Çirkinmişim...

erkenden gordun yuzunu sukret..
bu arada ne diye aramis?

terbiyesiz işte
sakın açma bırak ya
adam mı kalmadı memlekette
bu arada nickin gerçek adın soyadınsa değiştir bence :)
ben burda çok tanıdığıma rastladım deşifre olma

Hayır tam aksine burnu çok büyük top sakallı ve göbekli :) insan hoşlanınca kusur aramıyor ki..

terbiyesiz işte
sakın açma bırak ya
adam mı kalmadı memlekette
bu arada nickin gerçek adın soyadınsa değiştir bence :)
ben burda çok tanıdığıma rastladım deşifre olma
Bundan sonra yapacağı hiç bir şey hiç bir özür değerli değil. Bana insan gibi hayır dese yalvaracak mıydım eyvallah derdim silerdim
Bu ara da isim doğru soyisim değil :)

Halt etmiş onlar. Ben çirkin insan gormedim daha mutlaka ama mutlaka bir yerleri güzel oluyor .her insan için bu böyle . Bak ben bi kere yolda giderken bi adam böyle bana bakiyordu taciz ediyor resmen bakarak sonra kafasını bir yere çarptı Ohhh işte böyle olur dedim o da sen kendini güzel mi saniyon dedi =D sonra bi kere onumdeki kızlara seserseriler laf attı ben de çekinerek önlerinden geçerken tipsiz sen rahat ol dediler =D eski sevgilimde bence güzel degilsin demişti. Amaaaannnnnn çok da tınnnnnnn. Guzelizzz bence bizz

Her kadının bir güzelliği var. Kiminin sesi güzeldir , kiminin huyu güzeldir, kiminin dişleri, kiminin saçları, kiminin gözleri, kiminin elleri. Bazıları çok akıllıdir. Bazıları çok güvenilir. Kimine bakarsın tüy kadar narin, kimine bakarsın beton kadar sert ama hiç yilmayan.

Bir adam sende ki güzelliği gorememisse kendi kusurudur. Kadınları oyuncak gibi gören sadece yatıp, kalkmak için fiziksel özellikleri dışında bir şeyleri ile igilenmeyen. Oturup konuşsan iki kelime edemeyen politik olma sözünü sadece haberlerde duyan ve anlamanı dahi bilmeyen adamlar için 5 dakikani ziyan etmeye değmez. Emin ol seni bir anda çirkin diye sınıflandırirken o sürüngen zihniyetli aklından uzun uzadıya bir düşünce geçmedi. Açık sözlü olmak Eşşeğin anirmasi gibi her olayda gerekli gereksiz ses çıkartmak değil kimsenin konusmadiğı yerde soyleyemedigini soylemek, görmediğini görmektir. Bir şey sezemedigi için bu da 7 yaşında ki kız çocuğu gibi konuşmuş aman ne üzüldük. Ulan orda ben olacaktım varya 4 dilde teşbihle hakaret ederdim.

Aman ne üzürsün be canım adamın gönlü yokmuş bi kılıf bulmuş işte küçük beyniyle hele o arkadaşa ne demeli kendisi dünya güzeliymişmi ikincisi eşim sürekli derki sendeki güzellik beş para etmezdi bendeki aşk olmasa doğru söylüyo bi yengem var kuzen kıvanç tatlıtuğ gibi yengem pasif kalıyo yanında kendisi der ama aşkları 3 çoçukla hatta dillere destan birbirlerinin gözünüm içine bakıyorlar herşey güzellikle olsaydı boşanmalar aldatmalar olmazdı boş ver salla gitsin

Boşver be cnm gitsin başka kızlara o zaman onun niyeti belli zaten sana değer veren birisi çıkar karşına

Dün bende böyleydim ama bugün acıyorum ona. Yıllarını bilime harcamış bir insanın içi boş sevgisiz saygısız tek bildiği dış güzellik şehvet
bi de akademisyen mi bu herif?
zaten cok uzun zamandir( ozellikle universiteye basladiktan sonra) okumanin yetmedigini dusunuyorum, defalarca gozlemledim bi cok insanda.. gercekten de, okumak adamlik katmiyor, sadece o bilgiyi aliyor kisi..
bi de bu kalitesiz herifi ne saniyodur kimbilir ogrencileri filan.. disi seni yakar ici beni hesabi..

ayyyy güzelim boşver Allah aşkına elalemin demesiyle mi güzel olacaksın sanki bıraksana.. bak dün başıma ne geldi, hatta aklıma senin konun geldi yazayım dedim ama eve gelince unuttum.. iş çıkışı markete gittim kasadayım kasiyer kız beni epeeeeyyyy bi süzdü sonra arkamdaki kasiyere cık anlamında kafa salladı sonra başka bi kız geçti yanımdan arkamdaki kasiyer bunu da mı beğenmedin dedi benim! kasiyer yok sadece beyaz olduğu için teni güzel o kadar dedi.. kız bildiğin beni beğenmedi ve çirkin buldu... ama sadece komik geldi onun bu tavrı çünkü onun demesiyle çirkin ya da güzel olmayacağıma göre zevk meselesi bu kimisi de beni çok beğenir kimisi çok güzel değilsin ama bi havan var der kimisi de böyle yapar.. o yüzden boşveerrrr senin için güzel olsun, zaten dışına vurur...

Kıyamam ben sanaa(sakın uzulme eminim seni üzmek gururunu kırmak için yapmışlardır aptallar allahın her kulu güzel insanların içi kotusun ne yazıkki sakın uzulme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…