• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇİRKİNNN :(

Fotoğrafta ki sensin sanırım bence hiçte çirkin değilsin saçların güzel yüzün güzel kaşın gözün ee daha ne olacak?
Biraz kilo verebilirsin o kadar . Takılma kimseye ayrıca yaşını da göstermiyosun.
Kendine güven..

Kime göre neye göre Cirkin? Herkes tas bebek olmak zorunda degil... Gayet normal bi görüntünüz var, belki biraz tombislik ama bundanda cok hoslanan erkekler var, önemli olan sizin ne hissettiginiz... Biraz tarzinizi degistirin, ne bileyim sac renginizi falan, siz kendinizi beyendiginiz zaman inanin bu karsiyada yansiyor... Bikac densizin lafiyla karalar baglamayim...:ssz:

Bence bir sorunun yok :KK51:

Birincisi güzellik bakanın gözündedir %100 mükemmel kimse yok demek ki size sevgiyle gönülden bakan olmamış. İkincisi de 27 yaşında koskocaman kadınsınız bence biraz olgun düşünün.

Sana cirkin diyenler hepsi Brad Pitt, sanki..

Ne gerizekali insanlar var ya.. Bosver takma gitsin.

Bence de gayet hoşsun, iyisin. Ozguvenli ol kimsenin lafina da bakma

Fotoğrafta ki sensin sanırım bence hiçte çirkin değilsin saçların güzel yüzün güzel kaşın gözün ee daha ne olacak?
Biraz kilo verebilirsin o kadar . Takılma kimseye ayrıca yaşını da göstermiyosun.
Kendine güven..

Kime göre neye göre Cirkin? Herkes tas bebek olmak zorunda degil... Gayet normal bi görüntünüz var, belki biraz tombislik ama bundanda cok hoslanan erkekler var, önemli olan sizin ne hissettiginiz... Biraz tarzinizi degistirin, ne bileyim sac renginizi falan, siz kendinizi beyendiginiz zaman inanin bu karsiyada yansiyor... Bikac densizin lafiyla karalar baglamayim...:KK14:

Su kadarindan çirkin olduğunuza inanmayin sakin ki fotonuza da baktim siz cirkin falan degilsiniz, karsinizdakiler "insan" değil

teşekkür ederim kızlar

Bi kere adamin biri banada senden etkelenemedim ben cok güzel kizlarla ciktim gecmiste demisti..sinir olmustum...insanlarda ne özgüven var yarabbim...insan boyle dusunse bile boyle demez yani..gerizekalilarla karsilastirmasin allahim beni birdaha amin...o adamda bu arada cok tipsizdi ama ben iyi bir insandir diye sans vetmustim..

Bence çirkin değilsin. Yüz hatların, burnun kaşların güzel. Saç renginde değişiklik yapabilirsin belki. fotoğrafına bakıp çirkin kızmış demezdim işin doğrusu.

Bi kere adamin biri banada senden etkelenemedim ben cok güzel kizlarla ciktim gecmiste demisti..sinir olmustum...insanlarda ne özgüven var yarabbim...insan boyle dusunse bile boyle demez yani..gerizekalilarla karsilastirmasin allahim beni birdaha amin...o adamda bu arada cok tipsizdi ama ben iyi bir insandir diye sans vetmustim..
:KK53::KK53::KK53:

İyide değilmiş demek

yani aslında bunlara söyleyenlere bende çok kırıcı cümleler kurabilirim fakat işte vicdan diyorum okadar

Hoşlanmamış olabilir, beğenmemiş olabilir, yakıştıramamış olabilir hatta bana bunu mu layık gördün bile demiş olabilir ama adamın bu lafını size taşıyan arkadaşınızın sorunu ne acaba ben ona takıldım. Bu söylenir mi yahu?

Diksiyonun düzgünse , kültürlü ,Eğitimli insansan birde oturup kalkmasını , yerine göre konuşmasını biliyorsan sen çok güzel bayansındır eminim , benim güzellik deyince ilk olarak bu kriterler aklıma geliyor ... "Temiz ve bakımlı"Olmayı saymıyorum , bu bir kadının zaten yapması gereken ilk görevi ..

Back
X