cirkinlik

Benim de sabahları gözlerim çok şişer. Bana sorsanız pörtlek çirkin bir şey oluyorum ama eşim bir sabah durup dururken " sabah uyanınca uyku mahmuru halini ve gözlerini çok seviyorum" demişti. Çok şaşırmıştım. Demek istediğim karşınızdaki insanın ne düşüneceğini bilemezsiniz.

Ayrıca makyaj konusunda arkadaşlara katılıyorum. Biraz cildinizi ferah bırakın. Yazık değil mi, daha genceciksiniz.

evet ya bu yaz sıcağında o fondötenleri yedirmezlermi yüzlerine resmen eziyet ben sürünce cildime pislik sürmüşüm gibi hissediyorum yıkadığımdada sivilceler hemen pörtlüyor bana sorsalar yüzüm berbat gelir kendime sivilcelerim çıkar hala yine sürmem biraz temiz kalınca hava alınca kendine geliyor zaten birde kayısı cilde inanılmaz iyi geliyor yani bana öyle yüzüm pürüzsüzleşiyor sanki bi ışık geliyor tavsiye ederim herkese bol bol kayısı yiyin :)

O kadar fark olacağını düşünmüyorum.Sen o dediklerini yapınca kendini iyi hissettiğin için kendini çok değişmiş sanıyorsundur.
Öyle bir anlatmışsın ki,sanırsın maskeyle geziyorsun,maskeyi çıkarıcan.
Bir erkeği sürekli traşlı görsen,traşsız görünce ne kadar değişmiş bulursun ?
Göz alışınca diğer detaylar görülmez.

Ya hakkaten bi cevap versene arkadaş. Açıldin mi dediler kardesim yazmış dedin. Kardeşin de mi 22 yaşında dediler hiçbir şey demedin. Cevap bekliyorum ona göre yorum yapacağım. .

Son düzenleyen: Moderatör:
Zorlamayin kizi yahu.kapaninca iyide acilincami sorun oluyor.kiz cekiniyor tepki ceker diye herhalde.bu sorularin cevabini almadan yorum yapmam diyen arkadasta hicyapmasin zaten ne meraklisiniz

Kapalı ve makyajlı biri olabilir.Saçını sevgilisi görmediği için endişelidir belki.
Yazmak istemediyse saç baş yapılı gittim demiştir.
Sürekli yapılı saçla gitmesi pek mümkün değil zaten.

herkes kendince güzeldir ..
güzellik görecelidir ..
bakım ayrı temizlik ayrı bence ..
temiz olun yeterli ..
doğallıktan yanayım ..
evlenince sende onu doğal göreceksin merak etme ..

Ya hakkaten bi cevap versene arkadaş. Açıldin mi dediler kardesim yazmış dedin. Kardeşin de mi 22 yaşında dediler hiçbir şey demedin. Cevap bekliyorum ona göre yorum yapacağım. .

ikizim derse inanabilecek miyim bilmiyorum :31:

Makyajla güzelsen kesinlikle alt yapı vardır, sen kendini çirkin sanıyorsun.
Bir de makyajla gençliğin ne alakası var ya? Genç diye makyaj yapmasın mı nedir? Makyaj yüz hatlarını belirginleştirir, canlılık katar. Yaptıktan sonra iyice temizlersen, güzel beslenirsen cildi falan da bozmaz.

Evlenmeden dogal halinle karsisina cikman en mantiklisi sanirim evlendikten sonra senin korktugun gibi bisey yasanirsa bu daha kotu olur. Tepkisini gec olmadan ogren.

Aynı şeyin kaygısına önceden bende düşerdim çünkü hem çillerim var hem de suratım en ufak şeyde hemen kızarır, kılcal damarlarım tenime çok yakın. Neyse hal böyle olunca bi pudra, bi rimel bile nası değiştiriyo beni anlatamam :)
Ama nişanlım ilk günden bu yana hiçbi halimi yadırgamadı ki her türlü halimi de gördü :)) 2 yıl diyosunuz, hiç mi denize gitmediniz? Hiç mi hastalanıp kendnizi kötü hissetmediniz? Maşallah 2 sene boyunca her buluşmada sektirmeden makyaj ve saçınız 10 numara gittysenz o zaman mecburen öncelikle makyajı hafifletip ardından mesela hava sıcak diye- tepeden topuz yaparak doğal hallerine alıştırmalısın. Baska care yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet ya bu yaz sıcağında o fondötenleri yedirmezlermi yüzlerine resmen eziyet ben sürünce cildime pislik sürmüşüm gibi hissediyorum yıkadığımdada sivilceler hemen pörtlüyor bana sorsalar yüzüm berbat gelir kendime sivilcelerim çıkar hala yine sürmem biraz temiz kalınca hava alınca kendine geliyor zaten birde kayısı cilde inanılmaz iyi geliyor yani bana öyle yüzüm pürüzsüzleşiyor sanki bi ışık geliyor tavsiye ederim herkese bol bol kayısı yiyin :)

Kayisiyi yiyo musun yuzune falan surmuyosun dimi:D Kayisiyi kaynatip suyunu icince yuzu guzellestiriyo diye okumustum ama tadi hosuma gitmedigi icin devam edemedim. Allaha sukur leke falan yok da bebek cildi gibi de degil sonucta:) biraz daha iyi olsun istiyorum

2 yıl nedir ya..
Benimde 2.5 yıllık ilişkim var daha ilk aylarımızda pek makyaj yapmazdım hafif bi göz kalemi rimel ruj tamamdır..
Göz kaleminide az sürerdim sonra eyeliner sürmeye başladım..
Bu ne be asfalt siyahı gibi dedi:1:
Sen anlamazsın dedim :1: :ssz:
Sonra eyelinerı çok kullandım bazen hiç sürmeden çıktım gittim yanına..
Gözlerimin altıda mordur çoğu zaman o halimide gördü..
Hüngür hüngür ağladığım halimide gördü..
O ağlamadan sonra akan rimelli halimi de gördü..
Uyuyup uyandıktan sonraki tek göz açık tek göz kapalı halimide gördü..
Hasta olduğum halimide gördü..
Bazen çok dikkat etmeden giyinip gittim yanına..
Belki abarttım bilmiyorum ama hepte full makyaj, full saç yapıp gidemem valla hiç kusura bakmasın..
Onlar sakalını bile kesmeye acizken benden dahada fazla fedakarlık beklemesin..

Ama bu konuyla ilgili bi gün bile bişey demedi

Bende doğal halimi pek beğenmem yüzümde lekeler var o yüzden hep fondotenle dolaşırım ekmek almaya dahi gitsem fondotensiz çıkmam dışarı alışkanlık oldu sanırım bende aslında çevremdekiler cildin çok güzel niye sürüyosun derler ama ben beğenmiyorum :19: aslında doğal olmak en güzeli sonuçta evlendiğinizdede her dakika makyajlı olamazsınız eşiniz sizin her halinizi görücek ve sizi o doğal halinizle beğeniyorsa sizi gerçekten seviyor demektir o yüzden bence doğal halinizle karşısına çıkın sevgilinizin

yanina makyaksiz git.:) ozaman ogrenirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil bi makyaj yapiyosun da bu kadar degisiyorsun diyenler icin soyluyorum. Hakketen degistiriyor makyaj. Eski isyerimde sekreter kiz her gun full asiri makyajla ise gelirdi. Biz desen makyaj falan hakgetire :) bi gun ise gec kalmis tabi yataktan kalktigi gibi gelmis. Ben kapidan iceri girince bu kiz kim dedim kendi kendime bi an. Anam baktim ki bizim sekreter kizmis megerse. Kizin sevgilisi de makyajsiz gorunce tanimayabilir boyle abartili makyaj yapiyorsa :)

Merhaba bayanlar

Simdi size bi kaygimdan bahsedicem bu kiz ergen mi falan diyebilirsiniz ama 22 yasindayim

Benim 2 yillik bi iliskim var yakin tarihte de evlilik dusunuyoruz kismetse

Ama ben bu guzellik takintim yuzunden cok endiseliyimm

Soyle kii ben bakimsizken 1 sem bakimliyken 5 olan bi insanim

Sevgilimin yanina su ana kadar her zaman asiri makyajj sac bas o bicim gittim

O da haliyle beni oyle taniyo surekli beni cok guzel cok seksi buldugundan bahseder

Sorun su ki aslinda ben cirkine yakin bi kizim yani o kadar bakimla o hale geliyorum ahh bi bilse

Normalde yuzu lekeli sivilce izleri dolu sac bas kabarik tulerik bi insanim

Dogal halim guzel degil yanii ama suslensem manken gibi oluyorum ne hikmetse

ama bu adam evlendigimizde benim her halime sahit olucak o zaman nolucakk

dis gorunuse cok onem veren biri ve benden sogumasindan cok korkuyorumm kii muhtemelen oyle olucakk

her daim full bakim olamam ki adamin yaninda dustan cikmis halimi falan gorucek sonucta

aslan burcuyum ve mukkemmeliyetciyim

bu yuzden evlikten kaciyorum nolucak bilmiyorumm

bi insanin iki hali arasinda o kadar fark olur mu oluyomus istee

simdi gonul kimi severse guzel odur seven insan kusur gormez diyiceksiniz

evet bunu en iyi ben biliyorum cunku sevgilim ortalama biri oldugu halde bana gore bir Kivanc bir Kenan yani

kizlar bana yardim edin surekli bunu dusunuyorumm Allah baska dert vermesin tabii

simdiden her biriniz sagolunn hayirli bereketli ramazanlar kizlar

Cnm takma kafana ya mutlaka guzelsindir sana oyle geliodur tabiki bakim cok deistiriyo bu bi gercek bak bende senin gibiydum yataga bile rimelle girerdim ewliligimizin ilk yillarinda sonra e denize gidiosun ne bilim hamile kaldim dogum sonrasi makyaj zar zor yaptim ya her halini goruyo o bi gercek ama kimse mukemmel diildir we birden makyajini yikiyip cikarsan sok olur zaten ya mesela ilk zamanlar far surme sonra ruj surme parlatici sur sonra ne bilim allik surme yawass yawasss azalt onunda gozu alissin o zaman anlamaz bile ama full makyj warkends birden yikiyip gecersen karsisina sogur tabi biz bile sasiriyoruz makyajsiz halimizd ki erkekleri dusun bunun tek yolu yawas yawas azaltcan gozu aliscak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kayisiyi yiyo musun yuzune falan surmuyosun dimi:D Kayisiyi kaynatip suyunu icince yuzu guzellestiriyo diye okumustum ama tadi hosuma gitmedigi icin devam edemedim. Allaha sukur leke falan yok da bebek cildi gibi de degil sonucta:) biraz daha iyi olsun istiyorum

yiyorum cnm yüzüme sürsem ne değişcek ama düzenli yiyince gerçekten işe yarıyo marmelatıda işe yarıyor kurusunu denemedim ama marmelatla meyvesi işe yarıyor yani bende çok yarar :) kişiden kişiye değişebilir ama böle bebek cildini yakalıyo gibi oluyosun diyebilirim

Nedense arkadaş 21.17de burda olmasına rağmen cevap vermiyor. Demekki gerçekten fake konu. Ne uyduracagini bulamadı sorularimiz karşısında. Peh...

Zorlamayin kizi yahu.kapaninca iyide acilincami sorun oluyor.kiz cekiniyor tepki ceker diye herhalde.bu sorularin cevabini almadan yorum yapmam diyen arkadasta hicyapmasin zaten ne meraklisiniz

Biz açılınca sorun mu oluyor dedik anlamadim? Konu fakese eğer boşu boşuna cevap yazmamak için öyle diyorum. Yorum yapıp yapmayacagimizi da size soracagimizi düşünmüyorum. Eğer bi konuya cevap vereceksem hiç olmazsa gerçekçi olmasını tercih ediyorum. Açılmış açılmamış banane ya çok da umrumda...

valla canim yasak mi bilmiyorum ama biz bu hesabi kiz kardesimle beraber kullaniyoruz

onun uye olmasi biraz zor olmustu mail falan sorun olmustu oyle yani bazilari onun konulari

ee biz nerden bileceğiz peki kardeşin mi yazıyor sen mi? ya da bu konu fake mi?

:ssz:

Back
X