• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇİRKİNNN :(

İnsanların sözünü dinleme.
Üniversitenin ilk yıllarına kadar ben çirkindim demiyorum ama bakımsızdım. Okula erken başladığımdan çevremdeki herkes gelişirken ben hala oğlan çocugu gibiydim.
Büyüdüm, güzelleştim çok beğenildim.
Ama sonuç özgüvenim yoktur. Olabilecek kusurlarımın hepsini dert ederim.
Bu yıllardır bana dayatılan yüzünden.
Kısaca kulaklarını kapa. Çirkin de olabilirsin ama önemli olan kendine güvenin ve bakımlı olman.

sana öyle davrananlar çirkin aslında farkında değiller..insanların içinin güzelliği vurur yüzlerine buna çok inanırım..güzellik sadece görüntü değildir yani..böyle küçük insanları dert etme sen kendine..

Kime göre neye göre çirkin? Güzellik görecelidir. Hiç böyle dangalak insanları kafana takma.

Avatarınıza fotonozu koymuştunuz öyle hiç çirkin bir haliniz yoktu takmayın bunları.

Foto goremedim ben ama tam kilolu musun diye soracaktim ki arkadaslar yazmis.
Ne yazik ki gunumuzun guzellik anlayisinda kiloya yer yok, istersen dunya guzeli ol biraz kilo fazlan varsa erkeklerin buyuk bolumu icin bastan eleniyorsun. Ne yuzunun ne ruhunun guzelligine bakmiyorlar bile.
Hayatinin bir doneminde 40 kilo alip vermis biri olarak, resmini gormeden de olsa sana kesin bir tavsiyem var 1 kilo da olabilir fazlan 10 kilo da, ver onu. Hem ozguvenin icin hem de densiz insanlarin cenesini cekmemek icin.

benim yerimde sen olsaydın seninde moralin bozulurdu her morali bozulana senin sorunun var dersek işin içinden çıkamayız değilmi

Sorunun var, sorunlusun dememiş özgüven sorunun var demiş. Ki bence de haklılık payı var. Neden insanların sözüyle bu denli hayatı kendinize zehir ediyorsunuz ki ? Siz önce kendinizi sevin güvenin, başka biri gelip çirkinsin dediğinde hahayyt sen çok biliyorsun diyebilin :)

sorun sende değil sana tipsiz denildiğini sana getiren kıskanç arkadaşında egosu tavan yapmış bi salağın gözüm arkada kalmaz güzelleri sıraladım demesinde tekrar ediyorum sorun sende değil senin seçimlerinde.

söylenenler daha çirkin...bakımlımısın bu arada merak ettim

ben göremedim seni ama .yüzünün çizilmiş gibi asimetrik ,saçlarının altın, gözlerinin mavi olması güzellik kriteri ise onu bilemem .
herkesi Allah aynı yaratmıyor
her birimiz farklı bir rengiz toplanınca gök kuşağını oluşturuyoruz. güzel olan farklıklar zaten.

oysaki ben konuşmalarımda insanları kırmamaya çok dikkat ederim
ama hep darmadağın olurum buna sinir oluyorum

Etrafindaki insanlari degistirsen sorun kalmayacak. Kendini sev, iyi bir insan ol, hayata pozitif bak. Iste o zaman piril piril parlayacaksin..:)

ben de merak ettim, çok olmazsa bir kerecik de benim ve benim gibi seni göremeyenler için koyar mısın fotonu?

O lafi arkadasiniz uydurmus olmasin? Oyle bir laf soylense bile gelip sana soylenmez yani. Breh anasini!

ayyyy arkadaşım ya inan bana sen çirkin mirkin değilsin, aksine kaşın gözün gayet güzel.. ve de burnunn... ben karga burunlu olduğum için güzel burunlu insana hayranımdır ki bu burunla ben bile kendimi gayet de hoş bulurum... :KK71:cildinde fotoğraftan anladığım kadarıyla düzgüne benziyor.. sadece biraz kilo verebilirsin bi de saçının rengiyle oynayabilirsin. ten rengine daha çok yakşacak bir tona kuaförünle karar verip boyatabilirsin. o kadar.. :KK68:

Allah insani en guzel sekilde yaratmis o kim oluyor.
Fotograftaki bayansan hele hic uzerine alinma kotu insanlar moral bozmak icin herseyi yapar?

Back
X