Çirkinmişim...

ayrıca da ben de şuan whats up ta benihiç tanımayan birine resmimi göndersem o da çirkinsin der sonuçta erkeklerin doğasında öküzlük var ama sevdikleri insanlara daha nazik davranırlar ama seni tanımıyo bile nazik davranma ihtiyacı hissetmemiştir

Hiçbir kadin çirkin degildir. Aynaya bak ve gulumse. Ayrica sizi konusturan tanistiran arkadasin isin icinde olabilir bnce. Paranoyak dicen bana ama bi hal tavrina bak onun. Ayrica cirkinmiyim dedigin arkadasin yorum yapmiyorum demis bu cok acimasizca ve kiskanclikla soylemis olabilir onunda arkadasligindan suphe et

sana tek diyeceğim o arkadaşınla görüşmeyi kes. öyle arkadaş olmaz olsun

Adam numara alıyor, fotoğraf istiyor ben sana bakmam falan 15 yaşında mı bu? Göndermemeliydin direk. Herkes herkesi beğenecek diye bir şey yok. Bana göre çok çirkindir, sevgilisine eşine göre dünya güzelidir. Böyle kaba, böyle ergen ruhlu biriyle zaman kaybetmediğin için şanslısın.

kaç yaşında allah aşkına ? madem çirkinmişsin ne diye numaranı istiyor sana bakıp duruyor..
eğlenecek yer aramış heralde , bazı tipler vardır böyle peşinde çok kız olsun ister herkes ona baksın ister sonra hepsiyle oyun oynar falan.. belki o tiplerdendir ama sen 25sen o da o yaşlardadır heralde, olgunlaşmaması ilginç..

Güzel misiniz bilmiyorum, güzelligin hem objektif hem de subjektif bi yönü var.
Ama öküzlük dendi mi o tamamen objektiftir bakın.
Küçük dağları kendisinin yarattıgını zanneden çakma Brad inize gerekeni söylemediginiz icin sizi tüm kadınlar alemi adına kınıyorum. Orada yapılacak olan önce rahat bi tavırla geyige vurmak, sonra da ondan fotograf isteyip "Hii sen uzaktan daha hoş görünüyodun ya bende de 1.25 miyobum biliyo musun pek göremiyorum uzagı. " diye noktayı koymaktı. Hatta "Kim bu tip ya arkadasının fotosunu attın galiba yanlıslıkla ahahah" bile denebilirmis yani. Üzüldünüz de noldu büyükbaş hayvanın teki kendini dobra biri zannediyo su anda.
Lütfen özgüveninizi su ahır kackını tiplerin üc kurusluk laflarına baglamayın. Su hayatta cirkin cazibesi diye bi kavram varsa iste bu özgüven denen sey sayesinde var. Onu da kaybetmeyin sakın. Ki öyle cok cirkin oldugunuzu da hic sanmıyorum ya ben neyse.

Huhuuuuuu sekerligin dibisin kiz sen :) o ne anlar ince ruhlu kizlardan ... Bu tipler cok var malesef kimi bakar ama sevgilisi vardir kimide böyledir iste.. Cirkin olan o birkere sevin hoslanmis olabilirisin ama kusura bakma erkek dedigin biraz ruhdan anlar nerde nasil davranmasini bilmesi gerekir..bence kendinlen gurur duy ki onun gibi biriyle bir araya gelmedin diye :) sanslisin ama farkinda degilsin:) güzelligin farkinada degilsin sen...bir gün senin bu güzeligin icin icindeki de dahil äyle sevecek ki seni :) (yaaa bir söz vardir bende aski görssydin sende severdin... Yada dur bak ben güzele güzel demem güzel benim olmadikca... Yaaa guzel bir hikaya vardir aklimda yok tam olarak biri diyor o kizin neresi guzel oda diyor ki sen benim gördügümü görseydin sende severdin aman olmadi ) bu kisi lar pekte önemli degil önemli olan kendine haksizlik yapma :) (

Hoşlandığın mahluk öküz, ama arkadaşın olacak tipi tip ondan daha da öküzmüş. Sabrı sınayan insanlar kaynıyo ortalık, boşver ya bunun için mi ağlıyosun. Değmeeezzzzz

Gündüz giremedim. Numaramı ona veren arkadaşım (yorumduzum diyen değil) bugün onunla karşılaşmış hastanede laflamışlar ama bana söylediğini ona dememiş ben kırdım galiba demiş. Arkadaşımda seni sildiyse bir daha uğraşma demiş. Gün içinde beni o kadar çok aradı ki anlatamam. Numaramı değiştirmem mümkün değil. Adam pişman mı oldu nolduysa surekli arıyor engelledim sonunda bu sefer instagramdan ulaştı. Cevap yazmadım.
Bu dengesiz adama ne diyeyim şimdi ben?
Bu arada soran olmuş evet akademisyen.

Kendince espri yapmış olabilir. O pişman olmuştur. Yanlış anladığını söyleyebilir. Eğer onunla görüşürseniz 4 ayaklı möööööö espri anlayışını gözden geçirmesini sağlayın. Zira çok kırıcı. Herşey gönlünüzce olsun.

Akademisyenmiş üstelik yuh!
İnsanlık başka şey gerçekten!

Ama bence aramalarına keşke cevap verseydin. Ne olurdu ki? Bi özür dileseymiş. Saçma olmuş telefonunu açmaman. Çocukça geldi bana. İletişim kurarak haddini bildirmeli, kaçarak değil.

Çocukça değil hayal kırıklığına uğradım bu az şey mi? Ergen gibi foton var mı çirkinsin de ne demek oluyor. Sanki kendisi çok yakışıklı. O doktorsa bende okudum o okulu benden üstüne bir tarafı yok. Diyeceği hangi söz unutturabilir artık..

Verdiği cevap çok seviyesiz. Böyle insanların sevilebildiğine hayret ediyorum doğrusu.

İşte bunun üstüne özrünü dilemesini dinleyip laf söyleyebilirdin.
Ben o senden üstün falan demedim ki. Akademisyen ama öküzün teki olmasına mani değil bu durum demek istedim.

Ben çirkin olan bir bayan olduğuna inanmıyorum.Hepimiz kendimize bakınca kendimize güvenince çok güzel oluyoruz. Öküz için önemli olan demek sadece dış görünüşmüş fotoya bakıp hemen son noktayı koymuş.Bir daha ararsa açın neden kaçıyorsunuz ki onunla insan gibi tanışmak istediğinizi ama onun ise insanlıktan uzak davrandığını söyleyin ve bir daha aramayın rahatsız etmeyin diyin. Kendiniz iyi hissettirecek şeyler yapın kafanız dağılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…