Cirkinlesmissin

Yani neden eline malzeme verdin ki kendin demişsin güzellik mi kaldı diye fazla yüz göz olunmamalı yengeler tehlikeli ortalık karıştırıyolar.

Bende birdaha oyle yapacagim. Alcak gonullulugu zayiflik goruyorlar

Kadın güzel demiş, yaşlandım demişsin.
Hakket yaşlanmışsin demiş, bozulmuşsun.
Ayrıca 26 yaşında ne yaşlılığı ya? Sen kendin kendin için 'çirkin / güzellik geçmiş' etiketini kullanmışsin. Böyle devam edersen yavaş yavaş herkesin gözünde bu şekilde anılırsin.
Ben miyobum. Ayrıntıları net goremiyorum. Ama bir arkadaşım o kadar çok defa 'alnimda kırışık çıktı, alnimin kırışiği kalıcı oldu, baksana alnımdaki kirisik derinlesti di mi? Alnima botox yaptıracağım' dedi ki sohbet ederken, şimdi kıza bakınca belirgin bir kırışık görüyorum.siz kendinizi 'guzellik benden geçti' diye etiketlediginiz sürece herkes sizi böyle görür

Bazı insanlar patavatsızca oluyor yenge de öyle sanırım ama siz niye bu kadar taktınız ki,çirkin desin ne olacak

Ben ondan iltifat bekledim. Oda gomdu
Sırf iltifat almak için kendini gömen insanlar çok itici duruyor. Benim de bozasım geliyor böylelerini. Mesela birine fitleşmişsin diyosun daha çok iltifat almak için sizin yaptığınız gibi yok ya kilo aldım diyor ama bariz almadığı. İşte o zaman benim de içimden evet almışsın demek geçiyor ama tutuyorum kendimi. Övgü almak için böyle samimiyetsiz davranışlar yapmayın derim çok belli oluyor.

Aynen katılıyorum yok yaaa ne güzeli falan demek eziklik bence,teşekkür edip geçmek lazım her kadın güzeldir

Zorla iltifat ettirmeye calisirken yengenin gomup uzerine fuze atmasi soku anansvzjsb

Cok haklisiniz. Aslinda cok Oz guvenli , guzel oldugunu dusunen biriyim. O an neden oyle birsey dedim bende tam bilmiyorum. Normalde kendimi hic gomen biri degilim . Ilk kez gomdum, oda hazirdaymis boyle bir cvp aldim. Cok pisman oldum. Boyle bir kelime kullandigim icin. Ben bana boyle birsey dendigi zaman ,yoo hala guzelsin diye cvp veren biriyim. Herkesin icindede boyle bir kelime killanacagi aklima gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…