Cirkinlik demeyelim de bi havam var ya o mu kotu bakislar mi kotu bilemedim

Millet cok sey der benimde gozlerimi insan dişi bulurlardi bazen bi foto cekiyom gozbebeklerim kocaman agliyo gibiyim
Esime diyom ben hep boylemi duruyorum yok ara sira oluyo bende o haline asik oldum diyo :olamaz:
Herkesin degisik bir yonu var iste napcan
Ya bana da biri asik olsa takilmazdim da ben cok ciekinim sanirim.hayir iyi biriyim.elbet biri asik olurdu yaw.demek ki cirkinim.lise de de bembeyaIm diyw ruh derlerdi.hic insana benzeten olmadi beni dusunuyom da.yazik bana yaw.gidip dislerimi yaptirayim diyorum.gozlere ne yapilir bilmiyorum.badem goz istediydim doktor bubgoz3 olmaz dedi.

Ya bana da biri asik olsa takilmazdim da ben cok ciekinim sanirim.hayir iyi biriyim.elbet biri asik olurdu yaw.demek ki cirkinim.lise de de bembeyaIm diyw ruh derlerdi.hic insana benzeten olmadi beni dusunuyom da.yazik bana yaw.gidip dislerimi yaptirayim diyorum.gozlere ne yapilir bilmiyorum.badem goz istediydim doktor bubgoz3 olmaz dedi.
Guzellik gorecelidir banada lisede ruh derlerdi beyazim diye ammaaaa bizim koye gidincede esmer derlerdi kara derlerdi cunku oradakiler fazla beyaz bugday tene esmer diyolar cingenelerede zenci gozuyle bakiliyo mesela ki zenciler gercekten cok karadir ama algi boyle
Kendini begenmelisinki durusuna yansisin
Allahim bi yerimizi sakat cikik yaratmamis buna sukur edelim

Guzellik gorecelidir banada lisede ruh derlerdi beyazim diye ammaaaa bizim koye gidincede esmer derlerdi kara derlerdi cunku oradakiler fazla beyaz bugday tene esmer diyolar cingenelerede zenci gozuyle bakiliyo mesela ki zenciler gercekten cok karadir ama algi boyle
Kendini begenmelisinki durusuna yansisin
Allahim bi yerimizi sakat cikik yaratmamis buna sukur edelim
Benim auram mi yok ne bileyim bi dikkat cekerim ama kimse aa ne guzel kadin vs demez.ya da asik olan baa hic olmadi.yani oldum dediler de lafiguzaf.bunjn guzellikle ilgili olduginu da dusunmiyorum
Enerji,durus,gulus...ben de bunlar yok.bunlar sonradan da olmuyo.ya da oluyordur da ben beceremedim.

Bak bundan 10 sene öncesi.Lisedeyim okuldan çıktım evime gidiyorum.Önümde de sağa sola sarka sarka yürüyen bir çocuk var.Bana döndü ya tanışalım mı dedi ya konusalim mi dedi tam hatırlamıyorum.Cevap vermedim.Ayni maymuna benziyosun zaten dedi.Yine cevap vermedim yürüyorum.Sonra bu hırsını alamadı arkadaşlarına bağırmaya başladı."x oğlum, suna baksana maymuna benzemiyo mu? Lan y baksana aynı maymun dimi" .inanır mısınız okul çıkış saati ve sokak tıklım tıklım herkes dönüp tek tek baktı ben maymuna benziyo muyum diye.Günlerce kendime gelememiştim ki hala da unutmadım 🙃
Ne kadar iğrenç bir şey yaşamışsınız.Türkiye burası, erkekler kadınlarla ilk tanıma evresindeki etkileşimlerini böyle yaşıyorlar.Yolda kendi halinizde giderken bile muhabbet kurmak istemezseniz iğrenç şeyler duyma ihtimaliniz artıyor.Kendi ezikliklerini böyle gidermeye çalışıyorlar.Kedi ve ciğer meselesi.

Ne kadar iğrenç bir şey yaşamışsınız.Türkiye burası, erkekler kadınlarla ilk tanıma evresindeki etkileşimlerini böyle yaşıyorlar.Yolda kendi halinizde giderken bile muhabbet kurmak istemezseniz iğrenç şeyler duyma ihtimaliniz artıyor.Kendi ezikliklerini böyle gidermeye çalışıyorlar.Kedi ve ciğer meselesi.
Benim konustugim kisi kardes gibi gorebilecegim biriudi oyle camurlamak niyeti yoktu zaten ondan ciddiye aldim.sanirim

Burnunuz düzgünse, avatardaki kadının gözleri dudakları gayet güzel 😂 teniniz de mavi değildir diye düşünüyorum 🤣 o zaman bence güzelsiniz

avatardaki kadın atletik hani tabiri caizse puma gibi bi kadın bence gayet güzel

ben olsam iltifat algılardım açıkçası :)

Benzeten kendi paçavralığına bakmış mı?
Şu insanların hadsizliğini anlamıyorum ve asla anlamayacağım. Biz neler yaşadık ne kavgalar ettik ama kimsenin dış görünüşüyle dalga geçip sinema karakterine benzetmedik. Hem ayıp hem günah. 😤😒

Burnunuz düzgünse, avatardaki kadının gözleri dudakları gayet güzel 😂 teniniz de mavi değildir diye düşünüyorum 🤣 o zaman bence güzelsiniz
Benim de gozumde dudagimda bi anomali yok.ya da var ya enerjim bence o yaratiga benziyor.buna bozuldum sanirim.izledim de mimiklerim hareketlerim andiriyo cidden.

Benzeten kendi paçavralığına bakmış mı?
Şu insanların hadsizliğini anlamıyorum ve asla anlamayacağım. Biz neler yaşadık ne kavgalar ettik ama kimsenin dış görünüşüyle dalga geçip sinema karakterine benzetmedik. Hem ayıp hem günah. 😤😒
Dalga gecmek degil amaci.kocaman adam zaten ictendi.kotu olan bu.hakkaten benzetiyo

Dalga gecmek degil amaci.kocaman adam zaten ictendi.kotu olan bu.hakkaten benzetiyo
Benzese bile hadi içinden geçirmiş olsun yüzüne söylenir mi? Bide kocaman adammış. Fındık kadar beyni olmadığı gibi nezaketten, medeniyetten bir haber😒

Yaratik yaratik saka mi yapiyorsunz

yoo şaka yapmıyorum

bana da gollum gibisin diyen bi arkadaşım vardı hee der geçerdim çünkü gözlerim büyük

erkekler genelde beğendikleri kız arkadaşlarına şaka amaçlı takılır

siz özgüvenli olsanız aslında bunu görürdünüz ve boş yere üzülmezdiniz

Back
X