Cirkinlik demeyelim de bi havam var ya o mu kotu bakislar mi kotu bilemedim

Kötü niyetli bir benzetme olduğunu düşünmüyorum ama sizin hoşunuza gitmek zorunda değil tabi ki. O zaman böyle benzetmeleri sevmediğinizi söylersiniz, başka ne yapılır ki? Ya da umursamamayı başaramıyorsanız, "sen de Gollum'a benziyorsun ama yüzüne vurmuyoruz," diye bodoslama saydırırsınız.
Yo kotu niyetli degildi ondan bisi demedim.espriye vurdum da niye cirkinim ben diye bi seyettim ne biliym seni biri avatara benzetsse yaratiga ne hiswedersin iste ondan

Siz doğadaki canlılara bakmıyosanız onların güzelliklerini görmüyorsanız yapacak bişey yok,bir kaplandaki güzellik asalet bakış hangi insanda var?
Bu kızıda o şekilde görürsen o güzelliğini anlarsın ancak.
Avatara benzetilen ben,burada saydirilan yine ben.ya hu dogada avatar mi var ne alaka.bi insankm ve yaratiga benzetildim.bozuldum.ister istemez konu actim.icimi dokeyim diye dogadaki guzelligi gormemekle suclandim.niye avatar cirkin diye tey allahim

Siz doğadaki canlılara bakmıyosanız onların güzelliklerini görmüyorsanız yapacak bişey yok,bir kaplandaki güzellik asalet bakış hangi insanda var?
Bu kızıda o şekilde görürsen o güzelliğini anlarsın ancak.
Elflere venzetse sevineyim de avatar yani

Resminizi koyun foruma oylamaya sunun o zaman kendinizden bu kadar emin değilseniz ne diyeyim,böyle şeyleri kafaya takmaya değmez bu kibirdir.

:KK70: Ay Allahım istemsizce güldüm kusura bakmayın.
Hayal gücü cok genismis

Ya o kadın da makyaj yapınca güzel oluyo ama. Esmer güzeli. Belki o haline benzettilerse :KK51:
Eski meski bilemem😂
Ama ben de fazla makyaj yaparım, kirpik falan kullanırım, tek taş küpem kulağımla bütünleşti, ondan herhalde diye kendimi avutuyorum, inşallah öyledir, yoksa estetik yaptırırım 😂

Avatardaki abla tas gibi hatun valla,
keske beni de benzetseler :bicak:

Avatardaki abla degil direk avatara ya hu
gözleriniz birbirine uzak mı? ya da burun kemiğiniz geniş mi? Benim eşim de eltime hep avatar der gözleri birbirinden ayrık diye ama kız bildiğin aşırı güzel yani hiç alınganlık göstermiyo açıkçası avatar dedi diye çirkin demek istememiştir.

Yani ben kendime oyle geliyorumdur dediydim kendime de bugun sohbet esnasinda cok tanimadigim biri avatar filminde basroldeki kadina cok benzedigimi soyledi.avatar bildiginiz yaratik.hayir kendimle barisigim takilmadim buna da yani tanimaz etmez gercekten safiyane niyetle de soyledi :))))
Takilmayayim dedim dedim dedim icimden sonra kendimi burada buldum.burnum duzgundur bu arada.oyle basik dusuk degil.
o avatar çok güzel bişey ya vallahi ben benzemek isterim ona

Yani ben kendime oyle geliyorumdur dediydim kendime de bugun sohbet esnasinda cok tanimadigim biri avatar filminde basroldeki kadina cok benzedigimi soyledi.avatar bildiginiz yaratik.hayir kendimle barisigim takilmadim buna da yani tanimaz etmez gercekten safiyane niyetle de soyledi :))))
Takilmayayim dedim dedim dedim icimden sonra kendimi burada buldum.burnum duzgundur bu arada.oyle basik dusuk degil.
Beni de eşimin işyerinden bir adam Frodo Baggins e benzetmisti. Gülüp geçmiştim. Şimdi düşündüm de adam hobbit yahu. :oha::oha:

avatarın başrolü bana karızmatık gelıyodu vala.gocam duymasın:p

Back
X