Çirkinmişim...

O değil de benim de bir arkadaşım birinden hoşlanıyordu.
Çocuk hep bana bakıyor deyip duruyordu, bize de öyle gelmişti açıkçası.
Sonra bu dayanamadı karşısına çıktı çocuğun.
Bakışlarından bahsetti, çocuk buna 'ben hiç seni görmedim bile. Bakan körümdür ben." demiş. Yanlış anladığını belirtmiş, hiç ilgilenmemiş bile. Öyle kapandı gitti ve bu kız güzel çekici bi kızdı.
Yani bakışlara anlam yüklememeli asla. Adım atmıyorsa bir şey yok demektir.
Yoksa kendisine yeşil ışık yakan bi kıza açılmamazlık etmez bakan bir erkek.

Çok kaba bir laf etmiş evet ama unutma ki güzellik göreceli. Onun tipi değilsin demek ki. Ayrıca arkadaşım dediğin insanın da arkadaşlığından şüphe etmen lazım. O nasıl bir tepki ya? İçleri çirkin insanlara denk gelmişsin. Üzüldüm.

Hah, ben de aynı şeyi söyleyecektim
Bir iki bakışla, "sana kesin aşık" mı olur Allah aşkına

Ya kac yasinda bu densiz terbiyesiz adam? Asil onun ruhu cirkinmis!!!!!!

Hiç kafana takma eminim ki çok güzelsindir o karsındaki adam olsa onu demez digeri arkads olsa yorumsuzum demez. Çirkinde olsan o sekilde yorum yapılmaz. Bnmde bir arkadsım vardı herkes çirkinsin dermiş kalbini kırarlarmış kız kendine bi bakmaya başladı ve mankenlik yapıyo suan. Her insan guzeldir sadece bunu farkında olmk gerekir hiç dert etme kendine
asıl onlar çirkiin benimde bi arkadsım vardı kıza herkes çirkinsin derdi gece gunduz aglardı sonra kendine bi baknaya başladı ve mankenlik yapıyo ayrıca çokta guzel. Bırı adam değilmiş biri arkads arkdsın olsa o sekilde yorum yapmaz yalanda olsa olur mu oylr sey der kapatrdı konuyu. Onlara inat bak kendine guzelliğini göster eminimki çok guzelsin o kız fesatlık yapıp yarana tuz basmış sadece

Çocuğu boşver de ben arkadaşına daha çok takıldım.. benim arkadaşım bana böyle soracak, ben de yorumsuz diyecem.. ben yapamam şahsen,arkadaşımı incitmekten,üzmekten korkarım.siz bence bu çocukla beraber arkadaşınızı da çöpe atın gitsin.hadsiz insan ikisi de.

Velev ki çirkinsin, o senden çok mu güzel? Ya da senden daha güzelini mi hakettiğini düşünüyor?? Sana söyleyeceğim tek şey,SEN ÇOK GÜZELSİN.. Güzel insan kalbinde uzun süre taşır sevgisini,bak sen 1 yıl taşımışsın..Gerisi hikaye bence

kas goz, agiz burundan ziyade, hal ve hareketleridir insani guzel yapan.. klasik ama gercek..
o tavrindan, ifadesinden sonra, cirkinlik pacasindan akmis zaten, arkadasin da oyle..

ne o arkadasinin ne de o çocuğun bir daha suratina bile bakma.
ayrica gozlemlerime dayanarak söylüyorum ki cirkin insana kimse pat diye cirkin demez. guzelsindir cekemiyolardir ve bu sekilde gurur kirmaya çalışırlar. bunu o hödük icin soylemiyorum o arkadaşım dedigin insan icin söylüyorum. kimse köre gidip sen körsun diye suratina haykirmaz degil mi?

Merhaba canım. Şimdi sen önce o güzel gözlerini sil bakayım, yazık günah değil mi o gozyaslarina. Sildin mi tamammm.. bak şimdi de tatlı tatlı gülümse bakalım eminim gülmek o güzel yüzüne çok yakisiyordur... tamammmm... şimdi de güzel kardeşime şunları söylemek istiyorum. 1. O kişi Allah' in yaratmış olduğu varlığa güzelliğe çirkin demeye hakkı yok o onun ayıbı onun edepsizligi.. Bu tür insanlar bi tane parmak yaratabilirler mi aslaaaaa... senin sevinmen lazım aksine güzelim düşünsene senin onu sevdiğini fazlasıyla farkedecek ve senin o samimi duygularını kullanmaya kalkacakti ki zaten onun niyeti gönül eglendirmeek.. öyle bir şımarık ve küstah insanla senin işin olmamalı bir insan da Ahlak guzelligi, gönül güzelliği, edep güzelliği ve asillik olmadiktan sonra nedeyim güzelliği. Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, güvenme gençliğine bir kıvılcım yeter.... Vesselâm.

böyle dandik insanlar için kendini üzme lütfen herkesin güzellik anlayışı farklıdır kendine haksızlık etme öyle insnalardanda uzak dur
sana kendini prenses gibi hissettirecek düzgün birisi çıkar inşallah karşına

İyi geceler yorumlarınız öyle çok iyi geldi bana tek tek çok teşekkür ediyorum

Bugün beni defalarca aradı tam 17 kere ama geri dönmedim en son akşam aradığında başka bir numaraydı açmak zorunda kaldım bir yerden haber bekliyordum o olduğunu anlayıncada kapattım telefonu
Ne yüzle hala arıyor ki beni?

ve eminim ki guzelsin..
Çok teşekkür ederim ben güzelim veya çirkinim kompleksine hiç girmemiştim çünkü temiz bakımlı sağlıklı bir insanım çünkü. Hani derler ya bazı insanlar gömleğin düğmelerini yanlış iliklemek gibir sonuna gelmeden anlayamazsın diye buda böyleydi baştan bilsem hiç önem verir miydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…