lafi sen paslamissin...sonra da ben cok guzelim her ortamda kiz gibi duruyorsunnn o ne demekseo kadar zorunuza gitmis ki tarlayla guzelligi öc aliyor zannediyorsunuz yahuu kadin sizi gorduginde guzel nesrinim demis oyle bi amaci olsa o lafi niye desin
Oyle oldu valla. Bidaha iltifatin aksini demiycemHehehe kendi kendinizin kuyusunu kazmissiniz.
O an aklima bisey gelmediki kiz :)Aaa halbuki elimde ayna da yoktu nerden bu kanıya vardın deseydin
Aynen oyle cok sinir bozucuDensizlik yapmış iste. Siz de o densizliğe zemin hazırlamışsınız. Çokta şey yapmayın derim.
Yine de senden güzelimBen yoo hic degismiyorsun lafini bekliyordum kiz :)
Aynen iltifat bekliyordum vallaHem güzellik mi kaldı diyip hem de çirkinleşmişsin lafına alınman garip. Galiba iltifat bekledin beklediğini bulamadın.
Oyle oldu valla keske cenemi tutsaydim. Ne bilim boyle davranacaginikuzum kirmak istemem ama tevazu gostereyim derken kendinizi gömmussunuz kadinda toprak atmis
Aynen oyle birde kocamin yaninda.Kendini beğenmiş gibi olmamak için öyle diyorsun bazı cadalozlarda hemen iltifatını geri çekiyor
İnsanlardan tiksinmek çok zor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?