Cirkinlik demeyelim de bi havam var ya o mu kotu bakislar mi kotu bilemedim

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Yani ben kendime oyle geliyorumdur dediydim kendime de bugun sohbet esnasinda cok tanimadigim biri avatar filminde basroldeki kadina cok benzedigimi soyledi.avatar bildiginiz yaratik.hayir kendimle barisigim takilmadim buna da yani tanimaz etmez gercekten safiyane niyetle de soyledi :))))
Takilmayayim dedim dedim dedim icimden sonra kendimi burada buldum.burnum duzgundur bu arada.oyle basik dusuk degil.

Yaratık dediğiniz şey, koca gözlü, gayet güzel, sevimli bir yaratık ama, niye hemen küçümsediniz, sanki ork ya da goblin demiş adam. :confused: Belki size çirkinlik yönünde değil de güzellik yönünde bir imada bulunmuştur; fantastik, değişik bir görünüşünüz olduğuna dair. Olamaz mı?

Yani ben kendime oyle geliyorumdur dediydim kendime de bugun sohbet esnasinda cok tanimadigim biri avatar filminde basroldeki kadina cok benzedigimi soyledi.avatar bildiginiz yaratik.hayir kendimle barisigim takilmadim buna da yani tanimaz etmez gercekten safiyane niyetle de soyledi :))))
Takilmayayim dedim dedim dedim icimden sonra kendimi burada buldum.burnum duzgundur bu arada.oyle basik dusuk degil.
Güzellik/çirkinlik kavramı göreceli şeyler bence başkalarının sizi nasıl gördüğüne takılmayın 😊

Yaratık dediğiniz şey, koca gözlü, gayet güzel, sevimli bir yaratık ama, niye hemen küçümsediniz, sanki ork ya da goblin demiş adam. :confused: Belki size çirkinlik yönünde değil de güzellik yönünde bir imada bulunmuştur; fantastik, değişik bir görünüşünüz olduğuna dair. Olamaz mı?
Boyle k8virmaya calisti lakin fantastik olmak nedir ya ahahha nildigin yaratik dedi.gozleeim cok benziyomus 🤣

Benim kepçe kulaklarımı da elf kulağına benzetip aşık olan bir iki kişi olduydu yav, öyle demeyin, fantastikliği ezmeyin. :KK8::KK53:
Ahahah ya benim kulaklarim da oyle olsa tam avatar olacakmisim da tam benziyomus.hatta fotografimi cekip gorsellerde aratacakti durdurdummanyak bu insanlar yaw.avatara benzetmek nedir.nur yerlitasa benzetse bu kadar kizmazdim yaw

Bence güzel ..
52fec54732ea8fa383f614f447aec4ac.webp

Kugu gibiyim tamam da yuzumu benzetiyo.yaw dalga mi geciyonuz moral mi veriyonuz yaratik ya bu
Siz doğadaki canlılara bakmıyosanız onların güzelliklerini görmüyorsanız yapacak bişey yok,bir kaplandaki güzellik asalet bakış hangi insanda var?
Bu kızıda o şekilde görürsen o güzelliğini anlarsın ancak.

Ahahah ya benim kulaklarim da oyle olsa tam avatar olacakmisim da tam benziyomus.hatta fotografimi cekip gorsellerde aratacakti durdurdummanyak bu insanlar yaw.avatara benzetmek nedir.nur yerlitasa benzetse bu kadar kizmazdim yaw
Kötü niyetli bir benzetme olduğunu düşünmüyorum ama sizin hoşunuza gitmek zorunda değil tabi ki. O zaman böyle benzetmeleri sevmediğinizi söylersiniz, başka ne yapılır ki? Ya da umursamamayı başaramıyorsanız, "sen de Gollum'a benziyorsun ama yüzüne vurmuyoruz," diye bodoslama saydırırsınız.

Back
X