• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇİRKİNNN :(

herkesler görmüş bi ben göremedim merak ettim şimdi nerden görüyorsunuz ....bende görmek istiyorummm:oops:

Iyiligi birak adam bana laf soktu bide...onca laf soyledi bide yine bulusalim demez mi..zamanla alisirmis bana..dedim üstü kalsin..zorla kendimi mi begendircem sana..hadi canım baska kapiya:KK47:
Yuhhh bu ne özgüvenmiş

Lütfediyor sana

Zamanla alısırmıs çok iyi yapmıssın yol vermekle

Kendı gibi birini bulmus birbirlerine alısıyorlardır:KK12::63:

bıktım artık ya neden herkes bana çirkin diyor.

ilk baştan anlatayım bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demiş
bir sevgilim oldu ben hep güzel kızlarla çıktım egomu tatmin ettim onlarla evlenmedim gözüm arkada kalırdı dedi ki benimle evlenmeyi düşünüyordu
face den hiç tanımadığım biri mesaj yazmış tipe bak diyeeee
ALLAH ALLAH sanki ben güzelim diyorum ya bu ne böyle
çıldırıcam şimdi

herkes çok mu güzel ne bu öz güven herkes mükemmel olmak zorunda mı
Herkes kendine baksın onların kalpleri çirkinlikten ölüyor.
Faceden mesaj atan adama hoşt köpek yazsaydın keşke :KK45:

:))) gördüm ve beğendim...gerçekten öyle çirkin değilsin o lafları söyleyen kendini ne sanıyor şimdi merak ettim....

Onu söyleyen kişiler Hint prensi vaya prensesi herhalde ... Çok güzel olduğu için değil sadece egosu tavan yapmıştır hepsi bu,takmamaya çalışın .

Tek sorunun kilo bir de bu açıdan çekme kendini, gıdın çıkmış olduğundan kilolu görünürsün. Ayrıca kaş yapın burnun falan çok hoş. Bazı erkekler ters psikoloji uygulayıp, kıza çirkinsin deyip, bazı şeyleri elde etmek istiyorlar. Seni çirkin olduğuna inandıracak ki sen başka birine bakma, senin gibi bir çirkinle çıktığı için ona minnettar ol. Zeka özürlü işte.

Bundan daha kötüsü seni çirkinleştirmeye çalışan erkektir. Bende bi tane vardı nerede çirkin kıyafet var alırdı, kilo aldırmıştı sana çok yakışıyor diyerek. Gençlik işte, şimdi ki aklım olsa höst demiştim çoktan.

Gayet hoşsun canım o öküzlere bakma sen. Biraz kilo versek hepimiz için iyi olur ama sen eğer kendin istiyorsan kilo ver başkaları için değil. Bu dayatılan güzellik algısına çok sinir oluyorum! Hiç önemseme o içi kararmışları sen :KK62:

Gayet hoşsun canım o öküzlere bakma sen. Biraz kilo versek hepimiz için iyi olur ama sen eğer kendin istiyorsan kilo ver başkaları için değil. Bu dayatılan güzellik algısına çok sinir oluyorum! Hiç önemseme o içi kararmışları sen :KK62:
benimde moralim bozuldu artık gidip makyajımı sildim saçlarımı topladım nede olsa çirkinim diye

Back
X