Çirkinmişim...

Bak yolun başında öğrenmişin ne olduğunu. Sadece görüntünle seni değerlendircek biriymiş ki Allah kurtarmış seni :)

ayyy kıyamam sanaa..

ÖKÜZZZ YA !!!

Güzellık gorecelıdır fıstıgım...eşimi öyle herkes begenmez.ama ben ilk goruste ıt gıbı asık oldum...hala derler oyle aman aman degıl neyını begendın dıye...yeter kı senı canı gonulden KARSILIKSIZ sevecek bırı olsun...dunya guzelı olursun gozunde...o okuzu sevdıgın ıcın uzulme...ohoooo neler cıkar karsına

İnsanlara çirkinmişsin diyecek kadar basit ucuz olan,hayatı güzellikten çirkinlikten ibaret sanan bir zavallıyı sevme.Ona sevgini vererek adam olmayan mahluku adam yerine koyma.Arkadaşın sana yorumsuz diyebiliyorsa,onun da mercimek kadar aklı yok.Boşver yaa.Onlar ezik sen değil.Hiiiç umursama .Hayatta bir yer edinememiş,akıllarını taşıyamayan insanlar için kendini üzme.

Buradaki "önemli olan iç güzelliği, Allah'ın yarattığı her canlı güzeldir, kendi çok mu yakışıklıymış, senin için güzel, Allah kurtarmış seni" türündeki hiçbir yorumun seni görüp de güzel olduğunu söyleyecek birinin yorumu kadar etkili olacağını sanmıyorum. İnsan hatta biraz kadın egosu böyle güzel olmak ve güzel olduğunu duymak istiyor.

Sizi görmediğim için güzel misiniz değil misiniz bilemiyorum ama sizi güzel bulacak ve çirkin bulacak insanlar var ve hep de olacaklar. Herkes için geçerli bu durum, güzellik yarışmalarında bile seçilip tescillenmiş kızlara bunun nesini beğenmişler dediğimiz oluyor. Demek istediğim güzellik genel geçer bir şey değil. Sizin şanssızlığınız sizi güzel bulmadığını bir fotoğrafa bakarak direkt yüzünüze söyleyen kaba bir insandan hoşlanmanız olmuş, bu şekilde ifade etmesi çok çirkin gerçekten.

Hırs yapıp "sen çok mu yakışıklısın" türünden bir atışmaya girmemenizi tavsiye derim kedi - uzanamadığı ciğere gider olay.

Çirkin kadın yoktur canım , güzellik görecesi herkes için farklıdır. O esmer beğenir, diğeri kumral, başkası sarışın vs.. gibi. Zamana bırak herşeyi ve bir gün nasibin çıkacaktır karşına , seni seven biri olacaktır elbet. Bunu söyleyen kişinin zekası gerçekten şüphe duydum. Fındık kadar olsaydı kalkıp öyle demezdi, egosunu tatmin etmiş. Salla ne umursuyorsun ki hıyarı.

Güzelliğin kalpte olanı makbul ayrıca kime göre çirkin neye göre çirkin çok ayıp şeyler bunlar kim oluyorda böyle konuşuyor keşke bu fırsatı vermeseydın. Yerinde olsam inceldiği yerden kopsun deyip baya bi saydırıdım

Yaşım 25. Arkadaşıma anlatmamalıydım çok hata ettim ezik durumuna düştüm

Ben de ergen sandim, zira yetiskin , akli basinda bir erkek asla "cirkinsin, sana bakmam" gibi bir cumle kurmaz. Hayvanin teki, gec bence.

Su anda soktayim, sana bakmam ne demek ya.......suc sende kuzum, 5 para etmeyen herife kendini bir b.k sandirirsan olacagi budur.

Arkadasin da gercek dost degil, gec gitsin bence. Insana sevdigi dostu dunya guzeli gelir , ya seni sevmiyordur, ya da kiskaniyordur zirvalamistir.

Ozet olarak bu zirtolari hayatindan cikar at.

herkesin kendine has güzelliği vardır..Rabbim öyle güzel yaratmışki bizi...sen sakın başkalarının lafına takılıp üzülme..kötü söz sahibine aittir..

Ya canım üzüldüğün göz yaşı döktüğün adama bakar mısın, nasıl bir karakteri var anlamıyor musun ? Hiç kimse kimseyi beğenmek zorunda değil, ama bunu dile getirmenin bir yolu yordamı vardır. Sen gayet medeni cesaret göstererek tanışmak istemişsin, senin açından hiç bir sorun yok. Verdiği cevap da onun seviyesini gösterir. Boş ver sakın üzme kendini. Arkadaşının olayına gelince, bence artık kesinlikle arkadaşın olmamalı, terbiyesiz, yorumsuzum ne demek ! Kendini neden anlattım diye asla suçlama, kim olsa anlatır o esnada arkadaşının destek olmasını ister. Bu olayı bir an önce unut, çirkinmişim filan diye sakın kafana takma, öz güvenini sarsma, etrafında sana gerçekten değer veren insanları bulundur.

Çirkinlik veya güzellik kime göre ? Neye göre? İnsanın gönlü güzel olsun bikere. .hiç kafana takma bence..

o arkadaşında o adamda kendilerinde kusur gören insanlar kesin...takma boşver...

Bazı erkekler öküz işte,eminim siz çok güzelsinizdir.Sanki kendisi Brad pitt'miymiş?
Arkadaşınızın yorumsuz demesine takıldım.Bence güzelsiniz ve onun da o an işine gelmiş öyle demiş.Yoksa insan yalandan bile olsa "yokk canımm"der geçer.
Hem bir kişi size öyle dedi diye,bu çirkin olduğunuz anlamına gelmez.Ama onların iğrenç insanlar olduğu anlamına gelir..

o nasıl bir arkadaşmış öyle yaa şaşırdım.. insan arkadaşına çirkin bile olsa oyle bi durumda teselli verir.. sen boşver onları kafana taktığına değmez elbette seni dünyanın en güzel kızı olarak gören kişi karşına çkacak bir gün..

ne biçim adammış o öyle kütük

insan beğenmese bile kalp kırmadan kibarca söyler ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…