- 28 Aralık 2018
- 797
- 3.374
- 63
- Konu Sahibi Dindirella
Valla avatar dünya üzerindeki çoğu kadından güzel bence. Ayrıca hepimiz yaratığız en nihayetinde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani sen de evleniyosun tek kaldim.demek.iatemistir velki.ona bi alternatif bulunur.ama avatar dedi ya.bunu diyen erkek.niye kiskansin benievlilik teklifi aldığımda yüz açısından ve karakter olarak talihsiz yaratılmış bir tanıdığım "ben kendimi nerden atsam acaba sen de evleniyosun" demişti.
ki şimdiye kadar beni çirkin bulan kimse olmamıştır, öyle güzel değilim asla, hatta ben olsam ancak hoş derdim kendime, ama o kadar güzel olmayan biri öyle diyince "ayy g...m" dedim içimden tabii.
takılmayın o yüzden kimileri sadece moral bozmak için gıcık etmek için yapıyor. sizde olup onda olmayan birşey varsa hırslanmıştır.
Ay buna çok güldümBeni yakın zamanda Demet Akalın’a benzettiler ve çok samimi iyi şekilde söylüyorlardı.
Aynen böyle hissettim, keşke avatara benzetselerdi![]()
kardeşim beni de at'a benzettiler. At Bildiğin
Hahahhahahaha buna neden çok güldüm benKugu gibiyim tamam da yuzumu benzetiyo.yaw dalga mi geciyonuz moral mi veriyonuz yaratik ya bu
Avatar gurban olsun senin guzelligineo avatar çok güzel bişey ya vallahi ben benzemek isterim ona
Valla kivirqmadi da baya uzuldum yaanimasyon halin gibi düşünmüştür normal yüzünün benzeyecek hali yok herhalde. biraz düşününce kötü niyetli gelmedi ama haklısınız ben de alınabilirdim biraz gaf olmuş.
AhahahahaYani ben kendime oyle geliyorumdur dediydim kendime de bugun sohbet esnasinda cok tanimadigim biri avatar filminde basroldeki kadina cok benzedigimi soyledi.avatar bildiginiz yaratik.hayir kendimle barisigim takilmadim buna da yani tanimaz etmez gercekten safiyane niyetle de soyledi :))))
Takilmayayim dedim dedim dedim icimden sonra kendimi burada buldum.burnum duzgundur bu arada.oyle basik dusuk degil.
Yok ozellikle kendi dedi.zaten avatardaki kadinla alakam yok.kadin siyahi ben bembeyazBelkide avatardaki kadinin gercek insani halinden bahsetmistir?
Ya bosbogazliktan ziyade ben o kadar cirkin olmama uzuldumAhahahahayaaa çok tatlı anlatmışsın ki. Kahkaha attım sabah. Karşındaki insanın boş boğazlığına ver geç. Bana da zayıf olduğum için temel reisteki safinaza ne kadar benziyorsun derdi bir arkadaşım ama saflıktan falan değil bayağı her gördüğü yerde selam vermeden bunu derdi. He de geç
Ya bu insan amaEki Görüntüle 2550092
Bana bu dediler yıkılmadım ayaktayım. Hala sarışınım. Hala suratsizim. Yapacak bişey yok