Cirkinlik demeyelim de bi havam var ya o mu kotu bakislar mi kotu bilemedim

Valla avatar dünya üzerindeki çoğu kadından güzel bence. Ayrıca hepimiz yaratığız en nihayetinde.

evlilik teklifi aldığımda yüz açısından ve karakter olarak talihsiz yaratılmış bir tanıdığım "ben kendimi nerden atsam acaba sen de evleniyosun" demişti.
ki şimdiye kadar beni çirkin bulan kimse olmamıştır, öyle güzel değilim asla, hatta ben olsam ancak hoş derdim kendime, ama o kadar güzel olmayan biri öyle diyince "ayy g...m" dedim içimden tabii.
takılmayın o yüzden kimileri sadece moral bozmak için gıcık etmek için yapıyor. sizde olup onda olmayan birşey varsa hırslanmıştır.

evlilik teklifi aldığımda yüz açısından ve karakter olarak talihsiz yaratılmış bir tanıdığım "ben kendimi nerden atsam acaba sen de evleniyosun" demişti.
ki şimdiye kadar beni çirkin bulan kimse olmamıştır, öyle güzel değilim asla, hatta ben olsam ancak hoş derdim kendime, ama o kadar güzel olmayan biri öyle diyince "ayy g...m" dedim içimden tabii.
takılmayın o yüzden kimileri sadece moral bozmak için gıcık etmek için yapıyor. sizde olup onda olmayan birşey varsa hırslanmıştır.
Yani sen de evleniyosun tek kaldim.demek.iatemistir velki.ona bi alternatif bulunur.ama avatar dedi ya.bunu diyen erkek.niye kiskansin beni

Bak bundan 10 sene öncesi.Lisedeyim okuldan çıktım evime gidiyorum.Önümde de sağa sola sarka sarka yürüyen bir çocuk var.Bana döndü ya tanışalım mı dedi ya konusalim mi dedi tam hatırlamıyorum.Cevap vermedim.Ayni maymuna benziyosun zaten dedi.Yine cevap vermedim yürüyorum.Sonra bu hırsını alamadı arkadaşlarına bağırmaya başladı."x oğlum, suna baksana maymuna benzemiyo mu? Lan y baksana aynı maymun dimi" .inanır mısınız okul çıkış saati ve sokak tıklım tıklım herkes dönüp tek tek baktı ben maymuna benziyo muyum diye.Günlerce kendime gelememiştim ki hala da unutmadım 🙃

animasyon halin gibi düşünmüştür normal yüzünün benzeyecek hali yok herhalde. biraz düşününce kötü niyetli gelmedi ama haklısınız ben de alınabilirdim biraz gaf olmuş.

Screenshot_20191031-235837344_1.webp
Bana bu dediler yıkılmadım ayaktayım. Hala sarışınım. Hala suratsizim. Yapacak bişey yok

Yani ben kendime oyle geliyorumdur dediydim kendime de bugun sohbet esnasinda cok tanimadigim biri avatar filminde basroldeki kadina cok benzedigimi soyledi.avatar bildiginiz yaratik.hayir kendimle barisigim takilmadim buna da yani tanimaz etmez gercekten safiyane niyetle de soyledi :))))
Takilmayayim dedim dedim dedim icimden sonra kendimi burada buldum.burnum duzgundur bu arada.oyle basik dusuk degil.
Ahahahaha 😂🙈 yaaa çok tatlı anlatmışsın ki. Kahkaha attım sabah. Karşındaki insanın boş boğazlığına ver geç. Bana da zayıf olduğum için temel reisteki safinaza ne kadar benziyorsun derdi bir arkadaşım ama saflıktan falan değil bayağı her gördüğü yerde selam vermeden bunu derdi. He de geç

Belkide avatardaki kadinin gercek insani halinden bahsetmistir?

Ahahahaha 😂🙈 yaaa çok tatlı anlatmışsın ki. Kahkaha attım sabah. Karşındaki insanın boş boğazlığına ver geç. Bana da zayıf olduğum için temel reisteki safinaza ne kadar benziyorsun derdi bir arkadaşım ama saflıktan falan değil bayağı her gördüğü yerde selam vermeden bunu derdi. He de geç
Ya bosbogazliktan ziyade ben o kadar cirkin olmama uzuldum

Millet cok sey der benimde gozlerimi insan dişi bulurlardi bazen bi foto cekiyom gozbebeklerim kocaman agliyo gibiyim
Esime diyom ben hep boylemi duruyorum yok ara sira oluyo bende o haline asik oldum diyo :olamaz:
Herkesin degisik bir yonu var iste napcan

Back
X