Çirkinmişim...

Arkadaşına da helal o da ayrı bi dert olmuş. takılma, güze ama içi fesat birine denk gelir gününü görür. başkalarının seni nasıl gördüğünden çok senin kendini nasıl görüp en önemlisi hissettiğindir..

Arkadaşına da helal o da ayrı bi dert olmuş. takılma, güze ama içi fesat birine denk gelir gününü görür. başkalarının seni nasıl gördüğünden çok senin kendini nasıl görüp en önemlisi hissettiğindir..

naiflik çok önemli. artık insanlar çok hoyrat.arkadaşın dobra olduğunu falan düşünüyordur bir de. benim bildiğim insan sevdiklerinin kötü hissetmesini istemez, çirkin olduğunu düşünse bile(ki insan sevdiği birini çirkin de görmez) yorumsuzum nedir? biz mi çok derin düşünüyoruz bunlar mı sığ anlayamıyorum

neyse hoşlandığın da resmen düz adam. birisinin sevgiliden tek beklentisi güzel olmasıysa ve bunu da bir fotodan anlıyorsa zaten kafa hala ergendir. üzme sakın kendini. ayrıca sana bakıyo bilmem ne diyen kızların gazına gelme onlar kendilerine eğlence arıyor.

gece gece bunlara mı takıldın arkadaşım. .iktir et böyle şekilcileri. sanki kendileri dünya güzeli de, otorite olmuşlar.
her ikisine de yok muamelesi yap, ruh halini bozmaya değmez.
hatta seni gaza getiren arkadaş çevreni tekrar değerlendir derim.

herkesin güzellik derecesi bir olmaz ki bazı insanlar doğuştan şanslı ne yapalım bende çok güzel bi kız değilim ama eminim sen çok hoş birisindir. ayrıca giyimle saçla başla bakımla herkes gayet de güzel olabiliyor sen boşver bu adamı whats up tan yazışarak değil de seni gördüğünde güzelliğin + karakterini aynı anda beğenebilecek seni anlayabilecek birini bulursun

Arkadasin da bi tuhafmis..Ben cocuktan cok ona sasirdim... :)) Allah her organini kusursizca yaratmis..Elin tutuyor gozun goruyor su an bunlari yazabiliyorsun..Bir iki embesilin lafina bakip sakin yaradana ukursuzluk etme...Elhamdulillah de..
aynen katılıyorum. bi elimiz ayağımız hatta bi parmağımız bile eksik olsaydı o zaman şuan üzüldüklerimiz hiç kalacaktı.. sağlıklı olduğumuz için şükredelim ne engelliler var onlar ne yapsın..

Bir kere güzellik göreceli bir kavram. Artık düşük öz güveninize bunu bir anlatın.

Bir erkek ne kadar kendi tipi olmasa da karşıdaki insan kendini bu şekilde ifade etmesi çok tuhaf. Başka kelime mi bulamadı tepkisini anlatacak?

Beğenmediyse insan yavaş yavaş konuşmayı keser.

Bu erkek tipinin birleşimini veriyorum sana; eğitimsiz, anasının biricik paşası, bir bardak bile kaldırtmamış anası, belki 3-5 kızdan sonra olan bir erkek çocuk ablaları buna vermiş de vermiş yakışıklı gazını. Bir baltaya sap olmamamı, ya işsiz ya da 3 gün orada 5 gün orada diye zaman harcayan bir tip.

Kendinde olanların kesinlikle farkında değil.

Hepimizin hayatında vardır boyle şeyler. Sen uzme kendini asıl cirkin o. Kalbi çirkin daha ne olsun. Daha güzeli bulucak seni ve şükresiceksin iyiki beni beğenmemiş diye.

O ne öyle ya? Hoşlandığın çocuğun zeka seviyesi anaokulu yaşı falan mı? O yaşta çocuklar yapar böyle kaprisi. Hele duygusal mantık sıfırın altında.
Böyle insanların lafı için mi saatlerce ağladın gözyaşına yazık değil mi?

Sözüne itibar edilmeyecekler vardır ya aynen onlardan ikisi de.
Her şeyi söylemenin bir adabı usulü var. Konuşmayı bilmeyen insanlarla aynı ortamda bulunma zaten.
Güzellik veya çirkinlik değil her şey özgüvende bitiyor.

Ben olsam üzüntümü paylaştığım arkadaşa mesaj atar "seni tamamlayacak erkeği buldum. Bu kıyağımı unutma" derdim ve o hanzonun ismini numarasını yazardım.
Aynı şekilde öteki dümbüğe de arkadaşın isim ve numarasını.

kısss o arkadaş da erkekmiş
ahhahaah insanları nelere yönlendiriyorsun

Ohaa yaa hersey dis görünüş değildir kavrayamamis malesef uzme kendini hatta sevimelisin ici bu kadar çirkin biriyle beraber olmamisin :) Ha o arada herşeyde bi hayır vardir kim bilir belki Allahin sevdiği kulusundur daha fazla uzulmemen icin hiç baslamasin demiştir :) ?

nedir bu erkeklerdeki güzel kız merakı...
insanın içi güzel olmadıktan sonra ne yapayım ben dış güzelliği!!!
üzülmeye değmez kendinle mutlu ol...
kimseye de sorma güzelmiyim diye sen kendini beğen yeter başkalarının beğenmesine gerek yok

dengesiz!!! bir bayanla nasıl konuşacağını bilmemiş bu 1 ikincisi neden bu şekilde sorular soruyosunuz başkalarına eminim güzelsiniz Allahın hiç bir yarattığı varlık çirkin olamaz silkelenin kendinize gelin özgüveniniz yüksek olsun kendinize karşı .aynanın karşısına geçince kendinize önce severek bakmayı beğenerek bakmayı deneyin o insan içinde üzülmeyin ve size layık olmadığını düşünün demekki bu şekilde hakkınızda olmaması hayırlıymış .Sevgiler..

Yüzü güzel olsa ne olur, kalbi çirkin..

Kendıne sakın haksızlık etme ve üzme.. Değmez inan boyle bır ınsan musveddesi icin aglamaya..

hönkkkk oldum bi anda. bu kadar nazeketsiz insanlardan uzak durun bence. önemli olan fiziki özellikler değil. insanların kalbi taşlaşmış. üzülmeyin. allah sizi kalbi güzel insanlarla karşılaştırsın.

Asıl çirkinliği yapanlar bunlardır.
Sana ''çirkinsin maalesef'' diyen kişidir.
Arkadaşının da ''yorumsuzum'' lafı çirkindir.

o arkadaşınıda yolcu et. bu beraberliğinin olmadığınada şükret.
hayatında kaba,terbiyesiz,acımasız insanlara da yer verme.

yaşlar 25, ama sanırsın ki 5 aslında.
"çirkinsin sana bakmam" nedir ya.
hele arkadaşım! dediğinin yorumu .

ilerde çok pişman olursun bu üzülüp ağladığın günler için.
"seni sen olduğun için sevecek" biri karşına çıktığında..

ayrıca "çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır" diye de beylik bir laf var. :)

insanı güzel yapan bir bakış bir gülüştür dilindeki tatlı sözdür....ne insanlar vardır yanında çok mutlu olduğun güzelmi çirkinmi fark etmezsin bile...yanında mutlu olacağın biri olur inşaallah seni ezip üzen biri için zaten değmez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…