- 17 Ağustos 2011
- 25.621
- 163.007
- 798
- Konu Sahibi nesrin12345
-
Katılıyorum. Bebek demek uykusuzluk demek. Gencecik , güzel bir kızı deneye tabi tutsalar, bir sene boyunca her gece gece zırt Pirt uykusundan uyandirsalar, kortizonlu ilaç kullandirip Kilo aldirsalar, cook büyük bir sorumluluk verseler, eline aldığı ağırlığı zırt Pirt kaldirmasi istense, uygunsuz şekillerde uyutup bel ağrısı sırt ağrısı eklesen o kız da çökerNe kadar güzel olsan da çocuklardan sonra o genç kızlık citirligi yok bunu kabul edin
İlk güzelliğinizi görmüş sonra siz ısrar edince yüzünüzdeki yorgunlukların izlerini
Ilk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
Keske biraz da insanlardan MOREL almak yerine kultur de alip anadilinizi duzgun yazmayi ogrenseydiniz. Son mesajinizdan sonra dunya guzeli olsaniz bile bana guzel gelmediniz maalesef. Ayrica sizi tanimayiz etmeyiz, gormedik hic, neyinize nasil moral verelimDalga gecin diye yazmadim bunu buraya. Biraz olsun insanlardan morel almak icin yazdim. Aksine herkes moralimi dahada bozdu
Siz kadının ağzına lafı başta vermişsiniz sonra söyleyince de canınızı boşuna sıkmayın bence bosverin önce siz kendinize değer verin dünya vermese önemi yok çünküIlk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
Ilk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
Siz kaşınmışsınız. Başta kadın size güzel Nesrinim demiş ehehe deyip geçeceğiniz yerde yok güzellik mı kaldı bilmem ne demişsiniz. Sonra yengeniz de sizi onaylayıp evet çirkinleşmişsin dedi diye olayı annenizin vermediği tarlaya bağlamaya çalışmışsınız. Bir de yangenizle fotoğraf çektirmeyerek gereksiz bir tribe girmişsiniz.Ilk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
Cunku ilk defa biri bana cirkinlesmissin dediBazı insanlar patavatsızca oluyor yenge de öyle sanırım ama siz niye bu kadar taktınız ki,çirkin desin ne olacak
Kadın en başta güzel demiş size zaten siz kendiniz çirkinim demişsiniz tamam o zaman çirkinsin demiş suçlu olmuşIlk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
Yenge konu sahibesinin niyetini anlamış olabilir miZorla iltifat ettirmeye calisirken yengenin gomup uzerine fuze atmasi soku anansvzjsb
Bakın siz çok çirkin olsanız bile başkasının çirkinleşmişşin demesi hoş değil, kaldı ki zaten siz mütevazilik adına öyle söylemişsiniz.Ben yoo hic degismiyorsun lafini bekliyordum kiz :)
Bundan sonra duymak istediklerinizi bir kağıda yazar yengenizin ya da iltifat almak istediğiniz kişilerin eline verirsiniz.siz ık mık ettikçe onlar da size güzelsin güzeeeel derler.Ben yoo hic degismiyorsun lafini bekliyordum kiz :)
Herşey dedikodu herşey cirkeflik olmak zorunda gerçekleri yazıncayengenin kiz kardesiymis gibi bir yorum yapmissiniz kuzum
Katılıyorum. Bebek demek uykusuzluk demek. Gencecik , güzel bir kızı deneye tabi tutsalar, bir sene boyunca her gece gece zırt Pirt uykusundan uyandirsalar, kortizonlu ilaç kullandirip Kilo aldirsalar, cook büyük bir sorumluluk verseler, eline aldığı ağırlığı zırt Pirt kaldirmasi istense, uygunsuz şekillerde uyutup bel ağrısı sırt ağrısı eklesen o kız da çöker
En azından ilk birkaç sene.
Keske biraz da insanlardan MOREL almak yerine kultur de alip anadilinizi duzgun yazmayi ogrenseydiniz. Son mesajinizdan sonra dunya guzeli olsaniz bile bana guzel gelmediniz maalesef. Ayrica sizi tanimayiz etmeyiz, gormedik hic, neyinize
Ozaman tanimadigin birine neden yorum yapiyorsun. Yalvarmiyorum sana bana yaz diye.cik git. Anca burda insanlarla dalga gecip gulup eglenseniz.. cok kulturlu oldugun belli oluyor davranis seklinden.Keske biraz da insanlardan MOREL almak yerine kultur de alip anadilinizi duzgun yazmayi ogrenseydiniz. Son mesajinizdan sonra dunya guzeli olsaniz bile bana guzel gelmediniz maalesef. Ayrica sizi tanimayiz etmeyiz, gormedik hic, neyinize nasil moral verelim
niye bende güzellik mi kaldı dediniz o halde. sözde tevazu mu gösterdiniz. değişik bir yaklaşımIlk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?