Çirkinmişim...

Bide sabah kalktiginda kesin kendine guleceksin :)) ya da ileride..Gecenin verdigi bi rehavet var simdi ondan bu kadar takmissindir..Bak ben guzelim de ne oliyor uyyamiyorum :))) hahahaa.. 40 kere soylersen olurmus...ben guzelim de surekli.. :) Ya bunlari kafaya takiyosunuz ya Allah dert vermemis demek ki..vermesin de tabi ins..

Yaa tatlım benim senin iç güzelliğin yeter neren çirkinmiş ya ben bu hayatımda yolda yıllarca insanlara bakıyorum ve bir tane bile çirkin insan görmedim.. İnsanın kalbi güzel olursa dışına vurur çirkin olursa yine dışına vurur. Senin ne kusurun ne özrün var? Bir yerin mi eksik? Mutlaka seni sempatik bulacak ve güzel kalbini sevecek biri mutlaka çıkacaktır. Ya hayır çirkin olsa dahi bunu yüzüne kırıcı bir şekilde diyen ne insandır ne de arkadaş ne dosttur sen sil onları canım allah aşkına merak ettim neren çirkinmiş ya.. Bakımsız olabilirsin ki bu da düzelebilecek bir şey tatlım..

ahhh şöyleleri benim elime düşse onu anasından doğduğuna pişman ederdim.. elin armut topladı be kızım yazamadın mı

"senin gibi s.kik ruhlu herifle benim zaten işim olmaz, bir daha beni rahatsız edersen şikayet ederim seni, sapık ruhlu psikopat"
diyemedin mi?? sakınn saçma sapan triplere girip de kendini çirkin filan zannetme.. bu mahlukların istediği de bu zaten..

O muazzammmm yakışıklılıkları imthan edilmez umarım :)
boşver be canım adriana limaya bile çevresi çirkin dermiş sonra oldu sana dünya gözdesi...kendini sakın ha sakın hırpalama içten içe...kusur görmek istemeyendedir...

Özelden fotonu yola cNım istersen,ama boswer böyle kişilikleri yaa..
insanın kalbi önemli güzellik gelip gecici..

Hala cirkin estetikli ..

kimse kimseye boyle terbiyesizce hadsizce yorumda bulunmamali acaba gercekte okuz oldugu halde kendini biscolota erkegi mi saniyormus:)kiz arkadasiniz da digerininin kiz versiyonu densizlikte.cop ruhlu insanlarin yorumlarina uzulmemeye calisin sinir olsaniz da

guzellik gorecelidir. bazen aynaya bakarsin kendini bile begenmezsin bazen bi bakarsin kendini cok guzel gorursun. insan kendine bile bu acidan bakarken baskasinin yorumuna dayanarak kendine bu eziyeti yaparmi.. buarada ustunden seneler gecmis olmasina ragmen kisa bi animi anlatayim. univeristedeyken bi cocuk vardi 2 sene boyunca bana cikma teklifi yolladi kabul etmedim. cirkin demek istemiyorum ama gercekten yuzune bakinca iyy diyodum. benim arkadas grubumda oyle diyodu tabi. o ara bende beni cok acitan bi iliskinin sonuna gelmistim. benimde 4 senedir bi ayrilip bi baristigim biri vardi. cocugun arkadaslarinin gaziyla kabul ettim cikma teklifini. 1 hafta sonunda ben ve bnm arkadas grubum cocugun hayrani olduk. okadar iyi durust temiz hos sohbetli bi cocuktu ki... okul bitti uzak dustuk ayrildik simdi napar ne eder bilmem ama evlendiyse eminim karisini cok mutlu etmistir. o gunden beri guzellik/yakisiklilik faso fisodur bana gore

Anam adamın dediğine bak hele sen kendisi neymiş te sana çirkin diyo yaptığı resmen edebsizlik 

Bunlar insan mi ya bunu sana soyleyenler
Sen eminim cok cok cok guzel bi kizsin ama kafaya cok takmissin
Birak o erkek istedgni desin arkadasinla da iliskini kes lutfen ne terbiyesiz insanlara denk gelmissin

Çirkinim diye üzüleceğine, dünyanın en çirkin adamlarından birinden kurtulmuşum diye sevin bence. Böyle bir adamın beğenisi de beş para etmezdi zaten. Arkadaşın da aynı hesap, al birini vur ötekine. Hiçbirimiz kusursuz değiliz ama hepimizin bizi diğerlerinden ayıran ve eşsiz yapan güzellikleri var.
Ayrıca sevmek ve sevilmek için, Monica Belluci olmak değil, güzel kalpli insanlarla karşılaşmak gerekiyor. Bir gün öyle biriyle karşılaşacaksın.

vaaaay arkadaşa bak bea
öncelikle o arkadaşı yolla lütfen b.k çukuruna o ne demek ya Allah Allah
ben daha çirkin kız görmedim doğru düzgün hayatımda azıcık bakımla herkes güzel gençken
ikincisiii çocuğu da salla terbiyesiz önce bakmış bakmış sonra da vazgeçmiş bir de üste çıkacak ya aşağılamış
ikinsinden de bir cacık olmaz işine bak boşver

o öküz herif özel imalatmış dışı peygamber güzelliği taşısa nolacak içi böyle olduktan sonra.

Güzellik gorecelifir.sana citkinsin diyen saygısız eminim çok yakisuklidir.onuda denize merak ettim gerçekten beyefendi çok mu yakisiki.resim astana özelde .
Kimse citkin değil kendine özgüveni olan insanlar daha çok ilgi çekiyor okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…