- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
- Konu Sahibi RenginKorkmaz
-
Şu etraf denilen güruhun 'sana aşık kesin' laflarına bu kadar itimad etmeyin be kardeşim.
Hoşlanan adam öyle süzüle süzüle bakmaz.
2x2=4' se eğer, bir erkek hoşlanıyorsa gelir açık açık söyler, net!
Yani demem o ki kendinizi incittiğinize değmez.
Gecenin bu vaktinde gözyaşlarıma hakim olamıyorum. O kadar üzgünümki şuanda. Yaklaşık 1 yıldır sevdiğim biri vardı. Uzun süredir takip ediyordum onu benden hoşlanıyor mu ilgisi var mı diye. Bana öyle bir bakıyordu ki, tüm kız arkadaşlarım sana aşık bu diyordu. Genel olarak soğuk bir yapım olduğundan gelip söyleyemiyor sandım hep. En sonunda bir yolunu buldum ve arkadaşıma bizi tanıştırmasını istedim. Numaramı istemiş arkadaşıma vermesini söyledim. Bugün akşam üstü whatsapptan yazdı. Bendenbresim istedi, gönderdim. Bana tek dediği şey şu oldu "çirkinsin maalesef" sana bakmam dedi. O kadar yıkıldım ki.. Bana süzüle süzüle bakan adam meğer beni farketmemiş bile tanımıyor tanımadı. Kalbim çok acıyor. Onu bu kadar zamandır içimden atamadığıma mı, yoksa bir yobazı sevdiğime mi yanayım bilmiyorum.
Üstelik bir yanlış daha yaptım. O anın verdiği hezimetle bir arkadaşıma anlattım ben çirkin miyim dedim yorumsuzum dedi bana. Yani gerçekten çirkinmişim...
Çok kırık kalbim. Çok...
Ne olur bir şeyler söyleyin
Hiç kafana takma eminim ki çok güzelsindir o karsındaki adam olsa onu demez digeri arkads olsa yorumsuzum demez. Çirkinde olsan o sekilde yorum yapılmaz. Bnmde bir arkadsım vardı herkes çirkinsin dermiş kalbini kırarlarmış kız kendine bi bakmaya başladı ve mankenlik yapıyo suan. Her insan guzeldir sadece bunu farkında olmk gerekir hiç dert etme kendineGecenin bu vaktinde gözyaşlarıma hakim olamıyorum. O kadar üzgünümki şuanda. Yaklaşık 1 yıldır sevdiğim biri vardı. Uzun süredir takip ediyordum onu benden hoşlanıyor mu ilgisi var mı diye. Bana öyle bir bakıyordu ki, tüm kız arkadaşlarım sana aşık bu diyordu. Genel olarak soğuk bir yapım olduğundan gelip söyleyemiyor sandım hep. En sonunda bir yolunu buldum ve arkadaşıma bizi tanıştırmasını istedim. Numaramı istemiş arkadaşıma vermesini söyledim. Bugün akşam üstü whatsapptan yazdı. Bendenbresim istedi, gönderdim. Bana tek dediği şey şu oldu "çirkinsin maalesef" sana bakmam dedi. O kadar yıkıldım ki.. Bana süzüle süzüle bakan adam meğer beni farketmemiş bile tanımıyor tanımadı. Kalbim çok acıyor. Onu bu kadar zamandır içimden atamadığıma mı, yoksa bir yobazı sevdiğime mi yanayım bilmiyorum.
Üstelik bir yanlış daha yaptım. O anın verdiği hezimetle bir arkadaşıma anlattım ben çirkin miyim dedim yorumsuzum dedi bana. Yani gerçekten çirkinmişim...
Çok kırık kalbim. Çok...
asıl onlar çirkiin benimde bi arkadsım vardı kıza herkes çirkinsin derdi gece gunduz aglardı sonra kendine bi baknaya başladı ve mankenlik yapıyo ayrıca çokta guzel. Bırı adam değilmiş biri arkads arkdsın olsa o sekilde yorum yapmaz yalanda olsa olur mu oylr sey der kapatrdı konuyu. Onlara inat bak kendine guzelliğini göster eminimki çok guzelsin o kız fesatlık yapıp yarana tuz basmış sadeceGecenin bu vaktinde gözyaşlarıma hakim olamıyorum. O kadar üzgünümki şuanda. Yaklaşık 1 yıldır sevdiğim biri vardı. Uzun süredir takip ediyordum onu benden hoşlanıyor mu ilgisi var mı diye. Bana öyle bir bakıyordu ki, tüm kız arkadaşlarım sana aşık bu diyordu. Genel olarak soğuk bir yapım olduğundan gelip söyleyemiyor sandım hep. En sonunda bir yolunu buldum ve arkadaşıma bizi tanıştırmasını istedim. Numaramı istemiş arkadaşıma vermesini söyledim. Bugün akşam üstü whatsapptan yazdı. Bendenbresim istedi, gönderdim. Bana tek dediği şey şu oldu "çirkinsin maalesef" sana bakmam dedi. O kadar yıkıldım ki.. Bana süzüle süzüle bakan adam meğer beni farketmemiş bile tanımıyor tanımadı. Kalbim çok acıyor. Onu bu kadar zamandır içimden atamadığıma mı, yoksa bir yobazı sevdiğime mi yanayım bilmiyorum.
Çok kırık kalbim. Çok...
Merhaba canım. Şimdi sen önce o güzel gözlerini sil bakayım, yazık günah değil mi o gozyaslarina. Sildin mi tamammm.. bak şimdi de tatlı tatlı gülümse bakalım eminim gülmek o güzel yüzüne çok yakisiyordur... tamammmm... şimdi de güzel kardeşime şunları söylemek istiyorum. 1. O kişi Allah' in yaratmış olduğu varlığa güzelliğe çirkin demeye hakkı yok o onun ayıbı onun edepsizligi.. Bu tür insanlar bi tane parmak yaratabilirler mi aslaaaaa... senin sevinmen lazım aksine güzelim düşünsene senin onu sevdiğini fazlasıyla farkedecek ve senin o samimi duygularını kullanmaya kalkacakti ki zaten onun niyeti gönül eglendirmeek.. öyle bir şımarık ve küstah insanla senin işin olmamalı bir insan da Ahlak guzelligi, gönül güzelliği, edep güzelliği ve asillik olmadiktan sonra nedeyim güzelliği. Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, güvenme gençliğine bir kıvılcım yeter.... Vesselâm.Gecenin bu vaktinde gözyaşlarıma hakim olamıyorum. O kadar üzgünümki şuanda. Yaklaşık 1 yıldır sevdiğim biri vardı. Uzun süredir takip ediyordum onu benden hoşlanıyor mu ilgisi var mı diye. Bana öyle bir bakıyordu ki, tüm kız arkadaşlarım sana aşık bu diyordu. Genel olarak soğuk bir yapım olduğundan gelip söyleyemiyor sandım hep. En sonunda bir yolunu buldum ve arkadaşıma bizi tanıştırmasını istedim. Numaramı istemiş arkadaşıma vermesini söyledim. Bugün akşam üstü whatsapptan yazdı. Bendenbresim istedi, gönderdim. Bana tek dediği şey şu oldu "çirkinsin maalesef" sana bakmam dedi. O kadar yıkıldım ki.. Bana süzüle süzüle bakan adam meğer beni farketmemiş bile tanımıyor tanımadı. Kalbim çok acıyor. Onu bu kadar zamandır içimden atamadığıma mı, yoksa bir yobazı sevdiğime mi yanayım bilmiyorum.
Çok kırık kalbim. Çok...
böyle dandik insanlar için kendini üzme lütfenGecenin bu vaktinde gözyaşlarıma hakim olamıyorum. O kadar üzgünümki şuanda. Yaklaşık 1 yıldır sevdiğim biri vardı. Uzun süredir takip ediyordum onu benden hoşlanıyor mu ilgisi var mı diye. Bana öyle bir bakıyordu ki, tüm kız arkadaşlarım sana aşık bu diyordu. Genel olarak soğuk bir yapım olduğundan gelip söyleyemiyor sandım hep. En sonunda bir yolunu buldum ve arkadaşıma bizi tanıştırmasını istedim. Numaramı istemiş arkadaşıma vermesini söyledim. Bugün akşam üstü whatsapptan yazdı. Bendenbresim istedi, gönderdim. Bana tek dediği şey şu oldu "çirkinsin maalesef" sana bakmam dedi. O kadar yıkıldım ki.. Bana süzüle süzüle bakan adam meğer beni farketmemiş bile tanımıyor tanımadı. Kalbim çok acıyor. Onu bu kadar zamandır içimden atamadığıma mı, yoksa bir yobazı sevdiğime mi yanayım bilmiyorum.
Çok kırık kalbim. Çok...
Çok teşekkür ederim ben güzelim veya çirkinim kompleksine hiç girmemiştim çünkü temiz bakımlı sağlıklı bir insanım çünkü. Hani derler ya bazı insanlar gömleğin düğmelerini yanlış iliklemek gibir sonuna gelmeden anlayamazsın diye buda böyleydi baştan bilsem hiç önem verir miydimve eminim ki guzelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?