- 25 Ağustos 2014
- 21.210
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi RenginKorkmaz
-
erkenden gordun yuzunu sukret..Çok teşekkür ederim ben güzelim veya çirkinim kompleksine hiç girmemiştim çünkü temiz bakımlı sağlıklı bir insanım çünkü. Hani derler ya bazı insanlar gömleğin düğmelerini yanlış iliklemek gibir sonuna gelmeden anlayamazsın diye buda böyleydi baştan bilsem hiç önem verir miydim
İyi geceler yorumlarınız öyle çok iyi geldi bana tek tek çok teşekkür ediyorum
Bugün beni defalarca aradı tam 17 kere ama geri dönmedim en son akşam aradığında başka bir numaraydı açmak zorunda kaldım bir yerden haber bekliyordum o olduğunu anlayıncada kapattım telefonu
Ne yüzle hala arıyor ki beni?
Hayır tam aksine burnu çok büyük top sakallı ve göbekli :) insan hoşlanınca kusur aramıyor ki..Velev ki çirkinsin, o senden çok mu güzel? Ya da senden daha güzelini mi hakettiğini düşünüyor?? Sana söyleyeceğim tek şey,SEN ÇOK GÜZELSİN.. Güzel insan kalbinde uzun süre taşır sevgisini,bak sen 1 yıl taşımışsın..Gerisi hikaye bence
Bilmiyorum dinlemeye gerek bile duymadım 18. kere aradı bide ya insan utanır birazerkenden gordun yuzunu sukret..
bu arada ne diye aramis?
Bundan sonra yapacağı hiç bir şey hiç bir özür değerli değil. Bana insan gibi hayır dese yalvaracak mıydım eyvallah derdim silerdimterbiyesiz işte
sakın açma bırak ya
adam mı kalmadı memlekette
bu arada nickin gerçek adın soyadınsa değiştir bence :)
ben burda çok tanıdığıma rastladım deşifre olma
cevap verme asla.. bozulsun bosver.. terbiyesiz..Bilmiyorum dinlemeye gerek bile duymadım 18. kere aradı bide ya insan utanır biraz
Dün bende böyleydim ama bugün acıyorum ona. Yıllarını bilime harcamış bir insanın içi boş sevgisiz saygısız tek bildiği dış güzellik şehvetGece gece cinlerim tepeme cıktı, zaten ruhum sıkkındı.
Allah'ın ayısı.
bir de alacaklı gibi telefon etmek, onu unutmayalımDün bende böyleydim ama bugün acıyorum ona. Yıllarını bilime harcamış bir insanın içi boş sevgisiz saygısız tek bildiği dış güzellik şehvet
Dün bende böyleydim ama bugün acıyorum ona. Yıllarını bilime harcamış bir insanın içi boş sevgisiz saygısız tek bildiği dış güzellik şehvet
bi de akademisyen mi bu herif?Dün bende böyleydim ama bugün acıyorum ona. Yıllarını bilime harcamış bir insanın içi boş sevgisiz saygısız tek bildiği dış güzellik şehvet
ayyyy güzelim boşver Allah aşkına elalemin demesiyle mi güzel olacaksın sanki bıraksana.. bak dün başıma ne geldi, hatta aklıma senin konun geldi yazayım dedim ama eve gelince unuttum.. iş çıkışı markete gittim kasadayım kasiyer kız beni epeeeeyyyy bi süzdü sonra arkamdaki kasiyere cık anlamında kafa salladı sonra başka bi kız geçti yanımdan arkamdaki kasiyer bunu da mı beğenmedin dedi benim! kasiyer yok sadece beyaz olduğu için teni güzel o kadar dedi..Gecenin bu vaktinde gözyaşlarıma hakim olamıyorum. O kadar üzgünümki şuanda. Yaklaşık 1 yıldır sevdiğim biri vardı. Uzun süredir takip ediyordum onu benden hoşlanıyor mu ilgisi var mı diye. Bana öyle bir bakıyordu ki, tüm kız arkadaşlarım sana aşık bu diyordu. Genel olarak soğuk bir yapım olduğundan gelip söyleyemiyor sandım hep. En sonunda bir yolunu buldum ve arkadaşıma bizi tanıştırmasını istedim. Numaramı istemiş arkadaşıma vermesini söyledim. Bugün akşam üstü whatsapptan yazdı. Bendenbresim istedi, gönderdim. Bana tek dediği şey şu oldu "çirkinsin maalesef" sana bakmam dedi. O kadar yıkıldım ki.. Bana süzüle süzüle bakan adam meğer beni farketmemiş bile tanımıyor tanımadı. Kalbim çok acıyor. Onu bu kadar zamandır içimden atamadığıma mı, yoksa bir yobazı sevdiğime mi yanayım bilmiyorum.
Üstelik bir yanlış daha yaptım. O anın verdiği hezimetle bir arkadaşıma anlattım ben çirkin miyim dedim yorumsuzum dedi bana. Yani gerçekten çirkinmişim...
Çok kırık kalbim. Çok...
Ne olur bir şeyler söyleyin
Kıyamam ben sanaaGecenin bu vaktinde gözyaşlarıma hakim olamıyorum. O kadar üzgünümki şuanda. Yaklaşık 1 yıldır sevdiğim biri vardı. Uzun süredir takip ediyordum onu benden hoşlanıyor mu ilgisi var mı diye. Bana öyle bir bakıyordu ki, tüm kız arkadaşlarım sana aşık bu diyordu. Genel olarak soğuk bir yapım olduğundan gelip söyleyemiyor sandım hep. En sonunda bir yolunu buldum ve arkadaşıma bizi tanıştırmasını istedim. Numaramı istemiş arkadaşıma vermesini söyledim. Bugün akşam üstü whatsapptan yazdı. Bendenbresim istedi, gönderdim. Bana tek dediği şey şu oldu "çirkinsin maalesef" sana bakmam dedi. O kadar yıkıldım ki.. Bana süzüle süzüle bakan adam meğer beni farketmemiş bile tanımıyor tanımadı. Kalbim çok acıyor. Onu bu kadar zamandır içimden atamadığıma mı, yoksa bir yobazı sevdiğime mi yanayım bilmiyorum.
Üstelik bir yanlış daha yaptım. O anın verdiği hezimetle bir arkadaşıma anlattım ben çirkin miyim dedim yorumsuzum dedi bana. Yani gerçekten çirkinmişim...
Çok kırık kalbim. Çok...
Ne olur bir şeyler söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?