- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
- Konu Sahibi RenginKorkmaz
-
Bak yolun başında öğrenmişin ne olduğunu. Sadece görüntünle seni değerlendircek biriymiş ki Allah kurtarmış seni :)Gecenin bu vaktinde gözyaşlarıma hakim olamıyorum. O kadar üzgünümki şuanda. Yaklaşık 1 yıldır sevdiğim biri vardı. Uzun süredir takip ediyordum onu benden hoşlanıyor mu ilgisi var mı diye. Bana öyle bir bakıyordu ki, tüm kız arkadaşlarım sana aşık bu diyordu. Genel olarak soğuk bir yapım olduğundan gelip söyleyemiyor sandım hep. En sonunda bir yolunu buldum ve arkadaşıma bizi tanıştırmasını istedim. Numaramı istemiş arkadaşıma vermesini söyledim. Bugün akşam üstü whatsapptan yazdı. Bendenbresim istedi, gönderdim. Bana tek dediği şey şu oldu "çirkinsin maalesef" sana bakmam dedi. O kadar yıkıldım ki.. Bana süzüle süzüle bakan adam meğer beni farketmemiş bile tanımıyor tanımadı. Kalbim çok acıyor. Onu bu kadar zamandır içimden atamadığıma mı, yoksa bir yobazı sevdiğime mi yanayım bilmiyorum.
Üstelik bir yanlış daha yaptım. O anın verdiği hezimetle bir arkadaşıma anlattım ben çirkin miyim dedim yorumsuzum dedi bana. Yani gerçekten çirkinmişim...
Çok kırık kalbim. Çok...
Ne olur bir şeyler söyleyin
kısss o arkadaş da erkekmiş
ahhahaah insanları nelere yönlendiriyorsun
Ay valla öyleymiş.
Bu daha çok kudurturdu ya işte ne güzel.
"Bence tercihlerini gözden geçirmelisin" de denebilir.
Gecenin bu vaktinde gözyaşlarıma hakim olamıyorum. O kadar üzgünümki şuanda. Yaklaşık 1 yıldır sevdiğim biri vardı. Uzun süredir takip ediyordum onu benden hoşlanıyor mu ilgisi var mı diye. Bana öyle bir bakıyordu ki, tüm kız arkadaşlarım sana aşık bu diyordu. Genel olarak soğuk bir yapım olduğundan gelip söyleyemiyor sandım hep. En sonunda bir yolunu buldum ve arkadaşıma bizi tanıştırmasını istedim. Numaramı istemiş arkadaşıma vermesini söyledim. Bugün akşam üstü whatsapptan yazdı. Bendenbresim istedi, gönderdim. Bana tek dediği şey şu oldu "çirkinsin maalesef" sana bakmam dedi. O kadar yıkıldım ki.. Bana süzüle süzüle bakan adam meğer beni farketmemiş bile tanımıyor tanımadı. Kalbim çok acıyor. Onu bu kadar zamandır içimden atamadığıma mı, yoksa bir yobazı sevdiğime mi yanayım bilmiyorum.
Üstelik bir yanlış daha yaptım. O anın verdiği hezimetle bir arkadaşıma anlattım ben çirkin miyim dedim yorumsuzum dedi bana. Yani gerçekten çirkinmişim...
Çok kırık kalbim. Çok...
İnsanlara çirkinmişsin diyecek kadar basit ucuz olan,hayatı güzellikten çirkinlikten ibaret sanan bir zavallıyı sevme.Ona sevgini vererek adam olmayan mahluku adam yerine koyma.Arkadaşın sana yorumsuz diyebiliyorsa,onun da mercimek kadar aklı yok.Boşver yaa.Onlar ezik sen değil.Hiiiç umursama .Hayatta bir yer edinememiş,akıllarını taşıyamayan insanlar için kendini üzme.Gecenin bu vaktinde gözyaşlarıma hakim olamıyorum. O kadar üzgünümki şuanda. Yaklaşık 1 yıldır sevdiğim biri vardı. Uzun süredir takip ediyordum onu benden hoşlanıyor mu ilgisi var mı diye. Bana öyle bir bakıyordu ki, tüm kız arkadaşlarım sana aşık bu diyordu. Genel olarak soğuk bir yapım olduğundan gelip söyleyemiyor sandım hep. En sonunda bir yolunu buldum ve arkadaşıma bizi tanıştırmasını istedim. Numaramı istemiş arkadaşıma vermesini söyledim. Bugün akşam üstü whatsapptan yazdı. Bendenbresim istedi, gönderdim. Bana tek dediği şey şu oldu "çirkinsin maalesef" sana bakmam dedi. O kadar yıkıldım ki.. Bana süzüle süzüle bakan adam meğer beni farketmemiş bile tanımıyor tanımadı. Kalbim çok acıyor. Onu bu kadar zamandır içimden atamadığıma mı, yoksa bir yobazı sevdiğime mi yanayım bilmiyorum.
Çok kırık kalbim. Çok...
Yaşım 25. Arkadaşıma anlatmamalıydım çok hata ettim ezik durumuna düştüm
o arkadaşında o adamda kendilerinde kusur gören insanlar kesin...takma boşver...Gecenin bu vaktinde gözyaşlarıma hakim olamıyorum. O kadar üzgünümki şuanda. Yaklaşık 1 yıldır sevdiğim biri vardı. Uzun süredir takip ediyordum onu benden hoşlanıyor mu ilgisi var mı diye. Bana öyle bir bakıyordu ki, tüm kız arkadaşlarım sana aşık bu diyordu. Genel olarak soğuk bir yapım olduğundan gelip söyleyemiyor sandım hep. En sonunda bir yolunu buldum ve arkadaşıma bizi tanıştırmasını istedim. Numaramı istemiş arkadaşıma vermesini söyledim. Bugün akşam üstü whatsapptan yazdı. Bendenbresim istedi, gönderdim. Bana tek dediği şey şu oldu "çirkinsin maalesef" sana bakmam dedi. O kadar yıkıldım ki.. Bana süzüle süzüle bakan adam meğer beni farketmemiş bile tanımıyor tanımadı. Kalbim çok acıyor. Onu bu kadar zamandır içimden atamadığıma mı, yoksa bir yobazı sevdiğime mi yanayım bilmiyorum.
Çok kırık kalbim. Çok...
saçmalama ne ezikliği...onlar ezilsin...ne biliyosun belki o arkadaşının o adamda gözü var bu yüzden öyle bakıyo bilemezyiz...herkesin güzelliği vardır bunu göremeyenlerle ne işin olur..Yaşım 25. Arkadaşıma anlatmamalıydım çok hata ettim ezik durumuna düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?