çirkisin dedim galiba :(((

irazcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
601
2
46
Kahramanmaraş
kızlar bi arkadaşa sizden önceki çok güzeldi , her dediğini herkese yaptırırdı..masaya vurdumu sesi çıkardı dedim..konuşma arasında geçti bu cümleler..arkadaşta bozuldu haliyle..sanırım çirkinsin manasına geldi sonra farkettim patavatsızlığımı...düzeltmeye çalıştım ama iyice battım gibi...gerçekten onu demişte düzeltmeye çalışıyo durumuna düştüm..çok mahçubum..tavsiyelerinizi bekliyorum o arkadaşa nasıl kendimi affettirebilirim..

adına üzgünüm ama dil böyle bir şey işte vezir de ediyor rezil de ediyor... bundan sonrası için daha dikkatli olusunuz hepimiz bazen böyle şeyler yapıyoruz...

kızlar bi arkadaşa sizden önceki çok güzeldi , her dediğini herkese yaptırırdı..masaya vurdumu sesi çıkardı dedim..konuşma arasında geçti bu cümleler..arkadaşta bozuldu haliyle..sanırım çirkinsin manasına geldi sonra farkettim patavatsızlığımı...düzeltmeye çalıştım ama iyice battım gibi...gerçekten onu demişte düzeltmeye çalışıyo durumuna düştüm..çok mahçubum..tavsiyelerinizi bekliyorum o arkadaşa nasıl kendimi affettirebilirim..

Bence hiç laf yapmadan özür dileyin en iyisi bu.düzeltmeye çalıştıkça dahada çok batmışsınız.Ben öyle demek istemedik kusura bakma bi anda ağzımdan çıktı vs. bişeyler diyebilirsiniz.

zamanına bırak ve şu an tepki verme biraz soğusun bu durum. zaman geçsin tek başına olduğu bir anı yakala ve dinlemesini iste tek kelam ettirmeden dolaysız bir şeikilde yanlış ifade ettiğini anlat özür dileme sadece asla kırmak istemem falan de

Iste hayatta ya da nerde olursa olsun ınsanların kıyaslanmasından nefret edıyorum :47:

Geri dönüşü yok.Bi daha bi şey söylerken nereye giseceğini düşünmeniz gerekecek.

Bu sana ders olsun .Bundan sonra ağızından laf çıkmadan önce , iki kez düşünmelisin .

Bu yaptığının telafisi de yok ! çok ayıp çokkkkkk.

Son düzenleme:

Ben o arkadaşınıza "sizden önceki.." derken ne kastettiniz anlayamadım.:44::44:

Tek reelde değil ki burda da kendinizi düzgün ifade edemiyorsunuz

Kim o arkadaş ? İşyerinden biri herhalde masaya vurunca sesi çıkardı filan diye kastettiğinizde ondan önce o pozisyonda çalışan eski personel mi ?

konunun üzerine gitmeyin bence, daha dikkatli davranırsanız zamanla unutulur..
işte dilin kemiği yok

"sizden önceki çok güzeldi , her dediğini herkese yaptırırdı..masaya vurdumu sesi çıkardı dedim..konuşma arasında geçti bu cümleler..arkadaşta bozuldu haliyle..sanırım çirkinsin manasına geldi
"

çirkin ve güzel tabiri yapılan iş için kullandınız sanırım ama başlıgı okuyunca dıs görünüsle alakalı yorum yaptınız sandım. :26:

bence şu konunuzda bile ifade eksikliği anlatım bozukluğu var.

çirkin -güzel yapılan iş yoktur iyi ya da kötü yapılan iş vardır. :31:

--

ayrıca kimse kimse ile kıyaslanamaz. elimizdeki 5 parmak bile birbirinden farklı iken insanların aynı olması beklenemez haliyle.

Back
X