cirkinlik

Merhaba bayanlar

Simdi size bi kaygimdan bahsedicem bu kiz ergen mi falan diyebilirsiniz ama 22 yasindayim

Benim 2 yillik bi iliskim var yakin tarihte de evlilik dusunuyoruz kismetse

Ama ben bu guzellik takintim yuzunden cok endiseliyimm

Soyle kii ben bakimsizken 1 sem bakimliyken 5 olan bi insanim

Sevgilimin yanina su ana kadar her zaman asiri makyajj sac bas o bicim gittim

O da haliyle beni oyle taniyo surekli beni cok guzel cok seksi buldugundan bahseder

Sorun su ki aslinda ben cirkine yakin bi kizim yani o kadar bakimla o hale geliyorum ahh bi bilse

Normalde yuzu lekeli sivilce izleri dolu sac bas kabarik tulerik bi insanim

Dogal halim guzel degil yanii ama suslensem manken gibi oluyorum ne hikmetse

ama bu adam evlendigimizde benim her halime sahit olucak o zaman nolucakk

dis gorunuse cok onem veren biri ve benden sogumasindan cok korkuyorumm kii muhtemelen oyle olucakk

her daim full bakim olamam ki adamin yaninda dustan cikmis halimi falan gorucek sonucta

aslan burcuyum ve mukkemmeliyetciyim

bu yuzden evlikten kaciyorum nolucak bilmiyorumm

bi insanin iki hali arasinda o kadar fark olur mu oluyomus istee

simdi gonul kimi severse guzel odur seven insan kusur gormez diyiceksiniz

evet bunu en iyi ben biliyorum cunku sevgilim ortalama biri oldugu halde bana gore bir Kivanc bir Kenan yani

kizlar bana yardim edin surekli bunu dusunuyorumm Allah baska dert vermesin tabii

simdiden her biriniz sagolunn hayirli bereketli ramazanlar kizlar
1.bu kadar erken yaşta evlenmeyi düşünme.
2.yeni çıkmaya başlamadınız.Souçta bu kişi dış görünüşünü bir yere kadar beğenir.Evlenme kararı kişiliğini sevmesiyle alakalı.Yani seni sevmişse sevmiştir şimdiye kadar.Sırf dış görünüşün için seviyorsa da ondan koca olmaz.o evlilikte yürümez.

merak etme sende onun ne hallerini göreceksin :) için rahat olsun evlilik tuhaf sey guzelsende güzellik kalmıyor zaten

O yuzden derimki sevgilin en berbat halini bile gorecekk.
Aman aman guzel biri degilim ama cogu zaman makyaj sac bas full bakim olmadan sevgilimle bulusurum.Su gune kadar sorun olmadi.Zaten evlenince erkeklerin bayanlarda o cekici, seksi dedigide gunluk hayatta bekledigi degil yatakta bekledigi oluyor.O yuzden guzellige cok takilma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendinize olan özgüveniniz eksik..
hiç kimse dört dörtlük değil..
ama bence sizi makyajlı değilde, makyajsız sevsin erkek arkadaşınız.
kendinize güvenin ve aşırı makyaj yapmayı bırakın.
birazda doğal halinizi görsün.
o zaman zaten belli olur sizin kişiliğine gerçekten önem verip vermediği ve size olan sevgisi.

Merhaba bayanlar

Simdi size bi kaygimdan bahsedicem bu kiz ergen mi falan diyebilirsiniz ama 22 yasindayim

O da haliyle beni oyle taniyo surekli beni cok guzel cok seksi buldugundan bahseder

Sorun su ki aslinda ben cirkine yakin bi kizim yani o kadar bakimla o hale geliyorum ahh bi bilse

dis gorunuse cok onem veren biri ve benden sogumasindan cok korkuyorumm kii muhtemelen oyle olucakk

her daim full bakim olamam ki adamin yaninda dustan cikmis halimi falan gorucek sonucta

evet bunu en iyi ben biliyorum cunku sevgilim ortalama biri oldugu halde bana gore bir Kivanc bir Kenan yani

kizlar bana yardim edin surekli bunu dusunuyorumm Allah baska dert vermesin tabii

Ben de 40 gün önce evlendim ve eşim beni makyajsız halde sadece evlenmeden 1 ay önce geçirdiğim trafik kazası sonucu görmüştü. Ben de aynı senin gibi yüzüme ayrı bi kaş göz çizerek güzelleşen biriyim. Neredeyse hiç kaşım yok ve kirpiklerim sapsarı. Cildim düzgün ama gözaltlarım mosmor. İlk günlerde sürekli makyajla yatıp makyajla kalkıodum (hafif tabii) sonra sonra bıraktım. şimdi yorgunluktan işe bile makyajsız geliorum bazen. Eskiden komşuya patates almaya bile makyajla giderken şimdi makyaj yaptığımda yüzümü kirletmişim gibi gelmeye başladı. Makyajsızken gözlerim daha bi parlak bakıo sanki. Eşim de beni bu konuda hiç yadırgamadı. Mesela dün akşam tamamen makyajsız ve berbat şekilde toplanmış saçlarımla yüzümü göğsüne bastırıp ne kadar güzelsin, melek gibisin dedi. Şok oldum ama gerçekten de öyleymişim gibi davrandım. :) Kendini güzel gördüğünü ifade edersen o da senin güzel olduğunu düşünür. :) Bi insanın güzel olduğuna karar veren mercii göz değil, beyindir. Gerçekten bu konuda bi belgesel izlemiştim. Sadece yavaş yavaş makyajı azalt ve her seferinde daha da güzelleştiğine kendini de inandırarak eşine bunu yansıt :)

Kiz kardesinde mi 22 yasinda ilginc dogrusu

size bayılıyorum dikkatli kk hanımları
:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

bence arkadaş çift kişilkli bir hayat yaşıyor
belkide ailesinde kapalı ama sevgilisinin yanında başı açık
bakım öncesi bakım sonrası diye ifade ettiği de bu sanırım

yinede konu sahibesine bir çift lafım olacak
güzeli beğenmek herkesin işidir
her şeyi ile güzel görebilmek er kişinin işidir

bakımlıyken güzelsen bakımsızken de çok çirkin olduğunu düşünmüyorum ama sen yine de evlilik falan yaklaşmışken doğal halini de yavş yavaş göstermeye başla..

Belki de ikiz kardeşlerdir hanımlar :1:

Neyse konuya yorum yapacak olursam evlenince o adam senin doğal halinden daha doğalını da görecek.
Sadece duştan çıktığın halini değil, kuaföre kaş bıyık aldırmaya gitmeden öncekini halini de görecek. Ağda öncesi vs vs.. :1:

Ayrıca şimdi Kıvanç ve Kenan emsali gördüğün adamın da çok doğal halini goreceksin. :1:
Yani bu makyajsız görünme meselesini bu kadar büyütmeye değmez.

İki yıl boyunca nasıl hiç falso vermedin şaşırdım açıkcası. Daha 22 yaşındasın ama cildin kaç yaşında merak etmeye başlasan iyi edersin. Zira cildine çok büyük kötülük yapıyorsun.
Makyajı azaltarak alıştıra alıştıra en aza indirmelisin.

valla canim yasak mi bilmiyorum ama biz bu hesabi kiz kardesimle beraber kullaniyoruz

onun uye olmasi biraz zor olmustu mail falan sorun olmustu oyle yani bazilari onun konulari

İkiz misiniz? Aynı yaştasınız da...

Ayrıca bir kullanıcı adını başkası kullanamaz.

Merhaba bayanlar

tatlım evlenemden doğal halinle tanıştırmalısın 2 yıl nasıl üşenmedin şaşırıyorum şu an bende aynı şeyi düşünüyorum ama pek makyaj yapmam saçlarım beni güzel gösteriyor ama saçlarım tepemde topluykende beni gördü en çirkin halimlede beni gördü bana hep ben seni biliyorum ev halinde mi soğucam senden der hep birde ben fotoğraflarda çok çirkin çıkarım göstermk istemezzdm fotoğraftan mı soğucam derdi ama ben hiç full makyaj yapıp beni öle tanımasını istemedim evliliklerin bitme nedenlerinden biri de bu hep en bakımlı halle görünüp evlenince umduğun insanı görememek bence yavaştan alıştır kendini ona

bence insan her haliyle güzel olabilir. evin içinde hoş bir badi, renkli bir saç bandı ve hafif bir vücut spreyiyle bile çekici olabilir. sürekli çok bakımlı full makyaj olan bir kadın bir süre sonra erkeğin gözüne çekici de gelmez, alışır çünkü. herşey dozunda güzel. insan yeri geliyor bir göz kalemiyle bile güzelleşebiliyor..

Tesettürü bırakmış olabilir
tesettürü bırakanlar bunu söylemeye çekinirler
ikizi yoksada yalansada normaldir
açık biri kapanınca alkışlanır
kapalı açılınca yoldan çıkmış muamelesi görür
o yüzden saklaması normal

kardeşin mi ikizin mi ikinizde nasıl 22 yaşında oluyorsunuz

sivilce lekeleri ve delikleri neyle kapatıyosun çok merak ettim yada benmi geride kalmışım istediğin kadar fondöten sür yakından bakınca belli oluyoki herşey hem sana öyle geliyodur belkide makyajsız halini daha çok beğenecek birde günlük hayatta o kadar makyaja ne gerek var kullandığın malzemelerden belkide yüzün o halde sana tavsiyem şimdiden yağlı yiyeceklerden baharattan uzak dur yüzdeki o deliklerin tek sorumlusu onlar lekelerinede bişey diyemeyeceğim bir dünya krem satılıyo yüzünü korumak istiyosan güneş kremi sür hergün sabunla yıka nemlendirici kullan bir ton makyaj yaparsan ilerde yapsan dahi yüzüne bakan olmaz mahvolur yüzün ya bu kadar abartıya ne gerek var anlamıyorum seni beğenen doğal halinle beğensin niye takıyosunki bu duruma kadar geldin

sivilce lekeleri ve delikleri neyle kapatıyosun çok merak ettim yada benmi geride kalmışım istediğin kadar fondöten sür yakından bakınca belli oluyoki herşey hem sana öyle geliyodur belkide makyajsız halini daha çok beğenecek birde günlük hayatta o kadar makyaja ne gerek var kullandığın malzemelerden belkide yüzün o halde sana tavsiyem şimdiden yağlı yiyeceklerden baharattan uzak dur yüzdeki o deliklerin tek sorumlusu onlar lekelerinede bişey diyemeyeceğim bir dünya krem satılıyo yüzünü korumak istiyosan güneş kremi sür hergün sabunla yıka nemlendirici kullan bir ton makyaj yaparsan ilerde yapsan dahi yüzüne bakan olmaz mahvolur yüzün ya bu kadar abartıya ne gerek var anlamıyorum seni beğenen doğal halinle beğensin niye takıyosunki bu duruma kadar geldin

Benim de sabahları gözlerim çok şişer. Bana sorsanız pörtlek çirkin bir şey oluyorum ama eşim bir sabah durup dururken " sabah uyanınca uyku mahmuru halini ve gözlerini çok seviyorum" demişti. Çok şaşırmıştım. Demek istediğim karşınızdaki insanın ne düşüneceğini bilemezsiniz.

Ayrıca makyaj konusunda arkadaşlara katılıyorum. Biraz cildinizi ferah bırakın. Yazık değil mi, daha genceciksiniz.

Merhaba bayanlar

ne bicim bi makyaj yapiyosun cok merak ettim seni 1den 5e yukseltcek :27:

Back
X